ilk adim...

86burcu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2011
375
199
kizlar, bi arkadasim icin akil danismak istiyorum size. beni dinlemiyo, belki sizin fikirlerinize kulak verir :KK14:

ön söz: söyle ki, arkadasim kisa bi evlilik yasadi ve ayrildiktan sonra uzuuuun bi zaman kimse girmedi hayatina. bi gün bi adamla tanisti, adam daha önce evlenmemis belki de ondan sorun cikti arkadasim güvenemedi, ikinci kez evlenip ayrilmakdan korktu, yollarini ayirdilar. bir sene felan oluyo

gelelim asil konumuza (okuyan, okumaya yeltenen herkese simdiden tesekkürler)

arkadasim bundan 3 ay önce felan kuyumcuya gidiyo, altin almaya hediyelik. orda calisan cocuk ilgili davranmis ama arkadasim pek pas vermemis, zaten disariya karsi soguk biraz. hediyesini almis cikmis.
aradan iki hafta felan gecti, ben ayni kuyumcudaydim ama arkadasimin daha önce buraya geldiginden haberim yok. kardesimin dügünü olacak altin bakmaya geldik kalabaliktik yani. arkadasimda gelecekdi is cikisi, kardes gibi büyüdük.
neyse aradi, nerdesiniz diye kuyumcudayiz disari cikiyorum beni görürsün dedim. geldi girdik iceri.
hemen fark ettim, bizim yanimizda cekingen duran adam arkadasim girince etrafinda dolanmaya basladi, bakiyodu felan bizim kiz farkinda degil tabi kendi kendine takilara felan bakiyo.
öyle gecti. bende bisey demedim, ciktik.
aradan yine bi kac gün gecti, arkadasimla oturuyoruz konu konuyu acti kardesinin dogum günü varmis, altin kolye alicam dedi, bende o aralar istanbula gitme planlarim vardi, nasil bisey istiyosan bana söyle ben alirim ordan daha uygundur dedim. oda dediki, gecen gittigimiz kuyumcudan (isim vermim desifre olmasin :21:) ben daha önce biseyler almistim, ordaki cocuk iyi fiyat yapti bana. ozaman kafama dank etti anlattim, pesinde dolaniyodu hep sana bakiyodu diye. ikna ettim hediye icin tekrar gittik, yine adam ilgili felan. arkadasimda alici gözüyle bakinca hoslanmaya basladi galiba.

sonraaa, aradan yine biraz zaman geciyo arkadasim annesiyle kardesiyle ceyiz alisverisi yaparken annesi diyoki bi iki tane takmadigim altinim vardi bi surda sorim ne kadar edermis
bunlar yine giriyolar iceri :KK70: bizim adam bu sefer baya bi cekingenmis ama, kafasini önünden kaldirmamis giderken sadece kisa bi bakis atmis okadar.

aradan bi ay felan gecti arkadasimi ikna ettim, bana altin lazim gidip ordan alalim diye. gittik ama bizimki yoktu, is arkadasi yanlizdi bu sefer.

her neyse, ben diyorumki git bi kez daha görün flörtles biraz oda geri cevirilmekden korkuyo.
napsak ki, arkadasim bi daha gitmek istemiyo ama 40 yilin basinda birini begenmis, nolucak gitsin sansini denesin dimi ama

edit: pardon ya kizlar, ben konusurkende böyle hikaye anlatir gibi her dataya giriyorum hakkinizi helal edin :KK75:

Denesin tabi denemeden bilinmez. onu geçtim de maşallah altın bolluğu dikkatimi çekti :)) Market alışverişi gibi altın alışverişi yapıyosunuz :))

amma çok kuyumcuya gitmişsiniz yaww:KK48::KK48::KK48:Bence de bir görüşsün hemen nikahına alcak değil ya belki tam istediği gibi biridir belki hiç istemediği gibi biri konuşmadan anlayamaz bunu

amma çok kuyumcuya gitmişsiniz yaww:KK48::KK48::KK48:Bence de bir görüşsün hemen nikahına alcak değil ya belki tam istediği gibi biridir belki hiç istemediği gibi biri konuşmadan anlayamaz bunu

abarttik artik biraz :KK45:

yaa gitsin dimi bidaha
ama acaba bizim adam ilk adimi atmazsa arkadasimmi biseyler yapmali. cünki bu seferde olmazsa bi daha o dükkana ayak basamam :KK70:esime danismak istedim aslinda bi erkek olarak fikrini almak istedim daha konuyu tam anlatmadan istersen dükkani üstüne yapalim daha rahat girer cikarsin dedi :KK70: daha da bisey diyemedim
ama arkadasim kardesim gibi cok seviniyorum onun adina etkilenebilecegi biri cikti karsisina diye

abarttik artik biraz :KK45:

yaa gitsin dimi bidaha
ama acaba bizim adam ilk adimi atmazsa arkadasimmi biseyler yapmali. cünki bu seferde olmazsa bi daha o dükkana ayak basamam :KK70:esime danismak istedim aslinda bi erkek olarak fikrini almak istedim daha konuyu tam anlatmadan istersen dükkani üstüne yapalim daha rahat girer cikarsin dedi :KK70: daha da bisey diyemedim
ama arkadasim kardesim gibi cok seviniyorum onun adina etkilenebilecegi biri cikti karsisina diye
:KK48::KK48::KK48:....Adam zaten bakıyormuş dolanıyormuş ya arkadaşında baksın ima etsin konuşmak zorunda değil adam anlar heralde bakışlarından

Kredi kartıyla alışveriş yapsın. Adamın niyeti varsa facebook tan bulur arkadaşını :))

:KK48::KK48::KK48:....Adam zaten bakıyormuş dolanıyormuş ya arkadaşında baksın ima etsin konuşmak zorunda değil adam anlar heralde bakışlarından

yaaa öylemi diyosun, o annesiyle felan gittiklerinde baya bi cekingen davranmis acaba cesaret eder biseyler dermiki bide iki kisiler hep belki ondanda cekinir

Kredi kartıyla alışveriş yapsın. Adamın niyeti varsa facebook tan bulur arkadaşını :))

vallah süper fikir bi sorim kredi karti varmiymis, bide acaba orda kredi karti kabul ediyolarmi burda türkiyedeki kadar yaygin degil cünki ama fikir icin tesekkürler :KK9:

Valla Allah bize de böyle altın bolluğu versin inşallah. :KK70:
Çok güzel bu heyecanlar. Arkadaşınızın umarım şansı bol olur.. Bundan sonra çok mutlu olur.

Valla Allah bize de böyle altın bolluğu versin inşallah. :KK70:
Çok güzel bu heyecanlar. Arkadaşınızın umarım şansı bol olur.. Bundan sonra çok mutlu olur.

:KK70: aaa hep kendime almadim ama, kardesime alindi arkadas hediye felan aldi simdi nazar degecek :)
Allah hepinize bol bol altin versin kizlar, tasiyamayacaginiz kadar :-)

amin cok tesekkür ederim güzel dilekleriniz icin, Allah hepimizin kalbine göre versin

ya bisey takildi kafama planlasirken, arkadasim oraya gitti diyelim ve cocuk cesaret edip bisey diyemedi ama önceki gibi bakisma oldu sizce ne yapilmasi gerek kizlar?
fikirlerinizi, yorumlarinizi kendi yasanmisliklarinizi merak ediyorum

belki adam kibarlığından yapmıştır yada birşey satmak için ... hoşlanıyor olsa bile gerçi ilk adımı atamaz çünkü müsşteri bana asılıyor falan derse başı belaya girer . zor bir durum bence ....aklıma şey geldi bu çocuk kaçta çıkıyor işten o saatte oralardan falan geçsin arkadaşın yolda görürse karışalırsalar selam versin zaten ordan sonra muhabbet ilerler

O degil de masalaah durumlar iyi galiba altin su durumdayke kuyumcudan cikamadiniz:KK66: konuya gelecek olursak ilk adimi illaki erkek araticak diye birsey yok anck arkadasinin da ilk adimi atabilecegini dusunmuyorum gercekci olmak gerekirse:/

belki adam kibarlığından yapmıştır yada birşey satmak için ... hoşlanıyor olsa bile gerçi ilk adımı atamaz çünkü müsşteri bana asılıyor falan derse başı belaya girer . zor bir durum bence ....aklıma şey geldi bu çocuk kaçta çıkıyor işten o saatte oralardan falan geçsin arkadaşın yolda görürse karışalırsalar selam versin zaten ordan sonra muhabbet ilerler

evet bu yönden hic düsünmedik, biraz sakincali ama fikir icin tesekkürler degerlendirmeye alicaz :)

evet bu yönden hic düsünmedik, biraz sakincali ama fikir icin tesekkürler degerlendirmeye alicaz :)
sakıncalı değil bence yaa .. karlışama olursa çok iyi olur . o şekilde konuşmaya başlarlar işte ...adam iş yerinde olunca samimi davranamaz sonuçta müşterisi .. cesaret edemez ..

O degil de masalaah durumlar iyi galiba altin su durumdayke kuyumcudan cikamadiniz:KK66: konuya gelecek olursak ilk adimi illaki erkek araticak diye birsey yok anck arkadasinin da ilk adimi atabilecegini dusunmuyorum gercekci olmak gerekirse:/

aaa kizlar nazariniz degecek bu gidisle, Allah sizlere daha cok versin :)
evet ya atmicak galiba, benim düsüncem suydu, belki burdan bak söyle atar ilk adimi felan diye bi öneri gelirse onunda kafasina yatar...

sakıncalı değil bence yaa .. karlışama olursa çok iyi olur . o şekilde konuşmaya başlarlar işte ...adam iş yerinde olunca samimi davranamaz sonuçta müşterisi .. cesaret edemez ..

yok sakincali dememle kast ettigim is saatinde adamin bi girisimde bulunmasi.
ama is saatine denk gelmek gercekten cok iyi ya, Allah razi olsun bizim aklimiza gelmemisti cok mantikli

X