İliskiyi saklayan erkek?

Sizce?

• Kendisi bilir. Tercih meselesi.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    123
Erkek arkadasim iliskimizi tum cevresinden, ozellikle de arkadaslarindab itinayla sakliyor. Bu aramizda bircok kez soruna sebep oldu, buna ragmen adim atmadi. 3 yillik iliskimiz, evlenmeyi dusunuyoruz.Cesitli sebeplerden nisan vs yapamadik henüz. Ben bu konuya vurgu yapmak icin gecenlerde sadece ikimizin isminin kucucuk bi sekilde yazdigi bi telefon kilifi hediye etmistim. Bugun mezuniyet toreni vardi uzun sure mesajlarimi gormeyince "ozur dilerim arkadaslarin eline fotograf cekilmek icin telefonu veriyordum ara sira senin mesaj attigini gorunce bikdirimi kapatmistim unuttum" dedi. Oylseyse sen kilifi da çıkarmıssindir dedim. Özrü kabahatinden buyuktu: "takacaktim, geçen lerde arkadasin evine iftara gidicem diye cikarmistim unutmusum" ... Ben bu durumdan cok rahatsizim artik, cekiniyorum diyor. Ben rahatsizim bu durumdan. Normal bisey oldugunu iddia ediyor. Sizce o mu hakli ben mi? Yorumlari ona da okutacagim tesekkurler.
Öğrenmesini istemediği bir bayan vardır, ona açık kapı bırakmış olabilir. O girerse seni çıkartabilir. Aklıma inan ki başka birşey gelmedi. Üzgünüm.

Off.. İcim daraldı gercekten.. 3 sene bir birliktelik yasanıyor ve taraflardan biri iliskisini gizliyor.

Yazıp yazıp sildim ya yemin ediyorum. Sana tavsiyem arkadasım su an icin burada yazılanları okutup koz verme kendisine.. Sabırlı olup beklemeni oneriyorum.. Madem bu kadar sabretmissin az daha sabret yakında acıga cıkacak bu is.. Ben dile getirmiyorum.. Acıga cıkınca da bizlere net bilgi sunasın ki, bizde buradan kendisine saygılarımızı (!) itinayla iletelim. Sahsen yazcaklarımın bosa gitmesini ve kendisinin su an okumasını hic istemem. Az daha sabret lutfen..

Üzgünüm o arkadaş çevresinde sizden daha ciddi olan bir sevgilisi ya da sevgili olmayı planladığı biri var. Bunun başka bir açıklmasını düşünmeye çalıştım ama maalesef. Başka açıklaması olamaz. Ve o utanıyorum arkadaşlarıma söylemeye diyor siz de buna inanıyor musunuz? Hayret edilesi.

3 senedir paylasmamis kimseyle, arkadaslari sevgilisi oldugunu bile bilmiyor, neden cekiniyormus bu kadar.
siz sizden cekinen bu kisiyle evlenmeyin benim tavsiyem bu.
evleneceginiz kisi sizi sahiplenen, sizi saklamayan, sizden cekinmeyen, mert , durust ve guvenilir biri olsun.
yoksa bosanma ihtimaliniz cok yuksek , sevgiliniz hic guven vermiyor.

Okudu mu yazilanlari erkek arkadasin? Bir suru insan ayni soruyu sormus sana. Ne sıklıkta gorusuyorsunuz, Telefon da konusuyor musunuz gibi. Hicbirini cevaplamamissin ama.

Okudu mu yazilanlari erkek arkadasin? Bir suru insan ayni soruyu sormus sana. Ne sıklıkta gorusuyorsunuz, Telefon da konusuyor musunuz gibi. Hicbirini cevaplamamissin ama.
Gordu Yakin arkadaslarimdan bilenler var gerisine gerek yok diyerek savundu Su biliyo su biliyor diye saydi :) cogunlugu benim zorumla bi sekilde yakalandiklari :)

bir erkek ilişkisini ailesinden bile saklama gereği duymaz tek bir kişi için saklar o da ilgilendiği ve olmasını beklediği kız için. üzgünüm

hatta benden size tavsiye madem yakalandıklarınız öğreniyor yakalanmaya çabalayın siz de hrkese yakalanın çabalayın bakalım ne olacak :D :D

Sen 3. Ayda hayatından kazimaliydin. Burda bir cogumuzun ilişkisi var, bizim 9. Günümüzde annesi babasi bütün arkadaşları öğrenmişti hatta biz o zaman okuyorduk bütün okula duyurmuştu tatil olmasına rağmen. Şimdi telefon kılıfında ikimizin resmi var ve özellikle ters koyar is yerinde yada bir ortamda herkes görsün diye. Bunda utanip cekincek ne var ki büyük ihtimal sevgilinizin sizi gizleme zorunlulugu duyduğu biri var. Yoksa hiçbir erkek böyle saklamaz siz saklasaniz anlarim belki ama bir erkegin saklaması benim için ayrılık nedenidir yani.

Seni saklayan adamdan..
Ayrıl bence :KK14:
Çünkü o senden ayrıldığında, yok ben bunu tanımıyorum da der..

aynı şeyi benim bir erkek arkadaşım yaşadı, bizim olayda kız ilişkiyi açıklamıyordu kimseye nedense, öyle bir yıl çıktılar, sonra ortaya çıktıki kızın başka bir çocukla da ilişkisi varmış o yüzden itinayla hepimizden saklamışlar, afedersin ama benim arkadaşım olan mal çocukta öyleeee ortada kaldı bunları öğrenince :KK43: bence bu çocuk seni aldatıyor, başka kızla veya kızlarla o yüzden herkesten saklısın, bu durumun başka hiçbir gerekçesi ve açıklaması yok ne yazık ki, gençlerimizde hep kanıyor bu tiplere yaa ben anlamıyorum.

Erkek arkadasim iliskimizi tum cevresinden, ozellikle de arkadaslarindab itinayla sakliyor. Bu aramizda bircok kez soruna sebep oldu, buna ragmen adim atmadi. 3 yillik iliskimiz, evlenmeyi dusunuyoruz.Cesitli sebeplerden nisan vs yapamadik henüz. Ben bu konuya vurgu yapmak icin gecenlerde sadece ikimizin isminin kucucuk bi sekilde yazdigi bi telefon kilifi hediye etmistim. Bugun mezuniyet toreni vardi uzun sure mesajlarimi gormeyince "ozur dilerim arkadaslarin eline fotograf cekilmek icin telefonu veriyordum ara sira senin mesaj attigini gorunce bikdirimi kapatmistim unuttum" dedi. Oylseyse sen kilifi da çıkarmıssindir dedim. Özrü kabahatinden buyuktu: "takacaktim, geçen lerde arkadasin evine iftara gidicem diye cikarmistim unutmusum" ... Ben bu durumdan cok rahatsizim artik, cekiniyorum diyor. Ben rahatsizim bu durumdan. Normal bisey oldugunu iddia ediyor. Sizce o mu hakli ben mi? Yorumlari ona da okutacagim tesekkurler.
Ay sen bu adamın evli olmadığından emin misin. Ne yani evlenseniz nikahta gizlimi olacak.

Sanirim sevgilinin ortami biraz farkli o yuzden.Fakat mezun olduguna gore artik sıkıntı olacagini sanmiyorum

Back
X