merhaba kızlar, yardımınıza ihtiyacım var. erkek arkadaşımla ilişkim beni çok sıkmaya başladı dayanamıyorum artık çok kıskanç beni çok bunaltıyo internete girmeyi bile yasakladı dışarı çıktığımda yanlız başıma hemen eve dönmememi istiyo rahat rahat dolaşamıyorum alışverişimi zor yapıyorum sürekli msj atıyo hergün uyuduğmuz zamanlar hariç sürekli msjlaşıyoruz ve çoğunlukla tarrışıyoruz onun hastalık derecesindeki kıskançlığı yüzünden. bana güvenmediğini soruyorum, hayır ben başkalarına güvenmiyorum ve sana deli gibi aşığım oyüzden diye cevaplar veriyo. ve gerçek şuki ben ona aşık değilim duygusal olarak bişey hissetmiyorum onu sadece insan olarak yani kişiliğini seviyorum iyi dürüst bi insan o ama aşık değilim ne yapayım ve bu yaptıkları beni çok zorluyo ayrılmak istediğimi ona söylüyemem ona kıyamıyorumbazen tartışmalarımızda intihardan bahsediyo korkuyorum ayrılırsak okuluda bırakıcanı söylüyo ve ağlıyo yanımda dayanamıyorum vicdan azabı çekmek istemiyorum sonra kızlar yardım edin ya ne yapsam ben
kendımı öldürürüm , son senesiydi okulu bırakırım , benı bu sehre bağlayan hiç bişe olamz ceker giderim gibi safsatalara lütfen inanma canm . benim de oldu böyle takıntılı bi erkek arkadasım. 1.5 yıl boyunca resmen korkup ayrılamadım. onun hayatını mahvetmıyım de kendı hayatımdan bi bucuk yılı sıkınıt stresle geçirdim. bitrmek istiyorum dedim. arkadasları benı aradı , hastaneye kaldırdık dediler. yoğun bakımda dediler. tmm uzuluyosun oyle durumda ama kararım cok nettı dönemedim. sabahları otobuse bindiğim yere geldi konusmadım asla bi süre sonra zaten o da vazgectı. valla ne ıntıhar ettı ne okulu bıraktı. o yuzden onemlı olan senın karar vermen. kararını ver tamamdır zaten. o tabı kı kabullenmeyecek ilk basta, daha çok ustune düşecek , bitmesin diye uğrsacak fln ama sen kararlı olur ve yıne acıyıp dönmezsen mecburen onun da bu tavırları sönecek. ayrıl ve rahat et kesınlıkle. seviyorum desen bunları söylemezdim ama ne de olsa sevmediğin biriyle beraber olmanın mantığı yok
bu kadar mı aynı olur yaşadıklarımız :gitme:
çokta sinirli geçen gün yurt kantininde tartısırken 5 defa aşkım dedi bakmadım diye msaya yumruk attı ya bikerede msnye gridim diye elleri falan uyuşmuş hastanelik olmuş annesi abnası hastaneye götürmüş(((((
çokta sinirli geçen gün yurt kantininde tartısırken 5 defa aşkım dedi bakmadım diye msaya yumruk attı ya bikerede msnye gridim diye elleri falan uyuşmuş hastanelik olmuş annesi abnası hastaneye götürmüş(((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?