ilk adimi kim atmali ki

Hic görmedigin biri olsa, bosver derdim, ama zaten taniyorsun adami. Ekle, yaz.. abartma tabii.. biraz Smalltalk yap iste :).. gerisi gelir.

Sevgilisi varmi, yokmu diye, kafani yorma. Yoksa bile, her bekledigin gün, sevgili edinme ihtamili büyüyor :KK70: hadi ekle simdi

:KK70::KK70::KK70:

ben takmiyorum sevgili olayini vallah, 30 küsür yasinda adam zaten eger sevgilisini sakliyorsa ondan bana her halükarda yar olmaz :KK14:

cok heycanliyim, elim gidip gidip geliyor

Tüm mesajları okumadım, yazan oldu mu bilmiyorum ama, madem işle ilgili konuşmakla başlatmak isityorsunuz işi, O zaman telefonla ulaşın kendisine. Facebook biraz çiğ işi geliyor bana nedense.

Tüm mesajları okumadım, yazan oldu mu bilmiyorum ama, madem işle ilgili konuşmakla başlatmak isityorsunuz işi, O zaman telefonla ulaşın kendisine. Facebook biraz çiğ işi geliyor bana nedense.

yok demedi daha kimse
ama numarasini kendim bulmam lazim, yani o biraz daha cig olmazmi sizce bilemedim simdi. onun is yerini aramam lazim falan
biz is üzeri konusmadik tam anlamda, bir projem hakkinda konusurken, topu bana atti biterse ugra anlat diye

tesekkür ederim ama bende pek kücük sayilmam :)
ve bende yasadim, bazi seyler atlattim
yani gözümü yumup kendimi atmiyorum, cok zamandir kendimle münakasa ediyorum bu konuyla ilgili

ben zamanında benzer bişeyi yapmış ve popomun üstüne bir güzel oturmuş biri olarak sana diyorum ki: bir erkek isterse ne yapar eder bulur iletişime geçer. o yuzden sen hiçbir şey yapma, benim tavsiyem.

Valla tatlım bnce sen otur yerinde. Erkeklerin totosu biraz çabuk kalkar. Sen ilk adımı attın mı şımarır adam.. Herzamn peşinden koşulan olmayı tercih ederim :KK14:

bende hep öyle düsünüyordum kuzum ama is basa gelince farkli oluyormus
yani ikimizinde ayni anda cok etkilenmesi biraz düsük bir ihtimal degilmi
ben daha cok etkilendiysem, o sadece begendiyse
anlatabiliyormuyum
ya karisti yine kafam bak

Her zaman adımı erkek atıcak diye bişey yok. Aynı ortamda olsanız bırakın o uğraşsın derdim ama bu şartlar altında böyle bir ihtimalde yok.

Hiç ortak arkadaş var mı peki, yani onun sana ulaşabileceği?

Bir de madem birdaha çok görüşme şansınız yok, onun da bunu düşünüp bir çare bulması gerekmez miydi hoşlandıysa?

Bu eski kafalılık değil, bir kere evrimsel sürecimiz böyle yani
Erkek kovalar, kur yapar, kadın seçer seçerse
Ama kendini göstermen lazım, anladın mı
Yani onun gözünün önünde olman ya da sosyal medyada falan görmesi lazım
O yüzden bence eğer bir daha görüşmeyecekseniz eklemek iyi fikir
Sonrasını ona bırak o zaten yazar ilgiliyse

Hiç ortak arkadaş var mı peki, yani onun sana ulaşabileceği?

Bir de madem birdaha çok görüşme şansınız yok, onun da bunu düşünüp bir çare bulması gerekmez miydi hoşlandıysa?

hayir ortak arkadas deyebilecegim kimsede yok

ben söyle düsündüm, ya ben ben ondan daha cok hoslandiysam?
belki o biraz daha görmezse unutup gidecek, belki unutmusdur da. tekrar aklina gelmek istiyorum

Bu eski kafalılık değil, bir kere evrimsel sürecimiz böyle yani
Erkek kovalar, kur yapar, kadın seçer seçerse
Ama kendini göstermen lazım, anladın mı
Yani onun gözünün önünde olman ya da sosyal medyada falan görmesi lazım
O yüzden bence eğer bir daha görüşmeyecekseniz eklemek iyi fikir
Sonrasını ona bırak o zaten yazar ilgiliyse

tesekkür ederim aynen öyle
eger begendiyse oda, bir adim atmak icin hic degilse bir sans vermek istiyorum

Back
X