Öğrenmesini istemediği bir bayan vardır, ona açık kapı bırakmış olabilir. O girerse seni çıkartabilir. Aklıma inan ki başka birşey gelmedi. Üzgünüm.Erkek arkadasim iliskimizi tum cevresinden, ozellikle de arkadaslarindab itinayla sakliyor. Bu aramizda bircok kez soruna sebep oldu, buna ragmen adim atmadi. 3 yillik iliskimiz, evlenmeyi dusunuyoruz.Cesitli sebeplerden nisan vs yapamadik henüz. Ben bu konuya vurgu yapmak icin gecenlerde sadece ikimizin isminin kucucuk bi sekilde yazdigi bi telefon kilifi hediye etmistim. Bugun mezuniyet toreni vardi uzun sure mesajlarimi gormeyince "ozur dilerim arkadaslarin eline fotograf cekilmek icin telefonu veriyordum ara sira senin mesaj attigini gorunce bikdirimi kapatmistim unuttum" dedi. Oylseyse sen kilifi da çıkarmıssindir dedim. Özrü kabahatinden buyuktu: "takacaktim, geçen lerde arkadasin evine iftara gidicem diye cikarmistim unutmusum" ... Ben bu durumdan cok rahatsizim artik, cekiniyorum diyor. Ben rahatsizim bu durumdan. Normal bisey oldugunu iddia ediyor. Sizce o mu hakli ben mi? Yorumlari ona da okutacagim tesekkurler.
Gordu Yakin arkadaslarimdan bilenler var gerisine gerek yok diyerek savundu Su biliyo su biliyor diye saydi :) cogunlugu benim zorumla bi sekilde yakalandiklari :)Okudu mu yazilanlari erkek arkadasin? Bir suru insan ayni soruyu sormus sana. Ne sıklıkta gorusuyorsunuz, Telefon da konusuyor musunuz gibi. Hicbirini cevaplamamissin ama.
Ay sen bu adamın evli olmadığından emin misin. Ne yani evlenseniz nikahta gizlimi olacak.Erkek arkadasim iliskimizi tum cevresinden, ozellikle de arkadaslarindab itinayla sakliyor. Bu aramizda bircok kez soruna sebep oldu, buna ragmen adim atmadi. 3 yillik iliskimiz, evlenmeyi dusunuyoruz.Cesitli sebeplerden nisan vs yapamadik henüz. Ben bu konuya vurgu yapmak icin gecenlerde sadece ikimizin isminin kucucuk bi sekilde yazdigi bi telefon kilifi hediye etmistim. Bugun mezuniyet toreni vardi uzun sure mesajlarimi gormeyince "ozur dilerim arkadaslarin eline fotograf cekilmek icin telefonu veriyordum ara sira senin mesaj attigini gorunce bikdirimi kapatmistim unuttum" dedi. Oylseyse sen kilifi da çıkarmıssindir dedim. Özrü kabahatinden buyuktu: "takacaktim, geçen lerde arkadasin evine iftara gidicem diye cikarmistim unutmusum" ... Ben bu durumdan cok rahatsizim artik, cekiniyorum diyor. Ben rahatsizim bu durumdan. Normal bisey oldugunu iddia ediyor. Sizce o mu hakli ben mi? Yorumlari ona da okutacagim tesekkurler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?