ilk adimi kim atmali ki

lavieenrose_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2015
1.238
1.659
63
iyi aksamlar hanimlar

kafami kurcalayan bir sey var
birinden hoslandim, bakismalar disinda 2 kez is ortaminda sohbetimiz oldu
cok büyük bir ihtimal o da benden hoslandi

bir daha bu insani görme ihtimalim sifira yakin

arkadaslarim facebook üzerinden iletisime gecmemi söylediler
ama ben bu konuda biraz eski kafaliyim galiba, erkegin ilk adimi atmasindan yanayim

normalde benimle ayni düsüncelere sahip olan arkadasim, herkes isi pisiriyo sen otur oturdugun yerde dedi
sakayla karisik kizarak

zahmetli olur ama istese bi sekilde ulasabilir galiba beni
diger yandan da belki ben odunlugumdan gereken sinyalleri vermemisimdir, emin olmadigi bir kadinin neden pesine düssün dimi sirf dis görünüsünden etkilendi diye

benmi cok abartiyorum acaba, yoksa yazim gitsinmi
napim ben

baya bir üzüldüm bugün bidaha bir araya gelmeyecegimizi ögrenince
olursa iyi olur, olmazsa nasip degilmis diye düsünüyordum aslinda...

Yaşım sendne buyuktur,hayat tecrubem var,dunyanın dört bır yanını gezdim,çok insanla sohbet ettiğğm,kıtap kurduyum,piskolojı okudum,hayat tecrubem ,sana aktarıyorum,sakın iletişime geçme

tesekkür ederim ama bende pek kücük sayilmam :)
ve bende yasadim, bazi seyler atlattim
yani gözümü yumup kendimi atmiyorum, cok zamandir kendimle münakasa ediyorum bu konuyla ilgili

Eklesen ne olur ki? Mesaj falan atmazsın. Zaten senden bu kadar hoşlanmışsa o da harekete geçer. Umarım mutlu olursun canım

Bende cekingenlik vs yuzunden pismaik duyanlardanimda

Bosver rezillik unutuluyo pismanlik hic unutulmuyor bence ekle zaten istemezsse kabul etmez etsede yazmaz ne kaybedersin ki

Hep ilk adimi bekledik diye ayagimiz kaydi

Bende cekingenlik vs yuzunden pismaik duyanlardanimda

Bosver rezillik unutuluyo pismanlik hic unutulmuyor bence ekle zaten istemezsse kabul etmez etsede yazmaz ne kaybedersin ki

Hep ilk adimi bekledik diye ayagimiz kaydi

ya iste bende bu düsüncelere kapildim artik, 30 yasindayim ve hayatimin cok büyük kismi yalniz gecti
sonradan keske dermiyim diye endiseleniyorum

ya iste bende bu düsüncelere kapildim artik, 30 yasindayim ve hayatimin cok büyük kismi yalniz gecti
sonradan keske dermiyim diye endiseleniyorum

Bende 30un kıyısindayim eski is yerinde bi arkadas cok ilgi alaka gosterdi cekindim diye uzak durdum

Baska bi arkadas belli etmeye calisti gibi geldi( gercekten birsey hissetmiyordum ) ama cok deger verdigim sonradan gorusmek istedigim biriydi laf soz olacak kalbi kirilacakndiye okuzluk edip bana abla diyebilirsin dedim (nederler diye numarasini bile istemedim vedalasorken)

Hep alalem neder diye omrumuzu heder ettik bosver arkadasim elalwm ne derse desin sen at adimini olmasada bisey ilerde dizini dovmezsin insallah mutlu olur mutlulugunuda burda paylasirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…