- Konu Sahibi ayxsxegxuxl34
-
arkadaşlar ben açılma başlayınca ilişkiye girer ve hemen sonrada ılık duş alırsanırz doğum çok kolay oluyor diye duydum bir komşum yapmış öyle demişti
Ne komşuymuş o öyle ya...
Geçen gün kitapta suyunuz gelmeye başladığında cinsel ilişkiye girmeyin, rahim ağzı açıldığı için mikrop kapma riski vardır yazıyordu da eşimle gülmüştük o halde hangi sapık eşiyle ilişkiye girmeye çalışır diye :)
birde aklıma gelmişken doğumdan sonra 40 gün loğusalık döneminde kanamanız olacağı için bir cinsel hayatınız olamayacak
8.haftayi bitirdik bugün
düsük riskim yok, doktorda herhangi bir kisitlama yapmadi gayet normal cinsel yasaminiza devam edebilirsiniz dedi ama ben korktum zor buldum bisey olursa diye sonra gecen nasil olduysa anlamadim bir anda kendimizi yatakta bulduk canimiza tak etmis ikimizinde sonra biraz karin agrim oldu gecti ama beni tedirgin etmeye yetti galiba biraz daha ara vermek en iyisi olcak..
birde bir sorum daha avr tecrübeli hamilelere kondom kullaniyomusunuz yada hamilelikte spermlerin iceri kacmasini nasil engelliyosunuz
biz yarın 40ndan sonra yani 20.günü ilişkiye girmiştik hocalara sordum günah değilmiş:) kanamamda olmuyodu zaten.şakkıdı
aynen benim kocişte senin söylemeni bekliyorum der bende artıkın ne zaman dersem hallaerini düşünmek lazım ne olur ne olmazkız beyaz zaten biz hadi demesek onlar bebişleri düşündükleri için 9 ay el sürmeyecekler bize ama hayat kötü ve onlar da erkek şeytana falan uyarlar mazallah. bu yuzden hadi demek zorundayız dimi kızzz
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
neden kondom kullanılsınki...içeri kaçmasında ne sakınca varmış.varsada ben bilmiyorum...:CüvCüv:
8.haftayi bitirdik bugün
düsük riskim yok, doktorda herhangi bir kisitlama yapmadi gayet normal cinsel yasaminiza devam edebilirsiniz dedi ama ben korktum zor buldum bisey olursa diye sonra gecen nasil olduysa anlamadim bir anda kendimizi yatakta bulduk canimiza tak etmis ikimizinde sonra biraz karin agrim oldu gecti ama beni tedirgin etmeye yetti galiba biraz daha ara vermek en iyisi olcak..
birde bir sorum daha avr tecrübeli hamilelere kondom kullaniyomusunuz yada hamilelikte spermlerin iceri kacmasini nasil engelliyosunuz
spermlericinde barindirdiklari maddelerden dolayi ilk aylarda düsük riski sonrasinda da erken dogum riski yapabiliyorlarmis..yani hamilelikte iyi bir korunma yöntemi sart..en iyiside bu durumda ya kondom yada geri cekilme oluyosivaslı58 .!.:neden kondom kullanılsınki...içeri kaçmasında ne sakınca varmış.varsada ben bilmiyorum...
cok sagol valla esim kondomdan cok korkuyo kimyasal madde diye ama en güvenilir olani o sanirim...zaten iki haftada bir kez birlikte oluyoruz korkudan ondan da bisey anlamiyoruz...korku insanin istek mekanizmasini bastiriyo, bebek oldu kadinligimiza biraz ara verdik :roflol:ama o iyi olsun da kendimizi düsünecek durumda degilizslm doktor bana kondom kullanıcaksınız spermler kasılma yapar dedi tabii eskisi gibi olmadığı için kullanmadık.yani bizde coktandır ara verdik kızlar napalım.:CüvCüv:
İlk 3 ayı falan yok bunun.Bizi yaradan herşeyi ayarlayıp hazırlamış zaten.Biz haftada 2 kere normal ilişkimize devam ediyoruz..Erken doğum ve düşük riski olanlara yasak sex.....Bunuda doktor söyler.Sex çoçuğa zararlı değil.Zaten düşük riski taşıyan insanlarda kanama olur.......Korkulacak birşey yok.....Bunu kafanızda bu kadar büyütmeyin.Sonuçta sex de bir ihtiyaç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?