İlk Adım Nasıl Atılır Bilmiyorum

nicksizbikims

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2017
314
180
18
40
Iyi aksamlar

Iliski tecrubesi yasamamis biri olarak fikirlerinize tecrubelerinize ihtiyacim var bir suredir is yerindeki bir arkadasimin hareketlerinde yakınlık seziyorum ilk basta ilgisi alakasi cok hosuma gidiyordu taki bir kac gun once bir mevzuda tartisincaya kadar ondan sonra yuzunu gormek istemeyecdgimi saniyordum ama sonradan hersey degisti hatta 2 gunde diyebilirim

Bir cok hareketinde hoslaniyor gibi gorunuyor o tarz cumleler kuruyor hareketleri falanda o yonde birkac gun once hayatta uyusmayiz dedigim insana karsi birseyler hisdediyorum ve adım atmak istiyorum fakat isin dogrusu ters tepecek bir harekette bulunmaktanda cekiniyorum ne yapacagimi bilmiyorum ilk adım nasıl atılır iliskilerinizdeki 0tecrubelerinizle fikir verebilirmisiniz

Duzenleme:Sanirim kendimi dogru ifade edemedim maksafim bu kisiye acilmak yada duygularimi belli etmek degilde onun ustu kapali cueler yerine varsa bir hissi acik acik ifade edebilmesi icin nasil hareket edebilirim diye dusunuyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen hareketlerinle belli et. İlk adımı atma ama erkekler bu konuda acımasızlar malesef.
Normalde hoslaniyor diyebilecegimiz o kadar cok cumle kurdu o kadar cok davranisi oldu ki ama gecen bi arkadasima soz ettim erkek milleti bi bakmisdin sen yanlis anlamissin der gecer dedi

Zaten aşık degilim acilma gibi hir dusuncemde yok ama ne bileyim onun artik acık acik soylemesi icin nasil yaklasabilirim diye merak ediyorum normalde gun icinde mutlaka birbirimize ugrariz artik is uydurup hic ugramasammi diye dusunuyorum

Iyi aksamlar

Iliski tecrubesi yasamamis biri olarak fikirlerinize tecrubelerinize ihtiyacim var bir suredir is yerindeki bir arkadasimin hareketlerinde yakınlık seziyorum ilk basta ilgisi alakasi cok hosuma gidiyordu taki bir kac gun once bir mevzuda tartisincaya kadar ondan sonra yuzunu gormek istemeyecdgimi saniyordum ama sonradan hersey degisti hatta 2 gunde diyebilirim

Bir cok hareketinde hoslaniyor gibi gorunuyor o tarz cumleler kuruyor hareketleri falanda o yonde birkac gun once hayatta uyusmayiz dedigim insana karsi birseyler hisdediyorum ve adım atmak istiyorum fakat isin dogrusu ters tepecek bir harekette bulunmaktanda cekiniyorum ne yapacagimi bilmiyorum ilk adım nasıl atılır iliskilerinizdeki tecrubelerinizle fikir verebilirmisiniz

Atmam ben olsam.
İçinde bir şeyler varsa o kendini açık eder zaten.

Şık da değilsen neden onun açılmasını istiyor ve bekliyorsun ki anlamadım?

Kaçamak bakışlar yap .gördüğünde gülümse ..şıp diye açılır bişey hissediyorsa .

Şık da değilsen neden onun açılmasını istiyor ve bekliyorsun ki anlamadım?
Aşık degilim ama bi hoslanti var ilk baslaeda fikirlerimiz dusuncelerimuz uyusmyyor gibi geluyordu ama gecen oturup biraz evlilikle alakali konustuk bazi söyledikleri benim fikirlerime cok uyuyordu

Konusurken gülümse, yanında rahat olmasını sağla bu kadarı kâfi.
Çok aşık değilsen bu işe hiç girme derim. İş arkadaşı ya sonrasında sıkıntı olabilir.

Açilan taraf asla siz olmayin bence. Cevremden de gordugum kadariyla boyle durumlarda kiz hüsrana ugruyor. Siz de ona yakin davrandiginizi gosterin. Bakislarla veya davranislarla

Valla canım ben attım ilk adım kendisi de cesaret edemiyormuş ama sürekli herşeyi sen üstleniyorsun

İlk adımı atmayın bence doğadaki gibi düşünün erkekleri.Doğada da hep erkekler dişileri tavlıyo kur yapıyo genelde.Erkek cinsi hep aynı bence. :KK45::KK45:

Back
X