Denesin tabi denemeden bilinmez. onu geçtim de maşallah altın bolluğu dikkatimi çekti :)) Market alışverişi gibi altın alışverişi yapıyosunuz :))
amma çok kuyumcuya gitmişsiniz yawwBence de bir görüşsün hemen nikahına alcak değil ya belki tam istediği gibi biridir belki hiç istemediği gibi biri konuşmadan anlayamaz bunu
abarttik artik biraz
yaa gitsin dimi bidaha
ama acaba bizim adam ilk adimi atmazsa arkadasimmi biseyler yapmali. cünki bu seferde olmazsa bi daha o dükkana ayak basamamesime danismak istedim aslinda bi erkek olarak fikrini almak istedim daha konuyu tam anlatmadan istersen dükkani üstüne yapalim daha rahat girer cikarsin dedi daha da bisey diyemedim
ama arkadasim kardesim gibi cok seviniyorum onun adina etkilenebilecegi biri cikti karsisina diye
....Adam zaten bakıyormuş dolanıyormuş ya arkadaşında baksın ima etsin konuşmak zorunda değil adam anlar heralde bakışlarından
Kredi kartıyla alışveriş yapsın. Adamın niyeti varsa facebook tan bulur arkadaşını :))
Valla Allah bize de böyle altın bolluğu versin inşallah.
Çok güzel bu heyecanlar. Arkadaşınızın umarım şansı bol olur.. Bundan sonra çok mutlu olur.
belki adam kibarlığından yapmıştır yada birşey satmak için ... hoşlanıyor olsa bile gerçi ilk adımı atamaz çünkü müsşteri bana asılıyor falan derse başı belaya girer . zor bir durum bence ....aklıma şey geldi bu çocuk kaçta çıkıyor işten o saatte oralardan falan geçsin arkadaşın yolda görürse karışalırsalar selam versin zaten ordan sonra muhabbet ilerler
sakıncalı değil bence yaa .. karlışama olursa çok iyi olur . o şekilde konuşmaya başlarlar işte ...adam iş yerinde olunca samimi davranamaz sonuçta müşterisi .. cesaret edemez ..evet bu yönden hic düsünmedik, biraz sakincali ama fikir icin tesekkürler degerlendirmeye alicaz :)
O degil de masalaah durumlar iyi galiba altin su durumdayke kuyumcudan cikamadinizkonuya gelecek olursak ilk adimi illaki erkek araticak diye birsey yok anck arkadasinin da ilk adimi atabilecegini dusunmuyorum gercekci olmak gerekirse:/
sakıncalı değil bence yaa .. karlışama olursa çok iyi olur . o şekilde konuşmaya başlarlar işte ...adam iş yerinde olunca samimi davranamaz sonuçta müşterisi .. cesaret edemez ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?