İlişkiye Girmek :(

Kızlar başlık bulmakta zorlandım , ama dert ettiğim şey başlıktaki gibi.

Uzun yıllar süren ilişkim var ve biz sözlümle cinsel anlamda ilişki yaşıyoruz.
Lütfen beni kınamayın. Onunda benimde ilk ilişkimiz bu bakımdan ve çok mutlu birlikteliğimiz var zaten cinsellik bizim için en son şey gezip eğlenmek ve birlikte vakit geçiriyoruz sürekli.

Aslında günah boyutu içimde ayrı bir karanlık ama ona değinmicem şuan.
Beni bıraksa ayrılsam da bunalıma girecek tip değilim rahatım onda da sıkıntı yok.

Ama ara ara aklıma geliyor kendimi kötü hissediyorum sanki aşağalık biri gibi :KK43:

Sanki insanlar öğrense beni dışlıcak gibi. Anlatamadığım pek çok duygu hissediyorum.

Sizede böyle olduğu oldumu kızlar yaşayan bilen yorum yapabilir mi ?
nasıl olsa sözlüymüşsünüz.. düğün tarihi belli mi? aile arasında mı söz oldu?

Yorumlara baktıkça üzülüyorum
Benim de evlilik dışı seviyeli ilişki yaşayan arkadaşlarım var. 30 yaşında olup da sevgilisiyle cinsellik yaşamayan bana garip geliyor. Evlenmek herkes için mümkün olmayabilir. İlişki seviyeli olduktan sonra bundan doğal bir şey yok. Diyorum ya olmaması tuhaf.

Koyluden mimar olmaz. Kendini zorlama bence. Yetistigin kultur neyse oyle yogrulursun. Normal goremezsin. Kalbinin derinliginde bi pismanlik hep olur.

Köylüden mimar olmaz diye bir laf duymadim ama soyle bir laf var cok doğru
[İnsanda Yok İse EDEP Neylesin Medrese Mektep; Okusa Alim Olsa Yine Merkep,Yine Merkep;]

Benim cevremde her turlu insan oldu ve gecip gidiyor. Hic bir zaman bir kültüre bir arkadas toplumuna bagli kalmadim veasiri rahat ailede buyudum olay bu degil reTeşekkürler

Yorumlara baktıkça üzülüyorum
Benim de evlilik dışı seviyeli ilişki yaşayan arkadaşlarım var. 30 yaşında olup da sevgilisiyle cinsellik yaşamayan bana garip geliyor. Evlenmek herkes için mümkün olmayabilir. İlişki seviyeli olduktan sonra bundan doğal bir şey yok. Diyorum ya olmaması tuhaf.

Benimde anlatmak isyedigim buydu. Bir olayda boyle konustum diye dislandim bu konuyuda o yuzfen actim.

Ayrılırsam sıkıntı yok diyorsun
Ama ayrılmadığın halde sıkıntısını çekiyorsun
Bu ne yaman çelişki okis?

Günah kısmına değinmiyorum demişsin ama seni huzursuz eden de bu kısım sanırım..

Neden anlamak istemiyorsunuz ki ayrilsam zerre umrumda opmaz olmadi da.
Gunah sevap boyutuna takilmiyom burda sana gunahlarimi anlatıp bunu ispat ederdim neyse.
Lutfen bu iki konuyu gecelim

Bizim lisede ilişkiye girmeyen kız sayısı azdı açıkçası. Bu ortama göre değişiyor ama yukarda da söylendiği gibi madem öyle seni yadırgamayacak bir çevre edinmelisin

Bizim lisede ilişkiye girmeyen kız sayısı azdı açıkçası. Bu ortama göre değişiyor ama yukarda da söylendiği gibi madem öyle seni yadırgamayacak bir çevre edinmelisin

Beni lisedeki kizlarla karistirmayin lütfen. Anlamiyorsunuz cevrem zaten boyle insan degil sadece toplum niye boyle?

Neden anlamak istemiyorsunuz ki ayrilsam zerre umrumda opmaz olmadi da.
Gunah sevap boyutuna takilmiyom burda sana gunahlarimi anlatıp bunu ispat ederdim neyse.
Lutfen bu iki konuyu gecelim

Üslubunu bozma, beni de çizgimden kaydırma!
Banane senin günahlarından, kendi cümleni hatırlattım, farklı birşey mi demişim.
Zerre kadar umrunda değilse neyin derdindesin, kendini düzgün ifade et o zaman. Kimse anlamadı derdini, farkında mısın?

Pff banane yaa

Beni lisedeki kizlarla karistirmayin lütfen. Anlamiyorsunuz cevrem zaten boyle insan degil sadece toplum niye boyle?
Ee bekarete önem vermiyorum diyorsunuz toplum baskısı yok diyorsunuz günah olması sorun değil diyorsunuz dert ettiğiniz şey ne o zaman ? Söyleseniz de yardımcı olsak

Üslubunu bozma, beni de çizgimden kaydırma!
Banane senin günahlarından, kendi cümleni hatırlattım, farklı birşey mi demişim.
Zerre kadar umrunda değilse neyin derdindesin, kendini düzgün ifade et o zaman. Kimse anlamadı derdini, farkında mısın?

Pff banane yaa

Uslup bozma demissin kendin cizginden kaymisin o nolcak :)
Uff sanane be slk hahaha :)
Guldum valla neyse iyi geceler

Çevren de seni yadırgamazmış,derdin toplumun hali mi??
Herkes kendi özel hayatına baksın, madem çevren de kendine göre, o halde toplumu düşünüp canını sıkma çünkü bu ülkede evlilik öncesi ilişkiye normal gözle bakılması mümkün olmaz, bunu bekleyen de hayal kurmuş olur.

Kök
Ee bekarete önem vermiyorum diyorsunuz toplum baskısı yok diyorsunuz günah olması sorun değil diyorsunuz dert ettiğiniz şey ne o zaman ? Söyleseniz de yardımcı olsak

Cevremde baski yok diyorum bilinmedigi icin ama bu konulari boyle tartisinca toplum karsi cikiyor ogrenseler neler olur acaba dedim.

Kök

Cevremde baski yok diyorum bilinmedigi icin ama bu konulari boyle tartisinca toplum karsi cikiyor ogrenseler neler olur acaba dedim.
Ne değişecek?
Sana olacağı söyleyeyim, eğer sen eziklenirsen üste çıkmaya çalışırlar, sen umursamaz davranırsan seni oradan vuramayacaklarını anladıkları için konusunu bile açmazlar.
Bunun dışında, insanların hakkında ne düşüneceğini düşünerek yaşama. Sen yaşadığından pişmanlık duymuyor musun? Sana göre yanlış değil mi?
Tamam.
Seni eleştiren olursa da seni ilgilendirmez der geçersin ki insanlara zaten yatak odana karışma hakkını en başından verme.
Zaten sen de sevgilin de yatak odası sırlarınızı anlatmıyorsanız kim nasıl öğrensin, anlasın, değil mi?

Kök

Genel olarak umursamayan bir çevreniz varsa, öğrenseler de umursamazlar zaten. Benim çevremde tabii kimse "ay ben seviştim biliyo musun" diye gezmiyor ama herkesin düşüncelerini bildiğimiz için herkesin iyi kötü bir şeyler yaşadığını da biliyoruz ve kimse umursamıyor. Bana ne, ona ne.

Kök

toplumun düşüncesi sizin için bu kadar önemliyse, o zaman cinsellik yaşamasaydınız
ha bu benim hayatım kime ne diyorsanız, o zaman toplumu neden umursuyorsunuz?

Merak etmeyin bence hiç te üzülecek yada utanılacak birşey yapmıyorsunuz. .ne yani cinsel ilişkiye girmeyip te sırf bekareti bozulmasın deyip her haltı yiyenler sizden daha mı namuslu oluyor?
Olgun bir insansanız aldığınız her kararın her tavrın arkasında durmalısınız..Hickimse sizin ahlak bekçiniz değil. .olamazda..Ahlak ve namus kavramları sadece cinsel özgürlükle bagdastirilamayacak kadar derin ve hayatın her alanında karşılaşılacak değerlerdir. .
Uzulmeyin boşuna. ..

Back
X