İlk Adım Nasıl Atılır Bilmiyorum

Konusurken gülümse, yanında rahat olmasını sağla bu kadarı kâfi.
Çok aşık değilsen bu işe hiç girme derim. İş arkadaşı ya sonrasında sıkıntı olabilir.

Aslında bu kisiden once bende heo is arkadasiyla hayatta ama hayatta olmaz diyordum ilk ilgisini fark edincede hep bu dusunceyle kendimi frenlemeye calisyim ama bir arkadasim oyle gaza getirdi ki neden olmasin bence iyi dusun pisman olma gibi konusunca git gide bendeki duygularda farklilasti son zamanlarda kendimi yaninda mutlu hissediyorum yuzunu gorunce hemen bi gulumseme aliyor zaten acilma gibi bi dusuncem yok sadece onun varsa boyle bir niyeti cidfiyse adim artik uzatmadan soylemesini istiyorum

Her zaman ilk adımı atmışımdır (ilk burç olmamın etkisi vardır sanırım :27: ) hiç de pişman olmadım bu zamana kadar ucunda ölüm yokya olursa olur olmazsa olmaz ;(

Her zaman ilk adımı atmışımdır (ilk burç olmamın etkisi vardır sanırım :KK53: ) hiç de pişman olmadım bu zamana kadar ucunda ölüm yokya olursa olur olmazsa olmaz ;(
Bırakın ilk adımı bazen ondada birsey varsa hic acilmasin istiyorum boyle tutarsiz bi ruh hali icindeyim

Geceleri basimi yasyiga koyunca olcup tartinca hic olmaz diyorum hersey bi yana ya olmazsa bitetse onca insanin icinde nasil yuzyuze bakariz diyorum ama sabahlari onu gorunce aklimdaki o mantigimin dayattigi herseyi unutuyorum aşıkmıyim ne :oops:

Açilan taraf asla siz olmayin bence. Cevremden de gordugum kadariyla boyle durumlarda kiz hüsrana ugruyor. Siz de ona yakin davrandiginizi gosterin. Bakislarla veya davranislarla
Açılma gibi bir dusuncem yok ama ondada birsey varsa bu sekilde uzamasin varsa dusundugu hirsey yada hisleri artık bisey desin

Bazen bi dolu iltifat guzel soz diziyor arka arkaya ama ben bunlara ragmen kendi kendime bile bu cocuk benden hoslaniyor demeye cekiniyorum sanki kendi kendime uyduruyormusum gibi yada o guzel birsey soylediginde daha guzeliyle karsilik veremedigim icin uzuluyorum

Gecen cikolata verdim sen bitanesin dedi :) o kadar mutlu olacagini bilsem kutusuyla alirdim demek isterdim yada gun icinde diyecek birsey bulamadiginda 50 kere nasilsin diye sorunca sen sorunca daha iyi oluyorum demek istiyorum ama diyemiyorum

En azindan arkadassakta bileyim ona gore davranayim istiyorum

Kendimi uzak tutmak isyiyorum onuda beceremiyorum aman ne fok konudyum :)

:halay::halay::halay::mad::KK9::KK70:Iyi aksamlar

Iliski tecrubesi yasamamis biri olarak fikirlerinize tecrubelerinize ihtiyacim var bir suredir is yerindeki bir arkadasimin hareketlerinde yakınlık seziyorum ilk basta ilgisi alakasi cok hosuma gidiyordu taki bir kac gun once bir mevzuda tartisincaya kadar ondan sonra yuzunu gormek istemeyecdgimi saniyordum ama sonradan hersey degisti hatta 2 gunde diyebilirim

Bir cok hareketinde hoslaniyor gibi gorunuyor o tarz cumleler kuruyor hareketleri falanda o yonde birkac gun once hayatta uyusmayiz dedigim insana karsi birseyler hisdediyorum ve adım atmak istiyorum fakat isin dogrusu ters tepecek bir harekette bulunmaktanda cekiniyorum ne yapacagimi bilmiyorum ilk adım nasıl atılır iliskilerinizdeki 0tecrubelerinizle fikir verebilirmisiniz

Duzenleme:Sanirim kendimi dogru ifade edemedim maksafim bu kisiye acilmak yada duygularimi belli etmek degilde onun ustu kapali cueler yerine varsa bir hissi acik acik ifade edebilmesi icin nasil hareket edebilirim diye dusunuyorum

Ben direk Facebook'ta ekledim, memleketlerimiz aynıydı. Aileler komşuymuş. Ben birkaç ay Bunları konuşunca dedim ben seni çok seviyorum ilk kez birisine aşık oldum dedim :halay::halay:ilk kez aşık oldum gerçekten. Şimdi 7 aydır sevgiliyiz elhamdulillah. En kısa zamanda evleneceğiz Allah'ın izniyle. Hayata bir kere geliyoruz. Bence cesur olun. Havadan Sudan konuşun sonra laf aralarında beğendiğinizi gösteren şeyler diyin.:KK50:

Ben direk Facebook'ta ekledim, memleketlerimiz aynıydı. Aileler komşuymuş. Ben birkaç ay Bunları konuşunca dedim ben seni çok seviyorum ilk kez birisine aşık oldum dedim :halay::halay:ilk kez aşık oldum gerçekten. Şimdi 7 aydır sevgiliyiz elhamdulillah. En kısa zamanda evleneceğiz Allah'ın izniyle. Hayata bir kere geliyoruz. Bence cesur olun. Havadan Sudan konuşun sonra laf aralarında beğendiğinizi gösteren şeyler diyin.:KK50:

Orta duzeyde bi arkadasligimiz var hal hatir sorma yanyana gidip gelme falan ama hepsi is yeriyle sınırlı bi dolu iltifat var ama daha numarami bile istemis degil

Bazen kendi kendime abartiyorum diye dusunuyorum ama bazende ben az bile dusunuyorum diyorum kendi kendime

Hele ozellikle is yerindeki calisanlarla musterilerle o kadar ciddiyken bazen bakinca bu ciddi kisimi benimle bu kadar ilgileniyor deyip gururum oksaniyor ama yinede emin olamadigim birseyler var keske tamistigimiz zaman ve mekan farkli olsaydi diye dusunuyorum

Asla atma
Çünkü bizim erkekler geri kafa
Burnundan getirir sonradan
Açılma gibi bir dusuncem yok ama varsada bisey açılsın artık istiyorum yoksada adam akıllı olmadığını belli etsin ki bende daha cok kapilmayayim artik yanına giderken bile tereddütlerim var demin dediginiz burnundan getirme olayini sonra yasatirsa diye

Valla isteyen erkek sen hiç bir şey yapmasanda gelir bi şekilde açılır. Hoşlandıği halde gelip açılamıyorsa zaten öyle adama da ilk adım atılmaz.
Bi anlasam yemim ederim deli ediyor bi gun bakiyorum isi gucu olmasada 50 kere ugruyor bi gun bakiyorum iki cift laf etmeden yanımdan geciyor en azindan olumlu yada olumsuz ne oldugunu bilseydim

Bi anlasam yemim ederim deli ediyor bi gun bakiyorum isi gucu olmasada 50 kere ugruyor bi gun bakiyorum iki cift laf etmeden yanımdan geciyor en azindan olumlu yada olumsuz ne oldugunu bilseydim

Gerçekten bir şey desin istiyorsan bir hafta ilgini belli et. Aynı yerde çalışıyoruz ama senin numaran bende yok diye numarasini iste. Göz göze gelmeye çalış. Gelince tatlı tatlı gulumse. Çesitli bahanelerle konuşmaya çalış. Baktin aynı şekilde geri donus yok kendini geri çek.

Gerçekten bir şey desin istiyorsan bir hafta ilgini belli et. Aynı yerde çalışıyoruz ama senin numaran bende yok diye numarasini iste. Göz göze gelmeye çalış. Gelince tatlı tatlı gulumse. Çesitli bahanelerle konuşmaya çalış. Baktin aynı şekilde geri donus yok kendini geri çek.
Yorumunuz icin cok tesekkur ederim ben bugun iyice olcup tarttim olacak gibi durmuyir ilk zamanlarda sevgisini hissedebiliyordum ama artik sevgisini hissedemiyorum

Bugun bekle yemege beraber cikariz dedi o kadar bekledim diger herkes gibiydik cikistacona ugradim o yogundu bu sefer basi kalabalikti bekle cay icelim falan dedi ondada istsn firsatimiz olmadi ben atacagim kadar adim attim insan bi numara ister bi adim atar onun benden hoslandigini sanmisim ama yanılmışım onu anladim zaten fikirlerimiz falanda hic uyusmuyor duygusal bosluktan kendimi ona kaptirmisim

Yorumunuz icin cok tesekkur ederim ben bugun iyice olcup tarttim olacak gibi durmuyir ilk zamanlarda sevgisini hissedebiliyordum ama artik sevgisini hissedemiyorum

Bugun bekle yemege beraber cikariz dedi o kadar bekledim diger herkes gibiydik cikistacona ugradim o yogundu bu sefer basi kalabalikti bekle cay icelim falan dedi ondada istsn firsatimiz olmadi ben atacagim kadar adim attim insan bi numara ister bi adim atar onun benden hoslandigini sanmisim ama yanılmışım onu anladim zaten fikirlerimiz falanda hic uyusmuyor duygusal bosluktan kendimi ona kaptirmisim

Seni anlıyorum ben de iş yerinden birinden hoşlanıyordum. Karşı tarafın hissini anlamak zor oluyor. Belki yoğundur ondan öyle davranmıştır sonuçta çaya yemeğe davet etmis. Sen bilirsin de bence hislerin varsa hemen kestirip atma.

Seni anlıyorum ben de iş yerinden birinden hoşlanıyordum. Karşı tarafın hissini anlamak zor oluyor. Belki yoğundur ondan öyle davranmıştır sonuçta çaya yemeğe davet etmis. Sen bilirsin de bence hislerin varsa hemen kestirip atma.
Ne bileyim dusunuyorum onca iltifat etmeye cekinmeyen insan numarami istemeye mi cekinecek bi kere is yeri disinda bi yere davet etsin bi kerede beraber zaman gecirmek istesin yok nerde belkide sadece flort tarzi birsey dusunuyor yada fikri sonradan degisti cunku onceleri iki lafinin biri evlilikti

Ne bileyim dusunuyorum onca iltifat etmeye cekinmeyen insan numarami istemeye mi cekinecek bi kere is yeri disinda bi yere davet etsin bi kerede beraber zaman gecirmek istesin yok nerde belkide sadece flort tarzi birsey dusunuyor yada fikri sonradan degisti cunku onceleri iki lafinin biri evlilikti

Ne kadar süredir birbirinizi tanıyorsunuz? Belki acele etmek istemiyordur. Sonuçta iş ortamında zor böyle seyler. Hemen olumsuz düşünme ama çok da kendini kaptırma bence.

Sana ilgisi olabilir ama belki aynı işyerinde olduğunuz için çekiniyordur. İşyeri olunca insanın 2 kere daha düşünmesi lazım. Malum dedikoduya bayılan bir milletiz zaten.
Sen ona ilgi göstermeye devam et. İlgiden kastım yemeğe kahveye çağır. Arada masasına uğra laf at. Ama asla hoşlandığını söyleme. Erkek ilgisi varsa gelir bir şekilde zaten..

Sana ilgisi olabilir ama belki aynı işyerinde olduğunuz için çekiniyordur. İşyeri olunca insanın 2 kere daha düşünmesi lazım. Malum dedikoduya bayılan bir milletiz zaten.
Sen ona ilgi göstermeye devam et. İlgiden kastım yemeğe kahveye çağır. Arada masasına uğra laf at. Ama asla hoşlandığını söyleme. Erkek ilgisi varsa gelir bir şekilde zaten..

Bazen bende oyle dusunuyorum ama kadın halimle en cok adimi ben attım millet neder diyw dusunurken bile gittim bugun sırf bekle dedigi icin 1 saate yakın bekledim ya o ne yapiyor sadece capkinca bi kac iltifat bi an ayaklarim yerden kesiliyor kendime gelince biraz daha realist bakabiliyorum o kadar

Kac zamsn oldu hala bi numara bile istemedi sanki gun gectikce bana karsi dusuncesi fikri degisiyor gibi ilk zamanlar yanyana gelince sevgisinibhissederdim bakislarindan ama simdi yok

Bazen bende oyle dusunuyorum ama kadın halimle en cok adimi ben attım millet neder diyw dusunurken bile gittim bugun sırf bekle dedigi icin 1 saate yakın bekledim ya o ne yapiyor sadece capkinca bi kac iltifat bi an ayaklarim yerden kesiliyor kendime gelince biraz daha realist bakabiliyorum o kadar

Kac zamsn oldu hala bi numara bile istemedi sanki gun gectikce bana karsi dusuncesi fikri degisiyor gibi ilk zamanlar yanyana gelince sevgisinibhissederdim bakislarindan ama simdi yok
Çapkındır belki, biraz araştırsana belki herkese öyle davranıyordur.. flörtöz tipler var böyle..

Çapkındır belki, biraz araştırsana belki herkese öyle davranıyordur.. flörtöz tipler var böyle..
Hareketlerine falan dikkat ediyorum diger is arkadaslariyla yada is yaptigimiz insanlarla gerektigi kadar mesafeli capkinca bakislarina yada hareketlerine denk gelmedim ama bazen konusurken espiri niyetine bu tarz sozler kullanabiliyor bende icinde var ki diline yansitiyor diye dusunmeden edemiyorum

Sanki beni hem ona iten hemde uzak durmami gerektiren bi his var gibi

Back
X