• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk Adet

mellss

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2014
30
6
88
29
Merhaba
Benim 13 yaşında bir kız kardeşim var geçen ay ilk adetini gördü. 1 ay arayla ikinci adetinde sadece akıntı oldu kan gelmedi ve 6 gün sürüp bitti. Kardeşim bu konuda tegirgin. Sizce neden öyle olmuş olabilir ?

Merhaba
Benim 13 yaşında bir kız kardeşim var geçen ay ilk adetini gördü. 1 ay arayla ikinci adetinde sadece akıntı oldu kan gelmedi ve 6 gün sürüp bitti. Kardeşim bu konuda tegirgin. Sizce neden öyle olmuş olabilir ?
tedirgin olmasına gerek yok
elbetteki başlarda düzensizlikler olacaktır
zamanla oturur düzene

hepimizin yaşadığı durum. ilk bir yıl düzen beklemeyin.

Merhaba
İlk adetten sonra aylarca adet bile olmayanlar olabiliyor,problem yok.
Yanlız kardeşiniz neden huzursuz oluyor,bu konuyu biraz araştırmanızı öneririm.
Şimdiki gençler yaşlarından çok önce yanlış şeyler yaşayabiliyor,dikkatli olun.

Mrb kizlar
Benim normalde adet düzensizliğin var o yüzden her ay ne zaman olacak belli olmuyor ama en son 28 temmuzda oldum ve 3 gündür ara ara kahverengi lekelenmem var 2gundur de mide bulantisi normalde hic lekelenme olmuyor adetten önce.1kere düşük yaptim ve o yüzdende test yapip negatif ciktikca moralin bozuluyo.sizce ne zaman test yapayim yada hamilemiyimdir insaallah

Problem yok. Ilk adetten sonra duzensizlik ve kahverengi akinti olabilir ^.^

Ilk bir yıl düzen beklemesin. Ayrica neden huzursuz olmuş ki? Bir agzini yoklayin derim. Yanlış seyler yapmis olmasin...?

Back
X