İliskiyi saklayan erkek?

Sizce?

• Kendisi bilir. Tercih meselesi.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    123
hiç normal bir şey değil. helede bu kadar uzun süre. çok manasız geldi bana ilk aylarda emin olmak için belki yapılabilir ama artık 3 sene geçmiş. neyin derdinde anlamadım. kötü şeyler düşünmek istemiyorum ama onun bekar olduğuna eminmisin. ?yada hayatında başka biri olmadığına. ailesinden saklaması olağan ( tabi bu kadar uzun süre değil ) ama arkadaşlarından bile saklaması çok ilginç. sen daha iyi bilirsin ama sana da yazık değilmi.. ??

Benim merak ettiğim ayrı şehirlerdesiniz nasıl görüşüyorsunuz yani sonuçta görüşmek için ya o size gelecek ya siz ona gideceksiniz. O size geliyorsa arkadaşlarına ailesine ne diyor? Gece evdeyken falan hiç mi telefonla konuşmuyorsunuz yada arkadaşlarının yanındayken aradığınız olmuyor mu hiç. 3 sene çok uzun bir süre elbet birinin dikkatini çeker telefonunun elinde olması yada aynı kişinin arıyor olması falan.

Erkek arkadasim iliskimizi tum cevresinden, ozellikle de arkadaslarindab itinayla sakliyor. Bu aramizda bircok kez soruna sebep oldu, buna ragmen adim atmadi. 3 yillik iliskimiz, evlenmeyi dusunuyoruz.Cesitli sebeplerden nisan vs yapamadik henüz. Ben bu konuya vurgu yapmak icin gecenlerde sadece ikimizin isminin kucucuk bi sekilde yazdigi bi telefon kilifi hediye etmistim. Bugun mezuniyet toreni vardi uzun sure mesajlarimi gormeyince "ozur dilerim arkadaslarin eline fotograf cekilmek icin telefonu veriyordum ara sira senin mesaj attigini gorunce bikdirimi kapatmistim unuttum" dedi. Oylseyse sen kilifi da çıkarmıssindir dedim. Özrü kabahatinden buyuktu: "takacaktim, geçen lerde arkadasin evine iftara gidicem diye cikarmistim unutmusum" ... Ben bu durumdan cok rahatsizim artik, cekiniyorum diyor. Ben rahatsizim bu durumdan. Normal bisey oldugunu iddia ediyor. Sizce o mu hakli ben mi? Yorumlari ona da okutacagim tesekkurler.
hic normal degil bence evlilik kararinda iyi dusun tasin
ya zamparalik yapiyo yada sizinle evliligi dusunmuyo
benimde vardi boyle bitane
evliligi dusunuyoduk ayni isyerinde calisiyoduk cok sk buroma gelirdi
ofiste cogu kisi anliyodu biliyodu ciktigimizi ama hic soylememistik
onun soylememe sebebi ise seni bu konuyla rahtsiz etsinler istemiyorum falan filan diyodu

seninle cıkmaga utanmıyor ama anlatmaya utanıyor. cok safsın konu sahıbı. bir erkek 3 yıllık ilişkiyi gizlemez

yeni olsa
yeni olduğunuz içindir diyecektim de
3 senelik ilişki saklanır mı ya :KK51:
telefonunu falan karıştır bakalım sosyal medyada birilerini aratmış mı?
mesaj falan var mı?

hiç normal değil

Baska sevgilisi olabilir. Hem de daha ciddi dusundugu ve arkadaslariyla tanistirdigi biri.
Arkadas grubunda birinden hoslaniyor da olabilir. Yuz bulunca kosarak uzaklasir senden. Bence once sen terk et.

millet 3 yıla tanışma nişan düğün sığdryo siz dha başlangıç bile yapmamışnz. gizli olunca dha heycanlı dha entrikalı oluo ama 3 yıl fazla değil mi. ilk ailesyle tanış boşver arkadaşlarını

Bildirimleri kapatmasını ben çok art niyetli görmedim özel bir şey yazarsınız ve ekranda görülür diye olabilir. Ayrıca illa arkadaş çevresi sormuyor mu yok mu biri diye, arkadaşlarını ekip sizinle görüşmüyor mu ne diyor yani hayatımda biri yok mu diyor onlara yoksa biliyorlar ama alenen bunu göstermekten mi çekiniyor ikisi farklı şeyler çünkü.

Yine boşuna yazıyoruz bence aleni olarak aldatılıyor ama gözüyle görse inanmıycak bir ruh hali içerisinde konu sahibi

Devam et gülüm devam... 3 yıl boyunca senden kimsenin haberi olmasın,face'de ekli bile olma, bildirimleri kapatsın,ona ikinizin adına hediye al bi kenara bıraksın ve sen de ona gözü kapalı güven ve sevdiğinden emin olarak sende onu cok sev ???? Pardon da ne yiyip iciyorsunuz siz kızlar ??? Hayır bu kadar enayilik depolamak neden ? Başka adam mı kalmadı meydanda bu nasıl bir sabır ? Bi kaç zaman sonra "merhaba hanımlar yine ben aldatılmışım ayrıldım" diye gelip burda konu acarsin benden demesi ! Adam seni ceb'e almış kafasına gore takılıyor bizim saf kızımız da gözü kapalı kor kütük aşık !!!! Uyanık olun azıcık ya nedir bu erkeklere bu kadar gözü kapalı kor kutuk aşık olma manyakligi !

ay çok saçma ya eminmisiniz bunun sizinle ciddi bir ilişkide olduğundan 3 sene boyunca sizinle eğlenmiş olmasın valla dost acı söyler de ben şüphelendim bak hadi bayan olsa derim çevreden sakınıyor duyulmasın diye de erkeğin ne gibi bir çekingesi korkusu olur ki

Bildirimleri kapatacak kadar delikanlı olmak vay be ne delikanlıymış... Eminim sen ondan daha delikanlısındır.

Sadakatine inanıyorum demissin ya nasıl inanıyorsunuz merak ediyorum çevresindekiler adam boşta sanıyordur :süslü:

Yaa bi keresinde cebinden cüzdan çıkarırken yüzük düştü o an kaynar sular döküldü kafamdan. Yüzüğü istedim verdi içinde Fenerbahçe yazıyordu :KK48: suphelenmıstım ama yazıyı görünce umursamadım. Sonra da yakın arkadaşı söyledi bana. Çocuk kahve falı bakıyordu onla olmayacaksınız gör bak ayrılcaksınız falan diyodu bana ben de saf saf üzülüyordum. Ayrıldıktan sonra söyledi böyle daha iyi oldu sozluydu zaten dedi.

Seneye mezun olup ayrıldığınızda kimseye açıklaması da gerekmez ;) enişteee ayıp oluyoo üzme kızımızı

Back
X