- 11 Temmuz 2018
- 97
- 49
- 3
- 31
- Konu Sahibi ogretmenhanimmm
-
:)) Sevgili meslektaşım iyi yerden yakalamışsnDedim ki ben öğretmenim uleeynn daha kendime saygım yokken çocuklara ne öğretebilirim. Ve bitirdim.
Gelin kızlar dertleşelim@Sevdalnka63
Bak benzer bir sorun daha var,koş yetiş,tesadüfler tesadüfler üstüne
Ve hatta @Bitikkiz
İşte bende bundan korkuyorum.Herkes bitir dedi bitiremedim denesemde evlendim bir çocuk yapıp öyle boşandım ve adam özgüven felan bırakmadı bende kendinize sayginiz olsun kendinizi sevin..
Haklısınız dışarda daha kibar ve anlayışlılar var.Arkadaşlık ilişkilerinde bile en ufak gıcığıma giden bir şeyde soguyup görüşmeyi kesiyorum. Dün çok samimi olmadığım ustelik benden yaşça büyük biri "ablacım" yazdı diye gıcık olup muhabbeti kestim. Aşk ilişkilerim de böyleydi, daha ilişki tam başlamadan gıcık bir hareketini görürsem anında soğur ve bitirirdim. Öyle öyle eşimi buldum. Olmayacak kişilerle zaman kaybetmeye gerek yok, dışarda çok kibar çok anlayışlı erkekler var. Siz bir kişiye kendinizi bağlayıp kapatırsanız digerlerini de kacırırsınız.
Hahaha :))Dedimki beni annem bu kurbaga suratli üzsün diyemi doğurdu dedim yallah dedim gitti
Bu kangrenin içinde ne kadar zamanımı çöp e attığımı düşündüm. Dedim ki kizim dünyaya bi daha mı geleceksin? Hayat kısa? Senin ona ihtiyacın mi var? Dışarda yeni denizler var, kaybedeceğin zamanda yeni denizler keşfet, doğru denizi bulacaksın dedim. Kendime değer veriyorum, sağlamı varken neden defolusunu adam etmeye uğraşayım ki?Arkadaşlar benim konuştuğum biri vardı bir sürü problemlerimiz var ilişki içerisinde. Bana çok haksızlıklar yaptı hep kendini düzelteceğini söylediği halde düzelmiyor bugün de bir yalanını yakaladım ama sanki benim için bir tür hastalık olmuş o bana eziyet ettikçe ben ondan kopamıyorum sizin de geçmişte böyle hastalıklı ilişkilerinizi nasıl bitirdiğinizi merak ediyorum. Nasıl kendinizi.tuttunuz.neler düşündünüz Lütfen bana da yardımcı olun. Sinir hastası oldum sayesinde. Saçlarımda beyazlar çıkmaya başladı.
Korkumin ecele faydası yok böyle ilişki olmaz kesinlikle psikolaga felan git şu an boşandım bir bebekle yeni bir aşk hayatına atıldım çok kibar beyefendi biri gerçek ilişki ve hayatimda ilk defa bu kadar değer görmek neymiş onu yaşıyorum şükürler olsunİşte bende bundan korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?