İlk 3 gün nasıl geçecek

Twinsmomm

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2022
266
142
18
29
Hanımlar transferden sonra doktor bana 3 gün yat dinlen dedi tuvalete kalk sadece dedi zaten hastanede 4,5 saat yattım sağa sola dönmeden öylece yattım tuvalet için lazımlık kullandım . Başını da kaldırma dediler ayyy o saatler geçmek bilmedi birde evde yat yat valla ağrıdı uyuştu yatmaktan sağa da dönmüyorum 😩 ya siz nasıl geçirdiniz benim gibi miydiniz yoksa daha mı rahattınız . Birde bugün şöyle bir şey ile karşılaştım . Ben transferi bekliyordum bir çift geldi kan vermişler sonuç bekliyorlardı sonra çağırdılar herkes alkışlamaya başladı onları yani hamileymiş çok sevindim ben duygulandım resmen ama bayan çıkarken zıplaya zıplaya sevinçli evet de yani bu kadar yatın hareket etmeyin diyorlar o kadın nasıl cesaret edip zıplıyor anlamadım 😅 ben mi çok kasıyorum ya kendimi valla anlamadım gitti ….

Walla bana normal hayatına dön dendi sadece ağır kaldırma itme çekme yapma dediler bende 3 gün bunlara dikkat ettim ama öyle hasta gibi yatmadım hata mı yaptım acaba hatta iğneye gittim yürüyerek evde dolandım ufak tefek işler yaptım

Benim doktorum da bu konuda çok net kesinlikle ilk üç gün yat sonra yavaş yavaş normal hayatına dön demişti..
Hasta gibi kasılarak yatmadım tabiki ayaklarımı uzatıp filmler izledim müzik dinledim,lavaboma kalktım,kabız olmamaya dikkat edilmeli,balkonda oturdum sevdiğim şeyleri yaparak vakit geçirdim yat denildiyse yatağa bağımlı olacak şekilde değil kendimizi yormayacagiz, iğnelerim içinde bir hemşireyle anlaşmıştık eve gelip yaptı..
Aaaa tabi bu kadar dikkat etmeme rağmen transfer sonrası yataktan düşmüştüm ben🤣🤣
Herşey gönlünüzce olsun umarım güzel haberleri alırsınız..

Back
X