ilişkiyi bitirmek istiyorum ama yapamıyorum :(

Liar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2008
625
9
96
İstanbul
merhaba kızlar, yardımınıza ihtiyacım var. erkek arkadaşımla ilişkim beni çok sıkmaya başladı dayanamıyorum artık çok kıskanç beni çok bunaltıyo internete girmeyi bile yasakladı dışarı çıktığımda yanlız başıma hemen eve dönmememi istiyo rahat rahat dolaşamıyorum alışverişimi zor yapıyorum sürekli msj atıyo hergün uyuduğmuz zamanlar hariç sürekli msjlaşıyoruz ve çoğunlukla tarrışıyoruz onun hastalık derecesindeki kıskançlığı yüzünden. bana güvenmediğini soruyorum, hayır ben başkalarına güvenmiyorum ve sana deli gibi aşığım oyüzden diye cevaplar veriyo. ve gerçek şuki ben ona aşık değilim duygusal olarak bişey hissetmiyorum onu sadece insan olarak yani kişiliğini seviyorum iyi dürüst bi insan o ama aşık değilim ne yapayım ve bu yaptıkları beni çok zorluyo ayrılmak istediğimi ona söylüyemem ona kıyamıyorum bazen tartışmalarımızda intihardan bahsediyo korkuyorum ayrılırsak okuluda bırakıcanı söylüyo ve ağlıyo yanımda dayanamıyorum vicdan azabı çekmek istemiyorum sonra kızlar yardım edin ya ne yapsam ben

sevmiyorsan yapacagin tek sey ayrilmaktir....acitasyon yaptiginada bakma cok gördük öyle diyenleri ....yapacak olan kisi söylemez bi kere.....hastalik derecesindeki kiskanclikliginla basbasa birak onu....

böle yapmaya devam ederse senın hayatına kıyacagını ıma et.onu onun sılahı ıle vur.duzelmezse gönder gtsn.sölemek cok zor bılıorum bende aynı dertten muzdarıbım ama ben baslarda sevıodum asıktım ve bzde mesafe de var farklı sehırlerdeyız.yanıma gelınce yaglarım erıo ama

bana güvenmediğini soruyorum, hayır ben başkalarına güvenmiyorum

bu sözü bi yerden hatırlıyorum....

sevince dayanıo insan işte

soğuk davran

onun yapma dediği şeyleri ısrarla yap

mesajlaşmayı sevmiyorsan mesajlarına karşılık verme

gezmek istiyorsan çık gez

internette sabah kadar dolaşmak istiyorsan dolaş

sonrası kendiliğinden gelir

Eeeee böyle her dediğine "he" demeye devam ettiğiniz sürece nasıl ayrılacaksınız ki?
İntihar edecekmiş,okulu bırakacakmış yahu böyle psikolojik sorunları olan erkeklerle nasıl vakit geçiriyorsunuz anlamıyorum..:ecrin_bebek:

diyenden korkma arkadaşım.benimde eski sevgilim intihar ettm senden sonra dedi valla ben ona bile inanmadım intihar eden dedm hani bin kere arardı...seni korkutmasn öncelkle yapmaz böle bişi.ayrılmak istysan ayrılcaksn kıyamadğn için ayrılmmk ona haksızlık asıl onu düşünüosan zoraki birliktelk daha kötü.ayrıl hatta gitsn tedavi falan görsn kıskançlığı için yazık sanada mafoldumben

benim de bundan birkaç yıl önce aynı tipte bir sevgilim vardı
aynı senin gibi duygular içerisindeydim yani ona aşık değildim
sadece insanlığını ilgisini seviyordum
ve birgün aşık olmadığım için ayrılmak istediğimi dile getirmiştim
hayır ayrılamazsın benden senin için yurtdışı eğitimimi bıraktım, intihar ederim, babana gelir anlatırım vs gibi tehditleri olmuştu ve ben korkmuş devam etmiştim
böyle bir kişilikle devam etmem doğru olmayacağının farkında olmama rağmen devam etmiştim ve sonu çok kötü bitmişti olan ona değil bana olmuştu.. evet onu daha sonra sevmiştim ama başta ona acımıştım ama ilişkimiz bittikten sonra acınacak duruma ben düştüm
lütfen Rose lütfen onu dinleme, bu tip erkeklerin kendine güveni yoktur lütfen dediklerine inanma
zayıf erkekten hayır gelmez arkadaşım

kendımı öldürürüm , son senesiydi okulu bırakırım , benı bu sehre bağlayan hiç bişe olamz ceker giderim gibi safsatalara lütfen inanma canm . benim de oldu böyle takıntılı bi erkek arkadasım. 1.5 yıl boyunca resmen korkup ayrılamadım. onun hayatını mahvetmıyım de kendı hayatımdan bi bucuk yılı sıkınıt stresle geçirdim. bitrmek istiyorum dedim. arkadasları benı aradı , hastaneye kaldırdık dediler. yoğun bakımda dediler. tmm uzuluyosun oyle durumda ama kararım cok nettı dönemedim. sabahları otobuse bindiğim yere geldi konusmadım asla bi süre sonra zaten o da vazgectı. valla ne ıntıhar ettı ne okulu bıraktı. o yuzden onemlı olan senın karar vermen. kararını ver tamamdır zaten. o tabı kı kabullenmeyecek ilk basta, daha çok ustune düşecek , bitmesin diye uğrsacak fln ama sen kararlı olur ve yıne acıyıp dönmezsen mecburen onun da bu tavırları sönecek. ayrıl ve rahat et kesınlıkle. seviyorum desen bunları söylemezdim ama ne de olsa sevmediğin biriyle beraber olmanın mantığı yok

bu kadar mı aynı olur yaşadıklarımız :gitme:

bu kadar mı aynı olur yaşadıklarımız :gitme:

canm bende şimdi okudum senınkıleri vall aynı seyler ve cok stresli mafoldumben
ben en son devreye annemı kendı ıstegimle soktum. arayıp size geliyorum babanla konusucam dedi bende anneme anlattım. yaşanılan iki üç güzel gün sonrası kabusla bitebiliyo valla bizde var ama suç onlar kendilerine bişe yapar aman onları uzmeyelim diye kendımızı üzüyoruz , çok iyiyiz biz valla Şeniz

bide aynı sınıftayız biz bu daha zorlaştırıcak bu son dönemimiz okul bitiyo yani bu sene yaza kadar dayansam diyorum ama başka birinden hoşlanıyorum ya napıcamı şaşırdım kızlar(((((

okulu bitirene kadar devam etme düşüncesini çıkar aklından zamanına yazık canım
korkma, cesur ol, kararının arkasında dur
ölürüm intihar ederim laflarını çok duyduk
yok öyle bişey yooooook

çokta sinirli geçen gün yurt kantininde tartısırken 5 defa aşkım dedi bakmadım diye msaya yumruk attı ya bikerede msnye gridim diye elleri falan uyuşmuş hastanelik olmuş annesi abnası hastaneye götürmüş (((((

sinirlenince o da öyle yapardı masaya duvara vururdu
kendini kaybederdi

tatlım inanma yaaa. sanki bunların hepsi sözleşmiş gibi vallahi benmkıde aynı seyleri söylüodu. bunun da basına ağrı gırermıs gözünü acamazmıs ağrıdan kıtlenırmıs fln bana sinirlenince. ay nası vicdan azabi duyardım ama bi süre sonra acımaya dönüşüyo senı cok yıpratır sakın inanmalmaz:

evet ya onada söylüyorum böyle çok yıprandığımı her istediği olsun istiyo ya ne biçim erkek mızmız. hastanelik olduğunu söylediğinde ona psikiyatriye gitmemizi söyledimiştim o kabul etmedi bana deli gözüyle bakıyosun dedi benim doktorluk bi durumum yok benim düzelmem senin elince falan dedi offf ya hep sabrettim şimdiye kadar ama aynı bölümdeyiz sınıfta birbirimizi hep görürürz diye okulu bırakıcanı hep söylüyodu tartışmalarımızda ondan ayrılırsam çok vicdan azabı çekerim diye korkuyorum yaa elimde değil kızlar((( hoşlandığım biri olmasa okul bitene kadar dayanırdım ama öylede olmuyo böylede olmuyo

arkadaşım bu kadarmı olur ya bizde aynıyız ..çıktıgımızdan beri tartışıyoruz.her tartışmada yok öldürcem kendimi ,seni mutsuz ediyosam benim yaşamam hiç dogru değil falan filan.bugun hele zor bir gün geçirdim hep tartışma içersindeyiz 3 aydır çok boguyor.yazdıklarına da cevap vermiyorum artık yarımsaattir..benimki de her tartışmada kasıldım ayaklarıma kadar uyuştum galiba bekledigim ölme anı geldi diyor..rahatsızlıgı hastalıgı var gercekten,benim yüzümden ona kötü birşey olmasından korkuyorum yok fare zehri alcakmış ölcekmiş falan.aşırı kıskanç,bana güvenmiyor.geçmişteki çıktıgı kızlar bunu aldatmış ve bana güvenmesi çok zormuş.daha 3.ayımıza anca girdik aile arası söz istiyor falan.bidaha beni üzmeyeecegine söz veriyor yeminler ediyor ailesi üzerine yemin ediyor ama 1 saat geçmeden gene aynı trip,anlayışsızlık.....aklına ne gelirse...kendi aramızda sözz taktık sevgililer gününde buna ragmen hala bana inanmakta zorlanıyo be ya üstelik ben elimden geleni yapıyorum ama bende yoruldum ya

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…