İlişkiye Girmek :(

26merve2626

Kalbim Acıyor Sandım. Sütyen Teliymiş.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
1.067
973
38
28
Kızlar başlık bulmakta zorlandım , ama dert ettiğim şey başlıktaki gibi.

Uzun yıllar süren ilişkim var ve biz sözlümle cinsel anlamda ilişki yaşıyoruz.
Lütfen beni kınamayın. Onunda benimde ilk ilişkimiz bu bakımdan ve çok mutlu birlikteliğimiz var zaten cinsellik bizim için en son şey gezip eğlenmek ve birlikte vakit geçiriyoruz sürekli.

Aslında günah boyutu içimde ayrı bir karanlık ama ona değinmicem şuan.
Beni bıraksa ayrılsam da bunalıma girecek tip değilim rahatım onda da sıkıntı yok.

Ama ara ara aklıma geliyor kendimi kötü hissediyorum sanki aşağalık biri gibi :(

Sanki insanlar öğrense beni dışlıcak gibi. Anlatamadığım pek çok duygu hissediyorum.

Sizede böyle olduğu oldumu kızlar yaşayan bilen yorum yapabilir mi ?

Lütfen beni kınamayın. Onunda benimde ilk ilişkimiz bu bakımdan ve çok mutlu birlikteliğimiz var zaten cinsellik bizim için en son şey gezip eğlenmek ve birlikte vakit geçiriyoruz sürekli.

Beni bıraksa ayrılsam da bunalıma girecek tip değilim rahatım onda da sıkıntı yok.

Ama ara ara aklıma geliyor kendimi kötü hissediyorum sanki aşağalık biri gibi :KK43:

Sanki insanlar öğrense beni dışlıcak gibi. Anlatamadığım pek çok duygu hissediyorum.

Kimseye zararın olmasın, kul hakkı yeme de yaptıgın tek sey bu olsun arkadasım
Benim de arkadaslarım var, onları asla dıslamadım
Ben nisanlıyım ve evlilik öncesi iliskiye karsı olmama ragmen hem de.
Benim icin önemli olan sey insanlıktır.
Not: Seni huzursuz eden bir sey varsa orada bir yanlıslık var demektir, bence bunu iyi düsün.

Ama ara ara aklıma geliyor kendimi kötü hissediyorum sanki aşağalık biri gibi :KK43:

sorununu anlayamadım?
memnunsun iste. kaç yaşındasın, reşitsen ve sevdiğin adamla yaşıyosan yanlış bişey yapmıyosun "bana göre".

Gayet iyi ve mutlu ilişkiniz varmış başkalarının ne dediğini neden düşünüyorsunuz siz rahatsınız sıkıntı yok.
Relax ...

senin yaşayış şekline bağlı..
yarın öbürgün ayrıldığında, başka biriyle olunca problem yapacak mısın?
zarım da zarım diye tutturacak mısın?
geçmişim kimseyi ilgilendirmez, ben önüme bakarım mı diyorsun? bunları kafanıza takacaksanız yaşamamanız doğru olan..

Son düzenleme:

evlenmeden önce cinsellik yaşamadım ama yaşayanı da kınamam çünkü herkesin kendi hayatı, kimsenin karışmaya hakkı yok.
ama madem böyle düşünecektiniz neden böyle bir yola girdiniz?
hayat sizin hayatınız, seçimlerinizin arkasında durun bence, bu durumu yaşamadan önce yukarda saydığınız durumları kafanızda netleştirmeniz gerekirdi.

Rahat falan degilsin iste icinde buyudugun yetistigin kulturun manevi degerlerin illaki bilinc altinda etkisi var pismanlik pismanlik pismanlik icindesin..
hem icin icini kemiriyor hemde gunah boyutu icimde karanlik delik diyorsun hemde gozun baka baka devam ediyorsun milletin ne demesini bekliyorsun anlamadim.
Aaa evet bizde nikahlanmadan cinsel birliktelik yasadik ama benimki hayirli cikti evlendik demelerini mi ?
Aaa evet bizde nikahlanmadan cinsel birliktelik yasadik sonra anlasamadik ayrildik birsey olmadi demelerini mi ?Aaa evet bizde nikahlanmadan cinsel birliktelik yasadik hicte birsey olmuyor cokta guzel devam ediyor Allah ta belamizi vermedi hala demelerini mi ?
Aaa evet bizde nikahlanmadan cinsel birliktelik yasadik adam bende ayrildi depresyona girdim intihara kalkistim , ailem ogrendi az kalsin cinayete kurban gidiyordum tarzi dramatik seyler demelerini mi ?

Ne bekliyorsun ya oldugun insan gibi davran yada yaptigin seyin sectigin hayat tarzinin arkasinda dur gelip burda aglama, burasi papazin gunah cikarma odasi degil cunku, kimsenin seni dinleyip gunahlarini affettirdim deme yetkisi yok.

Bir sürü ilginç konunuzu okudum şu 2 günde.
1- Çok mu safım, kimseye kızamıyorum?
2- Sevgilim şirinlikler yapıp annesine, kardeşlerine hediye aldırıyor, ben aileme aldıklarıma karışıyor.
3-35 bin Tl ile hem düğün yapıp hem ev eşyamı kendim mi alsam?

Umarım bu cinsellik meselesi yüzünden kendinizi bu adama bağımlı hissetmiyorsunuzdur.

Huzurlu günler dilerim.

Herkesin bu konudaki tercihi, görüşü farklıdır ama bence gerçekten sevdiğiniz biriyle ve de gerçekten istediğiniz zamanda beraber olduğunuzda böyle "aşağılık" hissetmezsiniz. Belki de toplumsal yapıyla ilgili kafamıza kazınan şeylerle ilgilidir böyle kötü hissetmeniz. "Aşağılık" kelimesi de biraz ağır olmuş bence. Rahat bir insan olduğunuzu, erkek arkadaşınızı da sevdiğinizi, ve kendi isteğinizle beraberlik yaşadığınızı söylüyorsunuz. Zaten kimsenin kimseyi kınama hakkı yok. Kendinize haksızlık etmeyin. Yaşadıklarınızın arkasında durun.

Doğru kişi değildir belki de. Ya da doğru bir seçim. Ortada bir yanlış var o kesin, onu da sen bul..

Ayrilsak filan dert etmem rahatim lafinizi tamamen laf olsun diye soylemissiniz. Muhtemelen arkasinda duramicaksan yapmasaydin cumlelerine engel koymak amaciyla soylenmis bir laf ama dert ettiginiz meseleye bakinca hersey belli oluyor zaten yeterince önce kendinize durust olun. Cok dert olduysa devam ettirmeyin iliskiye girmeyi.

ayrılınca bunalıma girmiceksen,sorun ne neden dert ettin. neden bu konuyu açtın.

sen bu adamdan emin değilsin bence
söz ve nişan insanlsrın birbirimi tanıma dönemidir
sen de yavaş yavsş onu gerçek anlamda tanımaya başladın ve içine kurt düştü
ve aslında şu dönemde cinselliği gereksiz görüyorsun aslında
muhtemelen de sen değil, sözlün istedi cinselliği
kendi aranızda sözlü olmanız da biraz korkutuyor sizi

Back
X