ilk adimi kim atmali ki

Gercekten cok sevdigim biriydi cok deger verdigim biriydi ama duygusal olarak hocbisey hissetmedim mantikende olumsuz bi durumdu

Sevip deger verdigim biri olduğu icin hem kirdigimdan dolayi aklimda kaldi hemde zaten normalde gorusmek isteyecegim biriydi ama kim ne dusunur diye giderken numarasini isteyemedim yani bende mevzu bu

Insallah senin mutlu haberlerini alirizda obunla cosariz

cok tatlisin gercekten
eninde sonunda hersey olacagina varir, Rabbim yeniden karsilasmayi nasip etsin insallah

benimde mutlu haberlerim olunca, parti vericem burda :))

Mantığım hesapsız kitapsız yaşar. Okurken sonuna kadar tabiki bunlarin hesabını yapma diye soylenmekle geçti. Ama şunlarda varki gerçekler.
Birlikte oldugu birisi olabilir.
Egosu şiş bir insan olabilir önüne gelene yeşil ışık yakar.
Sen söyleyince sacma sapan günümüz düşüncelerine kapilip senin basit kiz olduğunu düşünebilir.
Bunun gibi sebepler olabilir. Maksat Sen sonra üzülme.

Mantığım hesapsız kitapsız yaşar. Okurken sonuna kadar tabiki bunlarin hesabını yapma diye soylenmekle geçti. Ama şunlarda varki gerçekler.
Birlikte oldugu birisi olabilir.
Egosu şiş bir insan olabilir önüne gelene yeşil ışık yakar.
Sen söyleyince sacma sapan günümüz düşüncelerine kapilip senin basit kiz olduğunu düşünebilir.
Bunun gibi sebepler olabilir. Maksat Sen sonra üzülme.

tesekkür ederim
evet hepside olabilir ama hic biriside olmayabilir :)
sevgilisi yok bunu biliyorum
belki gercekten herkesle flörtlesen bir adamdir
basit kiz oldugumu düsünecegini sanmiyorum, türk degil kendisi. genelde malesef ancak türk erkekleri öyle düsünüyor :))

İlanı aşk etmeyeceksinki, sadece ekleyeceksin o kadar. Hayat pişman olmak için çok kısa.. Kesinlikle ekle. Fırsatında varmış hem. Ben duygusal konularda gurur, plan yapmanın gereksiz olduğunu düşünenlerdenim. Duyguların yoğunsa yürü, koş, git.. Sonra birisi kapar, 'keşke!' dersin.. Hem erkekler biz kadar detaycı değil. 'Aa bu kız beni eklemiş bana aşık' demezler hiç.. Çok güzel heyecanlar bunlar ekle sen ekle :KK36:

Arkadaşlık isteği yollayın projeyle ilgili konu açmanız konusunda bir arkadaş tavsiye vermiş en güzeli konuya ordan girin sonra bekleyin umarım güzel haberlerini alırız :dua:

İlanı aşk etmeyeceksinki, sadece ekleyeceksin o kadar. Hayat pişman olmak için çok kısa.. Kesinlikle ekle. Fırsatında varmış hem. Ben duygusal konularda gurur, plan yapmanın gereksiz olduğunu düşünenlerdenim. Duyguların yoğunsa yürü, koş, git.. Sonra birisi kapar, 'keşke!' dersin.. Hem erkekler biz kadar detaycı değil. 'Aa bu kız beni eklemiş bana aşık' demezler hiç.. Çok güzel heyecanlar bunlar ekle sen ekle :KK36:

Arkadaşlık isteği yollayın projeyle ilgili konu açmanız konusunda bir arkadaş tavsiye vermiş en güzeli konuya ordan girin sonra bekleyin umarım güzel haberlerini alırız :dua:
Eklemekten bir şey olmaz bence.
Adam
-bak beni ekledi kesin benden hoşlandı
Diyecek kadar abaza değil ise..

sagolun kizlar :KK200:
dün düsündük tasindik, eklemeye veya yazmaya karar verdik
biraz cesaret toplamam lazim daha ama yapicam galiba

baska bir konu daha acmistim bu adamla ilgili, orda da bir kac arkadasim sevgilisi vardir belki diye yazmislardi
bunun disinda, baska konularda da rastgeliyorum, aaa belki sevgilisi vardir sakin yazma etme diye

PARDON kizlar ama ozaman ben hic birsey yapmim, kimse kimseye bakmasin yazmasin bulusmasin BELKI sevgilisi vardir diye?
ben onun iliskisinden sorumlu degilim ki
zaten iliskisi varsa, bana yinede asiliyorsa ortaya cikar ve ozaman haddini bildiririm

bazen böyle cümleleri okuyunca gercekten sinirleniyorum

ben ona mesaj yazdim diyelim, o da sohbeti ilerlet di. ve varsayalim ki olan iliskisini benden sakladi
ozaman yinede ben suclu oluyorum degilmi? cünkü sevgilisi olma ihtimalini bile bile yazdim
o sucsuz, napsin ben yanastim
belki benimde sevgilim var ama o da benim etrafimda dolandi durdu? o ayip degilmi
degil tabiki

sevgilisi varsa onu birak beni al diyecek halim yok herhalde

Hic görmedigin biri olsa, bosver derdim, ama zaten taniyorsun adami. Ekle, yaz.. abartma tabii.. biraz Smalltalk yap iste :).. gerisi gelir.

Sevgilisi varmi, yokmu diye, kafani yorma. Yoksa bile, her bekledigin gün, sevgili edinme ihtamili büyüyor :D hadi ekle simdi

Back
X