İlk adet

Merhaba ben 8. Aydayim hala olmadım gobegim falan şisti herkes hamilemisin diyo moralim çok bozuk bu göbek gitmedi bi turlu .s

9 ay oldu hala ben adet falan olmadım o göbek sorunu bende de var sezeryan doğum yaptım göbek kaldı umarım adet olunca gider şuanda tek umidm o sporla falan gidecek gbi durmuo

Benim normal dogum olmustu. Kanamam 20 gun falan surdu azar azar. Sonra 40.gun tekrar kanamam basladi adet kanamasi gibi 5 gun surdu
9 temmuz 40 imizda
9-10 agustos 2 3 gun adet gibi ama kahverengi akinti gibi oldu
9 eyluldede tam adet oldum. Yani 3 ay 10 gun sonra diyebiliriz

Merhaba ben 8. Aydayim hala olmadım gobegim falan şisti herkes hamilemisin diyo moralim çok bozuk bu göbek gitmedi bi turlu .s

Ya ben de ayni 8. Aydayim hala hastalanmadim icim daraliyo bide hc kilo verenedim dogumdan beri acaba hastalAnmadgim icinmii. Sen verebldinmi

Bende 10.ayında adet oldum kilo falan farketmedi göbek de kaldı ne olcak böle bilmem bi de hayatım boyunca 52 kilonun üstüne hiç cikmafim şuan 57 kiloyum ve kiyafetlerim olmuo dolabimı mi yenilicem simdi etrafimdaki insanlar bekle verirsin dediler ama kilo falan vermiorum

Ben yaklasik 70 gun lohudalik yasadim. Son 5 gununde yogun kanamam oldum adet okdum sandim. 5 e girdim onun haricinde tik yok.
Gobek kismi adet olmadigimizdan mi gitmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…