İlk adim nasıl olmalı?

bilemedim ya ne kadar oldu sen yazali karsi taraf muhtemelen anlamistir ondan hoslandigini oda hoslaniyorsa bir adim atmasi gerek. BAkiyor olmasi hoslaniyor anlamina gelmiyor ki hoslandigi halde sadece bakip daha faceden birsey yazamiyorsa bilemedim o kadarda cekingen olmamali bir erkek

Cekingen bir tip degil zaten ya tek sıkınti abim olabilir.Ay bilmiyorum hepte bana boyle cinsler denk gelir zaten.Daha önce boyle bakıp bakıp 5 yıl sonra acilanida çıktı karsima.Eski sevgilim de 6 ay bekleyip açıldı.Tabi ki her bakan hoşlanıyor demek değildir.Ama bu kadar çok ve net bakmanın başka sebebini bulamıyorum.Ya bak gecen kurban bayramına yakin annemle çarşıya gideceğiz otobüs durağında bekliyoruz.Neyse bu durağa doğru geldi sonra karşı kaldırıma geçip oradaki taksi duraginda bir arkadaşının yanina oturdu.Ama kafa sürekli bizden tarafa donuyor.Sonra kalktı yolun kenarında dikildi bizim carprazda yine kafa bizim durağa donuk.O ana kadar öyle çokta üstüme alinmadim bakışları.Sonra durakta birkaç kişi taksiye binelim diye anlastik karşı kaldırıma geçtik.Bu benim arkamda yol kenarında kaldı.Orada öyle taksi beklerken baktım 1 metre uzağımda karşımda biri dikiliyor.Kafami bi kaldırdım göz goze geldik.Yani adam bile isteye ozellikle karsima dikildi.Ve o gün bugündür bana kafayı sıyırttı

Sen kesinlikle konu başlatma, ama illa da bekleyemiyorum diyorsan, beğeni yap, veya gönderisini paylaş. Asla ötesine geçme.

Sen kesinlikle konu başlatma, ama illa da bekleyemiyorum diyorsan, beğeni yap, veya gönderisini paylaş. Asla ötesine geçme.
Ben mesaj attım birşey sordum şubatın başıydı.Sonra hic konuşmadık.Neyse umudm kalmadı tabi.Bu arada facede ekledigimden beri ne ben ne o hic beğeni falan yapmadık birbirimizin gonderilerine.Ekleyeli 3-4 ay oldu.Gecen gün birşey yazdim .Uzun uzun buraya yazmayayim."bir insan yanınızda olmak istiyorsa olur sizden uzak durmak için bahaneler bulmaz"gibi şeyler yazdım baktim gece bunu beğenmiş.Begenilere anlam yuklemem ama bu kadar zamandır tek beğendiği paylasimim bu olunca da tuhaf geldi

Bence hic birsy yapma olucagi varsa olur so ra bunlarin bitaraflari tavan yapiyo sen rencide olursun

varmi bir gelisme
Maalesef:)Bir arkadaşıma anlattım bakışlarını falan. O baya baya ilgilendiğini belli etmiş abinden dolayı çekiniyor olmasın dedi.Bir de bunun eşi benimkinin arkadaşı. Oradan birseyler yapalım benin ki halleder bu isleri dedi.Ama ben istemedim çok çekiniyorum.

ay bu erkekler niye böyle ya. Hm aslinda agizi aranabilir ama bence anlyabilir oda hos olmaz

Yani direkt bu kız sana tutulmuş demelerinden pek farkı olmaz anlar hemen.Bir de kadınları anlamak zor derler ay bu erkekleri anlamak daha zor

ne kadar oldu ya bir erkek bu kadar cekinmesin bir zahmet ya sinir oluyorum böyle seylere

ne kadar oldu ya bir erkek bu kadar cekinmesin bir zahmet ya sinir oluyorum böyle seylere
Normalde öyle çekingen bir tip değil çevresinde.Tek aklıma gelen sebep abim.Mesaj attığım günden sonra hiç görmedim kendisini.Karşılaştığımızda hali tavrı ne olacak onu merak ediyorum:)

Normalde öyle çekingen bir tip değil çevresinde.Tek aklıma gelen sebep abim.Mesaj attığım günden sonra hiç görmedim kendisini.Karşılaştığımızda hali tavrı ne olacak onu merak ediyorum:)

abinden cekincesi duygularindan büyükse daha agir basiyorsa zaten olmazsin bir zahmet. sen ilk adimi attin zaten. Belkide tekrar yüzyüze gelince birseyler yapacaktir.

abinden cekincesi duygularindan büyükse daha agir basiyorsa zaten olmazsin bir zahmet. sen ilk adimi attin zaten. Belkide tekrar yüzyüze gelince birseyler yapacaktir.
Faceden de olsa bir konuşmuşluğumuz oldu karşılaştığımızda uygun bir durum olursa selam vermek doğru olur mu?

Faceden de olsa bir konuşmuşluğumuz oldu karşılaştığımızda uygun bir durum olursa selam vermek doğru olur mu?
olur niye olmasin ama devami ondan gelmeli. Ben ne olursa olsun seven erkegein yakinlasma isteginde olacagini düsünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…