İlişkiye Girmek :(

Beni lisedeki kizlarla karistirmayin lütfen. Anlamiyorsunuz cevrem zaten boyle insan degil sadece toplum niye boyle?

Toplum dediğin tek tip insanlardan olusmaz.çaban toplumu mu değiştirmek.
Sevap -günah umrunda deği
Kendi cevren umrunda değil
Ayrılsan umrunda değil
Ama toplum mu umrunda
Çok saçma geldi :D
Kendi kendine mahalle baskısı yapmaktan vazgeç emin ol toplumun senin umursamadıgın ilişkin senin yüzüne bakar bakmaz anlayacak değil

Evlilik öncesi ilişkiye kesinlikle karşı değilim. Ama bu yanılsamaya düşecek olanlar yaşamamalı bence. Kendinizi ne zaman tam anlamıyla hazır hissederseniz o zaman.

Sevgilinle evlilik öncesi cinsellik yasayabilecek kadar özgür ama insanlar bunu duyar da kötü gözle bakarlar diye düşünecek kadar aciz bir durumdasın.

İtiraf edemiyorsun ama ayrilirsaniz bunu yasadigin için üzülüp pişman olacaksın.

İstedigimle sevişirim kime ne?Fikrinde olmayanlar ve kendi bedeni, kendi organı başkaları tarafından yorumlanacak kimseler bu ise girismesin.
Zaten bu fikirdeyim diyorsanız da dert olacak bir durum kalmıyor.

Beni lisedeki kizlarla karistirmayin lütfen. Anlamiyorsunuz cevrem zaten boyle insan degil sadece toplum niye boyle?
Çünkü bu ülke müslüman bir ülke. Müslümanların dini olan İslam'da evlilik öncesi yaşanan cinsel ilişki zinadır. Zina da büyük günahtır. Bu nedenle toplumu değiştiremezsiniz.

Çünkü bu ülke müslüman bir ülke. Müslümanların dini olan İslam'da evlilik öncesi yaşanan cinsel ilişki zinadır. Zina da büyük günahtır. Bu nedenle toplumu değiştiremezsiniz.
Kısmen yanlış, dinde zina yasaktır evet. Ama toplumun genelinde kadının cinsel ilişkisi yadırganır. Neden acaba? Din bu kuralları sadece kadınlar için mi koymuş? Sorun din değil, ataerkil toplum yapısı.

ayrıca bu ülke müslüman bi ülke değill burda sadece müslümanlar yaşamıyo burası ''laik''bi ülke . heryerde bu müslüman ülke lafı bi öğrenilemedi ya kaç yorumda daha gördüm yani.

Kısmen yanlış, dinde zina yasaktır evet. Ama toplumun genelinde kadının cinsel ilişkisi yadırganır. Neden acaba? Din bu kuralları sadece kadınlar için mi koymuş? Sorun din değil, ataerkil toplum yapısı.
Söylediklerinize kesinlikle katılıyorum tabiki iki tarafa da haramdır. Ama evrilip çevrilerek erkeklerin göğsünü kabartıp koçum benim moduna sokan ataerkil bir yapı var. Kadına toplum neden böyle bakıyor dediği için yazdım.

ayrıca bu ülke müslüman bi ülke değill burda sadece müslümanlar yaşamıyo burası ''laik''bi ülke . heryerde bu müslüman ülke lafı bi öğrenilemedi ya kaç yorumda daha gördüm yani.
Ülkenin laik olduğunu biz de biliyoruz hanımefendi. Toplumun bakış açısı sorulmuş ben de buna cevaben yazdım. Ayrıca bu ülkenin yüzde 90'dan fazlası müslüman olduğuna göre müslüman bir ülke demek çok da yanlış olmaz.

Diinde kadin erkege görevlerini yapmaz ise keyfi olarak erkegin ona yuzune geomicek sekilde vs fiske vurmasinda sakinca yok.

Bunu hangimiz kabul ediyor.

Size kac kere dedim dini boyuta girmeyin kizlar isin icinde cikamayiz.
Benim derdim uzuldugum sey sadece neden bu tur iliski yasayanlara bu gozle bakiliyor. Yanlis kimde bendemi diye.

Diinde kadin erkege görevlerini yapmaz ise keyfi olarak erkegin ona yuzune geomicek sekilde vs fiske vurmasinda sakinca yok.

Benim derdim uzuldugum sey sadece neden bu tur iliski yasayanlara bu gozle bakiliyor. Yanlis kimde bendemi diye.

Ah birde bilsen

Böyle bir şeyi hiç duymadım varsa öğrenmek isterim. Toplumun genel bakış açısını din nedeniyle degistiremeyeceginizi söyledim. Kimsenin günahı beni ilgilendirmez sizi de kınamıyorum. Sizin bedeniniz sizin kararınız.

Back
X