İliskiyi saklayan erkek?

Sizce?

• Kendisi bilir. Tercih meselesi.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    123
Çekindim diyor da, bu adamın arkadaşları da mı hiç: oğlum kaç senedir yalnızsın, gel sana bir kız ayarlayalım demediler de' o fırsatta biri var zaten hayatım'da diyemedi.

Neresinden tutsam elimde kalıyor...

Canim acaba arkadaşları sevgilini çok mülayim olarak fln mi biliyorlar? Hani böyle olur ya onun sevgilisi olmaz fln deriz bazı arkadaşlar hakkında. O kadar alakasız görünürler yani. Bende oyleydim ondan biliyorum. Ne biliyim ozelimi kimseye açmak istemedim. Yalnız merak ettiğim çok samimi arkadaşlari da mı bilmiyor?

Canim acaba arkadaşları sevgilini çok mülayim olarak fln mi biliyorlar? Hani böyle olur ya onun sevgilisi olmaz fln deriz bazı arkadaşlar hakkında. O kadar alakasız görünürler yani. Bende oyleydim ondan biliyorum. Ne biliyim ozelimi kimseye açmak istemedim. Yalnız merak ettiğim çok samimi arkadaşlari da mı bilmiyor?
Evet oyle birisi

Seni 3 yıl sakladıysa senden üç yıl boyunca neler sakladı acaba diye düşündüm. Bayağı başarılı bi şeyler saklama konusunda o_O

Benim bi arkadaşın 2 yıllık ilişkisi var uzak akraba olduğu için akrabalardan saklıyo ama iki tarafın arkadaşları yine biliyor.

Universiteden mezun oldu ben de seneye mezun olucam Baska sehirlerdeyiz Arkadaslariyla tabisip kaynasma sansim pek yok zaten Aama sosyal medyada bisey yazsam bile kaldirtiyor

Muhtemelen. Bilmiyorum tam olarak ne diyor
Evet oyle birisi
cevaplarını peşpeşe oku. sen sevgilini ve çevresini tanımıyorsun ki. bildiğin kadarıyla yetinmek zorunda kaldığın için polyannacılık yapıyorsun.

Yakın arkadaşlarıyla aralarında hiç mi bu tür muhabbet olmamış? Diyelim ki yok deyip geçiştiriyor. Nişanlancağınız zaman gidip birden ben nişanlanıyorum mu diyecek?
Şahsen arkadaşı bile olsam böyle basit bi konuda neden yıllardır yalan söyleyip sakladı diye düşünürüm, güvenmem.
Yazdıklarını kaldırtması, bildirimleri kapatması vs ayrı bi tuhaflık zaten.
Neden şimdiye kadar sessiz kaldığınızı anlamadım açıkçası.
İlerde çocuğunuz olsa onuda utancından söyleyemeyip saklar heralde :110:

Koca 3 yıl ben şok oldum!! İnsan ciddi düşündüğü birini neden tanıştırmaz ve kimse bilmez???hiç anlaşılır bir durum değil açıklamaları çok saçma kabul edilebilir gibi değil......
Ben olsam affetmezdim başka sebepleri olduğu aşikar araştır, sonunda üzüleceksin hiçbir erkeğin yapabileceği şey değil evli olan yapar, Yoksa seninle ciddi değil......

Gerçekten sizinle nisanlanacagini mi dusunuyorsunuz?
Yakinda ailesinin uygun gördüğü bir kizla nisanlanir o , siz de gizlice takiplestiginiz facebookunuzdan ogrenirsiniz.

1-arkadaşları sevgilisi olduğunu bilse dövecek miymiş? Elime kız eli değmedi diye utangaç gözlerle bakıyor mu etrafa?
2-hadi diyelim utandığından, sevdiği kadını bile insanlardan saklayacak kadar özgüveni olmayan adam sen evlendiğinde seni de ezdirir herkese. Sen hep 2. Planda olursun.
3- bi tane normal erkek arkadaşım vardı grupça gezip tozduğumuz 5yıllık kız arkadaşı olduğunu davetiyeyi görünce öğrendik. Ama kızın yediği boynuzun haddi hesabı yok. Adam bekar hayatı yaşayıp geziyormuş. Doğal olarak saf gibi duruyor aramızda herşeyden habersiz, insanlarda bu kızı çok önemli bulmuyor. Çünkü 5 yıllık sevgilisi bile önem verip tenezzül edip anlatmadı bile diye.

Karar senin. Ama sadakatına güvenme. Saygılar

Erkek arkadasim iliskimizi tum cevresinden, ozellikle de arkadaslarindab itinayla sakliyor. Bu aramizda bircok kez soruna sebep oldu, buna ragmen adim atmadi. 3 yillik iliskimiz, evlenmeyi dusunuyoruz.Cesitli sebeplerden nisan vs yapamadik henüz. Ben bu konuya vurgu yapmak icin gecenlerde sadece ikimizin isminin kucucuk bi sekilde yazdigi bi telefon kilifi hediye etmistim. Bugun mezuniyet toreni vardi uzun sure mesajlarimi gormeyince "ozur dilerim arkadaslarin eline fotograf cekilmek icin telefonu veriyordum ara sira senin mesaj attigini gorunce bikdirimi kapatmistim unuttum" dedi. Oylseyse sen kilifi da çıkarmıssindir dedim. Özrü kabahatinden buyuktu: "takacaktim, geçen lerde arkadasin evine iftara gidicem diye cikarmistim unutmusum" ... Ben bu durumdan cok rahatsizim artik, cekiniyorum diyor. Ben rahatsizim bu durumdan. Normal bisey oldugunu iddia ediyor. Sizce o mu hakli ben mi? Yorumlari ona da okutacagim tesekkurler.
:KK20: Anlamsız hareketler bunlar.. Hiç bi arkadaşı ile sizi tanıştırmadı mı ? Ne biliyim çok saçma yani .. o_O 3 yıl birde .. Aynısını arkadaşım yaşadı iki kişiyi aynı anda idare ediyormus sevgilisi ..:oha: O nedenle bu gizlemeler .. Hatta kıza şunu demişti yüzsüz aklım sende, kalbim onda :KK53: :KK53::KK53: Benceeee çok fazla güvenmeyin derim:KK20:

İlk okuduğumda sizden utandığı veya sizi kendine layık görmediği için sakladığı geldi aklıma size de şaşırdım aklı başında bir insan böyle biriyle 3 sene geçirmez. Sizinle ciddi düşündüğünü de düşünmüyorum.

Adamın gizleme sebebini karı kızla takılırım olayına bağlıyorum saçma yani hele senin o adama 3 seneni vermen daha saçma.

Erkek arkadasim iliskimizi tum cevresinden, ozellikle de arkadaslarindab itinayla sakliyor. Bu aramizda bircok kez soruna sebep oldu, buna ragmen adim atmadi. 3 yillik iliskimiz, evlenmeyi dusunuyoruz.Cesitli sebeplerden nisan vs yapamadik henüz. Ben bu konuya vurgu yapmak icin gecenlerde sadece ikimizin isminin kucucuk bi sekilde yazdigi bi telefon kilifi hediye etmistim. Bugun mezuniyet toreni vardi uzun sure mesajlarimi gormeyince "ozur dilerim arkadaslarin eline fotograf cekilmek icin telefonu veriyordum ara sira senin mesaj attigini gorunce bikdirimi kapatmistim unuttum" dedi. Oylseyse sen kilifi da çıkarmıssindir dedim. Özrü kabahatinden buyuktu: "takacaktim, geçen lerde arkadasin evine iftara gidicem diye cikarmistim unutmusum" ... Ben bu durumdan cok rahatsizim artik, cekiniyorum diyor. Ben rahatsizim bu durumdan. Normal bisey oldugunu iddia ediyor. Sizce o mu hakli ben mi? Yorumlari ona da okutacagim tesekkurler.
Arkana bakmadan kaç uzaklaş bu tip bi adamdan

İyi dayanmıssınız
Sebep bildiriyor mu
Yası kac
Baskası olabilir hayatında ya da evli vs

Back
X