Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım daha erken galiba bende araştırıyorum daha 8. 9 .aylarda filan kullanılıyo ayrıca drlar ev içerisinde mümkünse ayakkabı kullanılmasını önermiyolar
henüz doktorumuza gitmedik ama oğlumun halası ilk adım ayakkabısı modeli pek beğenmedik hemen dikişleri attı değiştirmeye gitti kart vermişler şimdi biz gidince alıcak şimdi giyebileceği gibimi yoksa 8. aydan sonra giyeceği gibimi alsam bilmiyorum sanırım bu konuyu başka bölüme açayım burası pek ugrak yer deil
merhaba bebişlerimiz aynnı gün doğmuşlar ben 3 aylıktan beri ayakkabı kullanıyorum ama ev içinde değil tabi dışarı çıktığımızda ayakları üşümesin diye kullanıyorum zaten benimki daha emeklemedi diş de çıkarmadı benim oğlum biraz tembel galiba senin çocuğun neler yapıyor ?
bizimkide emeklemedi hnüz zaten emeklicek gibide görünmüyo diş dersen damakları sertleşti ama hala tık yok :)) çığlık atıyoo bagırıyo cagırıyo anne dedirtmek istiyom annnn diyo gerisi yok :))
Canım ben doktora sordum bu ilk adım ayakkabılarını çocuk yürümeye başlayınca sadece dışarı çıkınca giyecek dedi. o yüzden ben almadım. Bi dergide de okumuştum çocuk yürümeye başladıktan 6 hafta sonra ayakkabı giydirin yazıyordu.
bizimkide emeklemedi hnüz zaten emeklicek gibide görünmüyo diş dersen damakları sertleşti ama hala tık yok :)) çığlık atıyoo bagırıyo cagırıyo anne dedirtmek istiyom annnn diyo gerisi yok :))
sen yine iyisin seninki annnnn diyo benimki suratımıza bakıp tükürükleerini püskürtüyor sesi hoşuna gidiyo herealde mama yerkende yapmaya başladı üstümüz başımız hertarafımız batıyor ama şunu da söylemeden edemiycem emeklemeye başladı baya baya emekliyor.çok hoşuna gidiyor.sanki 40 yıllık emeklemiş gibi şimdi de ayağa kalkmaya çalışıyor tabi sonu felaket kaç kere burnunun üstüne düştü çok komik bu bebişler yaaaa opuyorumnanaktan
canım benimkide 1 eylül doğumlu ilk adım erken hem yere çok erken bastırtırsan ayakları yamuk basarmış.ne gerek var bende sadece süs olsun diye giydiriyorum kıyafet tanamlasın yeteryerimseniben