- 25 Temmuz 2019
- 3.833
- 10.845
- 158
- Konu Sahibi streshanim
-
Ne guzel ozetlemis :)ben her sabah seninle uyanmak istiyorum dedi
Mesela o kadar yıldan sonra evlenmeye hevesiniz kalmış mıydı? 8 yıl yıpratmadı mi ilişkiyi?
Yürüyor ya benim sevgilimle sevgili olalı 1.buçuk yıl oldu bi kere bana sesini yükseltmedi keza bende öyleyim sagıyla alakalı sevgilim kendisine sagı duyan bi insan o yüzen banaa saugı duyar kendisine yapmamı istemedii hiç bir şeyi bana da yapmaz ki bende aynı şekilde öyleyim tabi anlaşmazlıklarımız oldu ama sakin bi şekile hep orta yolu bulduk ve biz her gün öle mırç mırç ilişkiler gibi saatlerce konuşup mesajlaşmıyoruz belkie bu yüzden bilmiyorum ilk tanıştıımız sa nasılsak şuan da öyleyiz ilk tanıştıımızda önümüzde uzun bir zaman var diye bende aynı düşüncelere kapılmıştım zamanla kurtuldum ama ve bizim önümüzde en az 3 sene var ne ben nede sevgilim hiç bi şekilde bu sürecin bizi yıpratacagını düşünmüyoruz yıpratan tek şey özlemmmGenelde evliliğe kadar geçen süre uzun oluyor. Flört dönemi, birbirini tanıma aşamaları, sözdü nişandı düğündü derken evlilik bazen bi kaç yılı bulabiliyor. Bu süreci yıpratmadan nasıl götürüyorsunuz? Evlilik aşamasına geçmeyi hiç başaramadığım için anlayamıyorum sonuçta zamanla aynı heyecan kalmıyordur. Ne bileyim günümüzde bir iliskiyi sürdürmek bile zor artik. Kimsenin kimseye tahammülü yok neredeyse. Hakli oldugum yerde Bir trip attım diye terk edildigim günleri bilirim. Tek kavgayla biten ilişkiler var. Her şey iyi giderken bi anda sıkılıp giden adamlar var. Iliskilerde bi suru sorun var. O kadar aşamayı atlatıp evlenebilenleri cidden takdir ediyorum. Siz nasıl atlattınız o süreçleri de evlenebilmeyi başardınız ? :)
Evlenince bitiyo mu diyen arkadaşlar olmuş. Sanki evlenince ite kaka bi şekilde gidiyor gibi geliyor bana. Arada imza olduğu için de iki taraf da katlanmak zorunda kalıyor gibi. Ilişkiler öyle değil ki. Güzel gittiğini sandığın ilişki bir kavgada bitebiliyor. O yüzden evlenene kadar nasıl sürdürüyorlar diye merak ettim. Benim gibi bekar arkadaşlar daha biz evlilik aşamasına gelmeyi beceremediğimiz icin hep merak etmisimdir bu insanlar nasil evleniyor diye :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?