Arkadaşlar,herkese merhaba :)
Yazacaklarım benim için çok önemli.Sizlere de danışmak istedim yengemle konuşmadan önce.
Abim 4 ay önce 1 senelik kız arkadaşıyla evlendi.Açıkçası,yengeme ne ben ne annem çok fazla ısınamadık ama yine de kabul ettik tabii ki abim sevdikten sonra bizlik bir durum yok diye düşündük.
Asıl meselemiz ise şu.Yengem zaten kıskanç bir yapıya sahipti.Evlendikten sonra daha kötü bir hal aldı.Halamızın çocukları ile kelimenin tam anlamıyla kardeş gibiyiz.Yıllardır beraberdik.Her gün mutlaka telefonlaşır,konuşur,görüşürdük.Aramız asla limoni bile olmamıştır yıllardır.
Halamızın abimle aynı yaşta bir kızı var.Sessiz,sakin.O kadar da ürkek bir kız.Ve yaşıt oldukları için abimle çok yakınlar,birbirlerine hiç kıyamazlar.
Gelin görün ki yengem abimin hayatına girdiğinden beri her şey mahvoldu aralarındaki.Yengem ilk önce abimin tüm arkadaşlarını uzaklaştırdı çevresinden.Kuzenimiz,abimi aradığında ise telefonlara bizzat kendisi cevap verdi ve"x seninle görüşmek istemiyor" diyip suratına kapatmış.(Bunu kuzenim bize yeni anlattı.)Bir kaç kere de yine mesaj atıp "gurursuz olma bu kadar" yazmış kıza.Bizler de sanıyorduk ki abim ve kuzenim kendi özel meselelerinden ötürü bozuştular,o yüzden konuşmuyorlar.Zamanla sosyal medyadaki tüm hesaplarından engellemiş kızı ve en fenası da gidip abimin numarasını üstüne almış.Ona mesaj atan herkese o şekilde cevap veriyor.
2.En kötüsü ise şu.Abimin erkek arkadaşlarıyla bile görüşmesine izin vermiyor yengem.Sadece benimle ol,benimle otur mantığında.Abimin ilk defa şikayetçi olduğunu gördüm.Henüz 4 aylık evliler ama hayatı bana zindan ediyor,bunalıyorum,sıkılıyorum diyor.Ben yengemle konuşmayı düşünüyorum ama beni de pek hoş karşılayacağını düşünmüyorum..Sizce ne yapmalıyım?