ilişkiye kaçıncı aya kadar devam ettiniz?

birde aklıma gelmişken doğumdan sonra 40 gün loğusalık döneminde kanamanız olacağı için bir cinsel hayatınız olamayacak

bi sorun yoksa ilişkinin bende işe yaradığını duymuştum
annem hep der biz son güne kadar yaptık sorun olmadı hatta doğumu kolaylaştırıyor diye
ama istisnalar hariç tabi
allah herkese hayırlısını versin inş

arkadaşlar ben açılma başlayınca ilişkiye girer ve hemen sonrada ılık duş alırsanırz doğum çok kolay oluyor diye duydum bir komşum yapmış öyle demişti

Ne komşuymuş o öyle ya...
Geçen gün kitapta suyunuz gelmeye başladığında cinsel ilişkiye girmeyin, rahim ağzı açıldığı için mikrop kapma riski vardır yazıyordu da eşimle gülmüştük o halde hangi sapık eşiyle ilişkiye girmeye çalışır diye :)

demekki varmış:))

eltacım benim komşular baya enterasandırlar.ama yazdığımı onaylayan arkadaşlarda oldu.görüşden görüşe değişiyor galiba canım

neden kondom kullanılsınki...içeri kaçmasında ne sakınca varmış.varsada ben bilmiyorum...:CüvCüv:

benim daha önce düşüğüm oldu dr ilk sorduğu ilişikiye mi girdin olmuştu ama o zaman ilişikiye falan girmemiştim.eğer ilişikiye girmiş olsaydım kendimi çok suçlardım...
şimdi hamileyim 8 hafta olana kadar eşim yanımda değildi haliyle ilişiki olmadı ama sonrasında oldu şükür ki bi sıkıntı da olmadı..
hamilelikte bir sorun yoksa ilişkiye abartılı olmadan girmek gerekiyormuş hem eşlerin psiolojisi açısından hem de annenin haz duymasının bebeği olumlu etkilemesindenmiş..

biz en son 3,5 aylıkken grdık ama mıgdemmmmm ölee çok agrıdıkiiiii butun gun yataktan kalkamadımm mafffffffff oldum tek kelımeyleeee.bırdahada tobe ettımmm.cınsel organımda da asrııııı agrı olduuu hastayken sızlarya onun kat kat fazlasııııı..7.ayımdayım hıc dusunmuyozzz bı dahaa

aynen benim kocişte senin söylemeni bekliyorum der bende artıkın ne zaman dersem hallaerini düşünmek lazım ne olur ne olmaz
neden kondom kullanılsınki...içeri kaçmasında ne sakınca varmış.varsada ben bilmiyorum...:CüvCüv:

spermler erken doğuma sebeb olabiliyor rahimde kasılma yaparak o yüzden yani

slm doktor bana kondom kullanıcaksınız spermler kasılma yapar dedi tabii eskisi gibi olmadığı için kullanmadık.yani bizde coktandır ara verdik kızlar napalım.:CüvCüv:

bebişler doğdukları zaman babalarının kafalarına parmaklarıyla vurup"kafama vuran sen miydin"derlermiş ay böyle bi fıkra vardı da burayı okuyunca o aklıma geldi,kaydirigubbakcemile3şaka bi yana allah hayırlı,sağlıklı doğumlar bebişler nasip etsin inşallah...

doktor bize 9 ay boyunca yasakladı.aman nolcak 9 ayda ölmez ya insan ben ilk bebişimi 21 haftalık kaybettim.ilişki yönünden çok rahat davranıyoduk.çok dikkatli olmak gerekir ben ona bağlıyorum açıkçası

sivaslı58 .!.:
neden kondom kullanılsınki...içeri kaçmasında ne sakınca varmış.varsada ben bilmiyorum...
spermlericinde barindirdiklari maddelerden dolayi ilk aylarda düsük riski sonrasinda da erken dogum riski yapabiliyorlarmis..yani hamilelikte iyi bir korunma yöntemi sart..en iyiside bu durumda ya kondom yada geri cekilme oluyo

slm doktor bana kondom kullanıcaksınız spermler kasılma yapar dedi tabii eskisi gibi olmadığı için kullanmadık.yani bizde coktandır ara verdik kızlar napalım.:CüvCüv:
cok sagol valla esim kondomdan cok korkuyo kimyasal madde diye ama en güvenilir olani o sanirim...zaten iki haftada bir kez birlikte oluyoruz korkudan ondan da bisey anlamiyoruz...korku insanin istek mekanizmasini bastiriyo, bebek oldu kadinligimiza biraz ara verdik :roflol:ama o iyi olsun da kendimizi düsünecek durumda degiliz

ılk 3 ayı falan yok bunun.Bizi yaradan herşeyi ayarlayıp hazırlamış zaten.Biz haftada 2 kere normal ilişkimize devam ediyoruz..Erken doğum ve düşük riski olanlara yasak sex.....Bunuda doktor söyler.Sex çoçuğa zararlı değil.Zaten düşük riski taşıyan insanlarda kanama olur.......Korkulacak birşey yok.....Bunu kafanızda bu kadar büyütmeyin.Sonuçta sex de bir ihtiyaç.

sana katılıyorum arkadaşımm.benim doguma hiçbişey kalmadı heran dogurabilirim yani ama çokta güzel sorunsuz bi cinsal hayatımız varyani doktor yasaklamadıgı sürece bi sorun olacagını sanmıyorumdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…