İlk adımı atmalı mıyım?

tabi ki ondan bekleme belki de kendisi yuz yuze gorusmek isticek boyle kara kara dusunucene sabah günaydın yaz

Canim nasil uyuyakaldin ben asla uyuyamazdim Zaten sen adim atmissin bence karsi taraftan bekle.Numaranida biliyormus.Bi de hoslandigini anlamistir bence hem ekleyip hem ilk msji atmissin kim olsa anlar sonucta adamla bi baglantin tanisikligin yok.

Uyku söz konusu olunca gözüm hiçbir şey görmüyor malesef :)))
Şöyle diyeyim sanat tarihi ile alakalı bir kulüpteyiz ikimiz de. Kulüpten hepimiz birbirimizi ekleriz, okuduğumuz-araştırdığımız şeyleri paylaşırız, kitap alıntıları yaparız. O yüzden bunu bir adım olarak göreceğini düşünmüyorum.

tabi ki ondan bekleme belki de kendisi yuz yuze gorusmek isticek boyle kara kara dusunucene sabah günaydın yaz

Bir süre daha bekleyip sonra yazmayı düşünüyorum ben de.

Bence biraz bekle. Sonra bir bahane bul ve yaz.

Ve sonra geri çekil :)

Tam olarak böyle yapacağım. Bir süre daha bekleyeceğim ama bahanem de hazır şimdiden :))

Hayır hiç adım atmayın. Gerek yok ilgisini çekseniz ne yapar ne eder yazar o yüzden bekleyin derim.

İlgisini çekecek miyim bilmemekle beraber, böyle bir ortam da oluşmadı. :) Kulüpten ayrılmamış olsam bir derece ama... Sanırım bir kere daha deneyip, sonra devamı gelmezse zorlamam zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…