- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi streshanim
-
kader kısmet canım kader olmazsa sürmüyor zaten nişanlıyken bulutların üstünde oluyor iki tarafta ve bazen kötü olan şeyler bile görünmüyor mesela çeyiz için birşey alcaksın ama zora sokmuyorsun biz mutlu olalımda oda olmasın diyorsun ama sonradan öyle olmuyor keşke alsadım keşke herşeye tamam demeseydim diye pişmanlık yaıyorsun o yüzden şimdi ki gençlere diyorum sakın herşeye tamam demeyin ne istiyorsanız diretin her zaman olan şeyler değil doya doya yaşayın ayrılık olur diye korkmayın kader değilse öyle de böyle de olmayacak zaten o yüzden çok kasmaya üstüne çok düşüp kafaya takmaya gerek yok.Genelde evliliğe kadar geçen süre uzun oluyor. Flört dönemi, birbirini tanıma aşamaları, sözdü nişandı düğündü derken evlilik bazen bi kaç yılı bulabiliyor. Bu süreci yıpratmadan nasıl götürüyorsunuz? Evlilik aşamasına geçmeyi hiç başaramadığım için anlayamıyorum sonuçta zamanla aynı heyecan kalmıyordur. Ne bileyim günümüzde bir iliskiyi sürdürmek bile zor artik. Kimsenin kimseye tahammülü yok neredeyse. Hakli oldugum yerde Bir trip attım diye terk edildigim günleri bilirim. Tek kavgayla biten ilişkiler var. Her şey iyi giderken bi anda sıkılıp giden adamlar var. Iliskilerde bi suru sorun var. O kadar aşamayı atlatıp evlenebilenleri cidden takdir ediyorum. Siz nasıl atlattınız o süreçleri de evlenebilmeyi başardınız ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?