İlişkiyi saklamak ne kadar doğru?

Sizin ilişki çok sürmez zaten. Gidip açıklasanız ergen arkadaşlarınız her hareketinize karışmaya başlayıp ikinizden birini dolduruşa getirecek siz de kavga edip ayrılacaksınız. Saklarsanız da zaten anlayacaklar 1 aydan fazla saklayamazsınız. Bu kadar arkadaş odaklı olmak ilginç geliyor bana empati kuramıyorum

ikinizde bekarsanız yada başka ilişkiniz yoksa kime ne?
afedersiniz ama bana çok saçma geldi..

Şaka mı yaş kaç?
Benim ilişkime kimse karışamaz laf söyleyenle ki böyle abuk subuk laf söyleyenle arkadaşlığımı keserim.
İlişkisini saklayan adamla olmaz bu arada. Korkak denir böyle adama.

Saçma
Acaba sevgiliniz sizden mi emin değil
Sanırım onu bırakacağımı veya kısa süreli bir ilişki yaşayacağımızı düşünüyor. Çünkü ben ayrılırsak sonradan arkadaş kalmak istiyorum, arkadaşlığını seviyorum, bu yüzden kimse bilmezse hiçbir şey olmamış gibi devam ederiz arkadaşlığımıza dedi. Bir de indanalrın farklı bakışlarını kaldırmam vs gibi bir şeyler de saçmaladı.
Ayrıca sen beni bırakmadıkça ben bırakmam dedi.

Arkadaş grubumuzdan ve bir yıla yakındır da arkadaş olduğum biriyle sevgili olduk. Kendisinin isteğiyle bu ilişkimizi herkesten saklıyoruz ama o bunu teklif etmese aynı şeyi ben teklif edecektim zaten. Çünkü arkadaş grubumuzdaki insanlar kesin olmasa da birkaç söylemiyle arkadaştan sevgili olunmasına karşılar. Bir tane arkadaşım siz sevgili olursanız seninle konuşmam çünkü öyle sevgi pıtırcığı halin midemi bulandırır gibi oldukça saçma bir şey bile dedi.

Bana sadece arkadaşlarımız sevgili olursak bize farklı gözle bakarlar eski samimiyet olmaz diye düşündüm o yüzden saklamak istiyorum dedi. Ben de açıkçası halimden memnunum ama illaki açık vereceğiz diye hissediyorum ve o zaman herkesin gözünde yalancı gibi olacağız, yaptığımız ne kadar kolayımıza ve rahatımıza gitse de etik değil ve insanları mı kandırıyoruz diye soruyorum kendime? Arkadaş grubumu kaybetmek, insanların bana farklı bakmasını, üstüne vazife olmadan ilişkimiz hakkında yorum yapmasını istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım, siz olsanız nasıl tavır takınırdınız?
Yanlış uoldasınız

Sanırım onu bırakacağımı veya kısa süreli bir ilişki yaşayacağımızı düşünüyor. Çünkü ben ayrılırsak sonradan arkadaş kalmak istiyorum, arkadaşlığını seviyorum, bu yüzden kimse bilmezse hiçbir şey olmamış gibi devam ederiz arkadaşlığımıza dedi. Bir de indanalrın farklı bakışlarını kaldırmam vs gibi bir şeyler de saçmaladı.
Ayrıca sen beni bırakmadıkça ben bırakmam dedi.
Pek inandırıcı gelmedi ya

Sanırım bizim ilişkimiz takılmalık gibi, o yüzden söylemiyoruz çünkü geleceğe ait planlarımız yok. Ben de ciddi mi yoksa takılmalık bir ilişkiye tamam mıyım bunun kararını vermeliyim sanırım.

Öncelikle kaç yaşında olursan ol millete karşı elini tutmaktan çekinen, onun bunun lafını ilişkinizde salça eden adamdan bir cacık olmaz. Bence sen o arkadaş grubundan önce o hayatındaki korkağa yol ver gitsin. Kaldı ki eminim o arkadaş grubunda ilişkiye çok karşı olan arkadaşının aranızdan birine ilgisi var da aklınca onu garantilemeye çalışıyor. Kaldı ki genç insanlarsınız, tabiki sevgilileriniz olacak ne yapacaksınız, sevgilisi olanı gruptan atacak mısınız?
Gelecek planı falan hikaye, öğrencisiniz anladığım kadarı ile, o yaşta zaten evlilik laflarının konuşulması absürt bana göre ama ne olursa olsun hayatındaki insana saygı duymak diye birşey var. Erkek arkadaşınızın size saygısı yok bana kalırsa. Size bir büyük tavsiyesi, arkadaşınız bile olsa hayatındaki diğer insanların ne düşüneceğini, sizden daha çok düşünen insanla yola çıkmayın. Ayrıca iki insan birbirine birşeyler hisetti diye onları gözden çıkaracak insanlarda arkadaş falan değildir, boşuna zaman kaybetmeyin. Size hayatınızda her kararınızda size saygı duymayı bilen insanlarla arkadaşlık etmenizi öneririm. Zira diğer türlü olanlar zaman kaybı ve ilk tökezlediğinizde yanınızda bir kişiyi bulamazsınız.

Öncelikle kaç yaşında olursan ol millete karşı elini tutmaktan çekinen, onun bunun lafını ilişkinizde salça eden adamdan bir cacık olmaz. Bence sen o arkadaş grubundan önce o hayatındaki korkağa yol ver gitsin. Kaldı ki eminim o arkadaş grubunda ilişkiye çok karşı olan arkadaşının aranızdan birine ilgisi var da aklınca onu garantilemeye çalışıyor. Kaldı ki genç insanlarsınız, tabiki sevgilileriniz olacak ne yapacaksınız, sevgilisi olanı gruptan atacak mısınız?
Gelecek planı falan hikaye, öğrencisiniz anladığım kadarı ile, o yaşta zaten evlilik laflarının konuşulması absürt bana göre ama ne olursa olsun hayatındaki insana saygı duymak diye birşey var. Erkek arkadaşınızın size saygısı yok bana kalırsa. Size bir büyük tavsiyesi, arkadaşınız bile olsa hayatındaki diğer insanların ne düşüneceğini, sizden daha çok düşünen insanla yola çıkmayın. Ayrıca iki insan birbirine birşeyler hisetti diye onları gözden çıkaracak insanlarda arkadaş falan değildir, boşuna zaman kaybetmeyin. Size hayatınızda her kararınızda size saygı duymayı bilen insanlarla arkadaşlık etmenizi öneririm. Zira diğer türlü olanlar zaman kaybı ve ilk tökezlediğinizde yanınızda bir kişiyi bulamazsınız.
Mesajınız için teşekkür ederim. Çok güzel yazmışsınız evet kendisiyle de konuştum bana saygı duyup söyleyelim dedi. Ama maalesef bu benim ilk talebimle kabul edildi. Acaba onun bu yönde hiç tek başına isteği olmaması kötü bir şey mi bilemiyorum?

Hala daha insanların tavrı değişir düşüncesi olup tek onun fikrine bakacak olsak hevesli değil ama sırf beni sevdiğinden ve benim bu söylememe olayından dolayı onun sevgisini yanlış anlama ihtimalini istemediğinden söyleyelim dedi. Kendini kötü hissetmeni istemem gibi söylemleri oldu.

Zaten ilk ilişkimiz başlarken de söylemesek mi fikri ondan gelmişti, ilk başlarda biraz sadece kendimize zaman vermek istedim sanırım, birbirimize alışmamışken insanları düşünmek istemedim. Yani o sormuştu bana da mantıklı geldiği için tamam demiştim ama artık emin gibiyiz bence saklayacak bir şey kalmadı.

Bu arada evet o istemeyen arkadaşımızın hisleri var gibi, ne kadar inkar etse de düşündürüyor ama elinde sonunda öğrenecek sonuçta.

Son düzenleme:
Mesajınız için teşekkür ederim. Çok güzel yazmışsınız evet kendisiyle de konuştum bana saygı duyup söyleyelim dedi. Ama maalesef bu benim ilk talebimle kabul edildi. Acaba onun bu yönde hiç tek başına isteği olmaması kötü bir şey mi bilemiyorum?

Hala daha insanların tavrı değişir düşüncesi olup tek onun fikrine bakacak olsak hevesli değil ama sırf beni sevdiğinden ve benim bu söylememe olayından dolayı onun sevgisini yanlış anlama ihtimalini istemediğinden söyleyelim dedi. Kendini kötü hissetmeni istemem gibi söylemleri oldu.

Zaten ilk ilişkimiz başlarken de söylemesek mi fikri ondan gelmişti, ilk başlarda biraz sadece kendimize zaman vermek istedim sanırım, birbirimize alışmamışken insanları düşünmek istemedim. Yani o sormuştu bana da mantıklı geldiği için tamam demiştim ama artık emin gibiyiz bence saklayacak bir şey kalmadı.

Bu arada evet o istemeyen arkadaşımızın hisleri var gibi, ne kadar inkar etse de düşündürüyor ama elinde sonunda öğrenecek sonuçta.
Umarım o hisleri olduğu kişi erkek arkadaşınız veya siz değilsinizdir zira zaten öyle bir durum varsa o kişinin ortada grup falan bırakacağını sanmıyorum.
Zaten emin olum böyle birşey gizlenmez, siz söylemesenizde bir şekilde ortaya çıkar, bu şekilde gizli saklı yürütmek kötü niyetli insanlara fırsat vermekten başka işe yaramaz.

Umarım o hisleri olduğu kişi erkek arkadaşınız veya siz değilsinizdir zira zaten öyle bir durum varsa o kişinin ortada grup falan bırakacağını sanmıyorum.
Zaten emin olum böyle birşey gizlenmez, siz söylemesenizde bir şekilde ortaya çıkar, bu şekilde gizli saklı yürütmek kötü niyetli insanlara fırsat vermekten başka işe yaramaz.
Maalesef benim. O kadar çok üstüme geldi ki üç kere ayrı zamanlarda ona sordum ama öyle bir şey yok dedi. Bazı insanlar arkadaşlarını da kıskanır, sadece başka biriyle benden daha iyi vakit geçirmen hoşuma gitmiyor, dışlanıyor gibi hissediyorum diyor. Gerçi ona olan arkadaşça bakışımı bildiği için söylemiyor da olabilir veya o bile kendi duygularından emin değil. Yine de ben onun dediği şeye inanacağım çünkü öylesi daha kolay. Elinde sonunda söyleyeceğim ve maalesef kendisi sevdiğim biriydi ama zaten sezdiği için şimdiden uzaklaştı bizden. Grubu dağıtır mı bilmiyorum, genelde tek başına çekip giden tiplerden. Söylememle komple hayatımdan gidecek olması beni üzüyor. Yine de gideni tutamayız sonuçta. Yazık olacak, gerçekten çok sevdiğim bir arkadaşımdı.

Back
X