İliskiyi saklayan erkek?

Sizce?

• Kendisi bilir. Tercih meselesi.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    123
"Utaniyorum, cekiniyorum" diyor. Acikcasi ben konudan rahatsizim ama burda hepiniz benden de fazla tepki verdiniz. Haklisiniz da aslinda. Ama benim sadakatinden şüphem yok Benim en buyun sıkıntım cevresine karsi silik ve geri plana atilmis biri olarak taninicam ogrendikleirnde.

insanlarin ne dusundugunu bu kadar onem veren biri diyelim ki ozguveni sifir oldugu sonucu cikar onun disinda size pek deger vermiyormus gibi

Yani bu kişinin biriyle çıkıp çıkmaması kimin umurunda ki arkadaşları ve çevresinden çekiniyor? Belli bir yaştan sonra kimse yoksa asıl 'Hayırdır, yok mu birileri?' diye soruluyor Sadakatinden hiç şüphem yok demişsiniz, bu kadar körü körüne kimseye ve hiç bir şeye inanmayın. Diyelim ki doğruyu söylüyor, yine de normal bir insan davranışı değil, ne olacağını düşünüyor ki söylerse, bunu sordunuz mu?
Umarım herkese bekarım diyen sevgilinize yarın öbür gün bir kız yaklaşırsa o kızı suçlamazsınız, burda hergün okuduğumuz gibi, bu kadar saf olmayın.

Tepki verdik çünkü anormal bir durum.
Ben sadaketle ilgili tek kelime etmedim. Ama 3 değil 30 senede ilişki yaşasanız ailesini, arkadaşlarını tanımadığınız insanı tanımamışsınız demektir.
Tanımadığınız bir insanla evlenme hayalleri kurmanız da anormal.

3 yıl nasıl tamam dediniz

neden utanıyor sizden? Evli misiniz, katil misiniz, hırsız mısınız?
Gururunuz incinmiyor mu peki?
3 sene boyunca kız arkadaşı yokmuş gibi davranmasını nasıl sindirdiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…