• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkiye girmek istiyorum

ceyyceyy_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2023
1.716
239
53
22
Beni biliyorsunuz artık zaten, konuya direkt gireceğim o yüzden 3 yıl önce tanışıp ara ara konuştuğum ama olabildiğince toksik olduğumuz,olursak fb ilişkisine dönecek birisi var bu sene yine döndü ahahahs konuşurken bu sefer ben de ona yükseldiğimi hissettim.İkimiz de istiyoruz ama ben korkuyorum o ise korkma felan diyor ama sizce sağlıklı bir karar mı alırım?Askerden yeni döndü olabildiğince istekli yavaş yapar mı sanmam acır diye korkuyorum birde pişman olurum diye, iyice düşünmem mi lazım yargılayacak olursa yazmasın lütfen çok ciddi soruyorum.

Beni biliyorsunuz artık zaten, konuya direkt gireceğim o yüzden 3 yıl önce tanışıp ara ara konuştuğum ama olabildiğince toksik olduğumuz,olursak fb ilişkisine dönecek birisi var bu sene yine döndü ahahahs konuşurken bu sefer ben de ona yükseldiğimi hissettim.İkimiz de istiyoruz ama ben korkuyorum o ise korkma felan diyor ama sizce sağlıklı bir karar mı alırım?Askerden yeni döndü olabildiğince istekli yavaş yapar mı sanmam acır diye korkuyorum birde pişman olurum diye, iyice düşünmem mi lazım yargılayacak olursa yazmasın lütfen çok ciddi soruyorum.
Emin misin? Mastürbasyon bile yapmadığını söylemiştin daha önce. Pişman olacaksan hiç bulaşma bence. Ama istekliyim, kararlıyım, pişman olmam seks sonrası bırakıp giderse ağlamam diyorsan, bu sorumluluğu alabiliyorsan korunarak seviş.

Emin misin? Mastürbasyon bile yapmadığını söylemiştin daha önce. Pişman olacaksan hiç bulaşma bence. Ama istekliyim, kararlıyım, pişman olmam seks sonrası bırakıp gidersen ağlamam diyorsan, bu sorumluluğu alabiliyorsan korunarak seviş.
Ona emin olamıyorum işte,ben zaten akrep burcuyum haritam yoğun su grubuyla dolu.Çok takıntılı birisiyim takarım kesin çocuk bırakırsa bilmiyorum,haftaya geleyim otel tutayım gündüz gezelim içelim akşam otele gidelim halledelim diyor.Ben seni bırakmam gtnden ayrılmam aksine diyor beni mutlu ettin diyor bu da bana hiç inandırıcı gelmiyor ben olduğum için değil artık seks için benimle görüşecek gibi geliyor her türlü fbliğe çıkıyor bu ilişki.

Ona emin olamıyorum işte,ben zaten akrep burcuyum haritam yoğun su grubuyla dolu.Çok takıntılı birisiyim takarım kesin çocuk bırakırsa bilmiyorum,haftaya geleyim otel tutayım gündüz gezelim içelim akşam otele gidelim halledelim diyor.
Kendinden emin olmadan böyle bir şey yapma. Otele gidelim halledelim nedir ya 😅 bir değişik konuşuyor bu herif.

Bu kişiyle hiç yüz yüze görüştün mü? Sanaldan tanıştığın biri mi? Böyle anlattığın birinin sanal sevgilin olduğu kalmış aklımda.

Kendinden emin olmadan böyle bir şey yapma. Otele gidelim halledelim nedir ya 😅 bir değişik konuşuyor bu herif.
Halledelim derken o anlamda değil ahshahsj hani geceyi yurtta geçirme akşamda beraber olalım bana alışırsan ileri gideriz ama alışmazsan yapmayız diyor

Bu kişiyle hiç yüz yüze görüştün mü? Sanaldan tanıştığın biri mi? Böyle anlattığın birinin sanal sevgilin olduğu kalmış aklımda.
Bu kişi benim abimin arkadaşıymış ben çok sonra öğrendim sanal değil.Yüz yüze denk geldik sadece öyle oturup özel görüşmedik

Halledelim derken o anlamda değil ahshahsj hani geceyi yurtta geçirme akşamda beraber olalım bana alışırsan ileri gideriz ama alışmazsan yapmayız diyor
Bu kişiyi ne kadar süredir tanıyorsun? Kaç kere görüştünüz? Bana pek tekin gelmedi bu kişi.

Hep de öyle derler zaten. Sarılıp uyuycaz da dedi mi.
Yok bu çocuk dürüst açık açık diyor seni arzuluyorum istiyorum sevişelim dur dersen dururuz istemezsen sadece öpüşürüz.Ama sevmediğim şey bırakmazsa da sadece seks için görüşecek bir tip her türlü fbliğe çıkıyor ben bunu istemiyorum

Yok bu çocuk dürüst açık açık diyor seni arzuluyorum istiyorum sevişelim dur dersen dururuz istemezsen sadece öpüşürüz.Ama sevmediğim şey bırakmazsa da sadece seks için görüşecek bir tip her türlü fbliğe çıkıyor ben bunu istemiyorum
Tabi canım o yatağa girince kesin durur.

Bu kişiyi ne kadar süredir tanıyorsun? Kaç kere görüştünüz? Bana pek tekin gelmedi bu kişi.
3 yıldır tanıyorum hiç görüşmedik sadece yüz yüze denk geldik yazları bazen de dükkanının önünden geçerken gülümsüyor her geçtiğimde ama beni daha 3 yıldır bir kez olsun evi dışı davet etmedi o yüzden hep reddettim.

O zaman uzak dur. Karşılıklı sevdiğin sayıldığın biriyle yaparsın. Adamın konuşmaları bile itici sen şu an farkında değilsin.

Back
X