İlk adim nasıl olmalı?

Devrim67

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2017
500
400
23
Aylardır karşılaştığımızda bakistigimiz biri var.Birkaç ay önce faceden ekledim kendisini ama ne ben yazdım ne o.Bakismaya devam ettik sadece.Ben artik çok sıkıldm bu durumdan ne olacaksa olsun diyorum.Faceden bir konuşma başlatmak istiyorum.Ama nasıl olur bilmiyorum.Ayni belde de oturmak dışında ortak bir alanımız yok.Nasıl olur bu isler?Ben 26 yaşındayım o 30 falandir.Aslan burcu kendisi.

Siz zaten faceden ekleyerek ilk adımı atmışsınız, emin olun adamın size ilgisi olsa mesaj atar iletişime geçerdi.
Kendinizi küçük düşürmeye gerek yok.

bencede ekleyerek siz ilk adimi atmis olmussunuz bunu yaptiginizda anlamistir herhalde ilgili oldugunuzu o da ilgili olsa büyük ihtimalle yazardi.

Evlenmeden çooook önce aynı durumu yaşamıştım, faceden ekleyip bir güzelde uzunca mesaj atmıştım hislerimi ve bakışmalarımızı anlatan. Bana dediği şey beni çıkaramadığı oldu. O an kendi kendime bakıştığımı anladım
Demem o ki bence de yazma bir şey. Hissediyorsa bir şeyler o adım atsın

Sacma bı konudan yazabılırsınız ama karsıdakının karakterıne gore yanıt verecektır

Aslan erkegi biraz gururludur, ilgiye de cok alisiktir. Bu yuzden ustune dusersen ilgisini kaybedebilir. Bence dikkatini cekmissin ekleyerek, ondan adim beklesen daha iyi olabilir :)

Siz zaten faceden ekleyerek ilk adımı atmışsınız, emin olun adamın size ilgisi olsa mesaj atar iletişime geçerdi.
Kendinizi küçük düşürmeye gerek yok.
Evet bende öyle düşünüyorum. O kadar bakiyorsan bir adim da atarsin.Ama kendisi abimin arkadaşı o yüzden ondan beklemek istemedim aslında.

Ay kötü olmuş
Ama ben bu bakislar konusunda genelde yanilmam.Eski erkek arkadasimin bana iki kere bakışını yakalamistim bu çocukta birşeyler var demiştim ve cidden de tanıştıktan 6 ay sonra açıldı bana.Yine çok uzun yillar önce biri vardı ben liseye yeni başlamıştım o da üniversiteye.O kadar emindim ki birşeyler hissettigine hatta bir sure sonra ortak bir arkadaş söyledi bu çocuk sana aşık diye.O da biliyordu benimde ilgim oldugunu.Ama hic adim atmadi.Yıllar sonra hic aklımda yokken çıktı karşıma ben seni seviyordum hala da içimde birşeyler var dedi.:)Benim yasimin küçük olması ve abimle tanışıklığı olması sebebiyle uzak durmuş benden.Su an kinin bakışları çok daha net.Hani öyle yolda ayni kişilerle birçok kez göz göze geldiğim oluyor.Ama hiçbiri benden hoşlanıyor demiyorum.Bunun ki farklı.Kendisi abimin arkadaşı bu arada.Faceden yazdım birşey sordum.Çok usturuplu efendi konuştu.Ama sonra tık yok

Ozaman sanırım yine abinin arkadaşı olması bir etken Çekiniyordur

Sacma bı konudan yazabılırsınız ama karsıdakının karakterıne gore yanıt verecektır
Bugüne kadar hic bu kadar usturuplu bir erkek karşıma çıkmamıştı.Genelde naber falan diyorlar bende sevmem bu tarzı daha önceden muhabbetim yoksa. Buna nasılsın dedim siz nasılsınız dedi.Bir kez daha vuruldum

Ben ekleyip sonrada yazmıştım çok kısa konuşmuştuk sonra devamı gelmemişti silmeyi düşünüyodum hatta ama 1 hafta sonra kendi yazmıştı geri.yazılabilir yani

abin ile cokmu samimiler? eger öyleyse isin zor
Su an nasillar bilmiyorum.Ama daha önce beraber fotoğrafları falan vardı.Arkadaş grupları ayni.Mesela bir fotoğrafta abim o ve bir kişi daha üçü bir yerde oturuyorlardı. En yakin arkadaşı olmasa da bi samimiyetleri var.Ama şöyle birsey var abimin facesi aylardır kapali .Kapatmadan önce bakmistim bunlar facede ekli değillerdi artik.Acaba araları bozuk mu diye de düşündüm.

Ben ekleyip sonrada yazmıştım çok kısa konuşmuştuk sonra devamı gelmemişti silmeyi düşünüyodum hatta ama 1 hafta sonra kendi yazmıştı geri.yazılabilir yani
Bende yazdım birşey sordum ama uzatamadim utandimYine karşılaşmayı bekliyorum ben bakacakmi ne yapacak merak ediyorum.Sizin aranızda birşey oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…