İlişkiye heyecan?

emreaydinfan

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2009
570
23
318
33
Ankara
kızlar bnm ilişkim yaklaşık 4 aylık ama böyle bi heyecanı bi özelliği kalmadı gibi aslında ben sıkıldım sanırım ama onun sıkıldığını hissedp sürekli onun üstne gdiyorum hstalıklı gibiyim her söyledğini yalan gibi düşünüyorum çok uyumluyuz onu kaybetmek istemyrum lütfen yardım edin nasıl atlatıcam bu yalan konusunu nsl çıkarıcam aklımdan :/

4 ay çok kısa bir zaman ama tatlım vesvese mi yapıyorsun? yoksa yalanını yakaladın mıki bu kadar üsteliyorsun?

Eee öyle davranınca eline ne geçiyor? Yapma. Unutma karşındaki seni ayakta uyutmak isterse uyutur. Akışına bırak.

Heyecanı arttırmak için beraber paraşütle atlayın bence çok heyecanlı olur. Hem havada bir özgürlük hisse felan yani...

4 ay cok kisa bir zaman nasil heycan biter..

biz 7 yildir birlikteyiz,heycan var yani tabiki ilk zamanki sapsal haller olmasada iyi yani...

heycandan kastiniz nedir?

kızlar bnm ilişkim yaklaşık 4 aylık ama böyle bi heyecanı bi özelliği kalmadı gibi aslında ben sıkıldım sanırım ama onun sıkıldığını hissedp sürekli onun üstne gdiyorum hstalıklı gibiyim her söyledğini yalan gibi düşünüyorum çok uyumluyuz onu kaybetmek istemyrum lütfen yardım edin nasıl atlatıcam bu yalan konusunu nsl çıkarıcam aklımdan :/

hem sıkıldığını düşünüyorsun hem onu kaybetmek istemiyorsun. çelişkili... ilişkiniz çok yeni. neden yalan söylediğini düşünüyorsun? böyle davranarak en büyük kötülüğü kendine yapıyorsun.

eski ilşkilerini sorup duruyorum bi kızla 2-3 defa çıkmş nden die üsteledim kendine zarar veriyodu dedi eski erkek arkdsmda buna bnzer bsy sölmşti ve yalan oldğnu öğrenmştm smdi o da öle dynce aklım çok karıştı :/

bi heyecanı bi özelliği kalmadı
ben sıkıldım sanırım
her söyledğini yalan gibi düşünüyorum
çok uyumluyuz
onu kaybetmek istemyrum

Canım sen duygularından emin değilsin bence

Biraz rahat olmaya calissan daha iyi olur,

oluruna birak birazcikta,

ve eger heyacan yoksa senin icin ozaman duygularini tekrar gözden gecir.

peki yukarda anlttığım şeyin yalan olduğunu dşnmkte haksızmyım eski erkek arkadasmda aynısını söylmşti ve yalandı siz olsanız ne dşünrdnz?

eski ilşkilerini sorup duruyorum bi kızla 2-3 defa çıkmş nden die üsteledim kendine zarar veriyodu dedi eski erkek arkdsmda buna bnzer bsy sölmşti ve yalan oldğnu öğrenmştm smdi o da öle dynce aklım çok karıştı :/

eski ilişkilerini neden soruyorsun? geçmiş geçmişte kalmamış mı? şuan seninle birlikte değil mi?

eski arkadaşınla şimdikini neden kıyaslıyorsun

sen böyle devam edersen canım kendini yiyip bitirirsin. ilişkinizede çok zarar verirsin.

4 ay mı :52:
siz 4 ayda heyecan bitti diyosanız 1 sene sonunda halinizi düşünemiyorum :53:
bence erkek arkadaşınızda değil problem, sizin duygularınızda bi sıkıntı var gibi geldi bana..
ayrıca yalan konusunda boş yere kendinizi yıpratmayın, yapmak istese her şekilde yapar ne yapacaksa, sizinde ruhunuz duymaz..
ona güvenmek zorundasınız eğer bi ilişki yaşıyosanız..
aksi takdirde hem kendinize hem ona zehir edersiniz ilişkinizi :50:

eski ilişkilerini neden soruyorsun? geçmiş geçmişte kalmamış mı? şuan seninle birlikte değil mi?

eski arkadaşınla şimdikini neden kıyaslıyorsun

sen böyle devam edersen canım kendini yiyip bitirirsin. ilişkinizede çok zarar verirsin.

peki siz olsanız yalan oldğunu dşnr mydünz?

bi çok derde göre cok saçma biliyorum :D kızlar cok saolun bu takıntı bni btircek valla rahatltmam lazım kndmi her ilşkmde aynı seyi yapıorum tkrar cok saolun :D:16::16:

peki siz olsanız yalan oldğunu dşnr mydünz?

ben düşünürmüydüm düşünmez miydim önemli değil. herkes farklı.. çok mu kıskançsın ya da çok mu güvensizlik duyuyorsun

bence her ikisi de var sende. ona güven sorunu yaşıyorsan bunu ilişkinizi çıkmaza sokmadan aşman lazım. herşeyi akışına bırakmak gerekiyor. zaman gösterecek.

Back
X