Aşılama ilk alamam olacak yardm!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

deneyip başarılı olanlar

• Ankete Katılan
    9

iklim

canim kizlarim
Kayıtlı Üye
12 Mart 2009
9.980
17
408
merabalar öncelikle ...
:sinifsinif:3 yıllık bir evliliğin son 2 yılından beri gördüğüm klomen tedavisinde sonuç alamadım malesef menogonunda zaman istediğini iyice anladım başarılı olamadık çünkü tedavide..
eşimle su an acaba aşılamaya geçsekmi diye düşünüyoruz..tabiki dra gidicem ve bilgilendirilicem gidene kadar ben birde sizlerden duymak istiyorum
* ilk neler yapılıyor ne kadar zaman alıyor
* ücreti ortalama ne kadar
* ben ist avrupa yakasında oturuyorum tavsiye edebileceğiniz dr varsa
ve bunun gibi sorular var kafamda..
lütfen bu süreçlerden geçen başarılı yada başarısız olan arkadaşlar gelin paylaşalım birbirimize umut ışığı olalım şimdiden ilgilenenlere teşekkürler Şeniz

canım bence aşılamayı denemekle başlayabilirsiniz aslında...regl 3, yada 4, günü yumurta geliştirici iğne kullanmaya başlıyorsun-karnından acısız rahatlıkla kendin yapabileceğin-regl bitince yumurtalıkların kontrol ediliyor;istenen ebata gelmişse çatlatma iğnesi yapıyorsun ve 36 saat sonrasında eşinden sperm alınıp sana aşılanıyor;8 dk süren ağrısız acısız bir şekilde yapılıyor.yumurta gelişimi iğnesi değişken(dr.un verdiğine bağlı)gonal-f kullanırsan 340 tl ama ssk varsa mutlaka doktorundan heyet raporu isteki fiyat düşsün.çatlatma iğnesi 80 civarı...Ben göztepe medicak park ta aşılamamı + eşimin sperm alınması 500 tl verdim ayın 19 unda...hayırlısı olsun canım!

çok güzel açıklamışsın çok teşekkür ederim güzelim allah razı olsun senden ilgilendin benle .
şu an eşimede okuttum bu yazını çok açıklayıcı saolsun dedi..
bakalım diğer arkadaşlardanda biraz bilgi alırsam inşallah daha geniş düşünücem..
inşallah sende başarılı olmuştur ve darısıda bizlere inşallah canım.

hadi hayırlısı canım:Saruboceq:Bende sonucu anlamak için 5 ekimi bekliyorum;bakalım..Doktorumdan çok memnunum o yüzden hiçbir sorun yaşamadım çok şükür;darısı başına inşallahhihoyyyt

inşallah canım çok saol ama göztepe bana uzak biraz ben küçükçekmecedeyim ama gönlüme yatan bir dr bulamassam dediğin drda gelirimm..bide sonucun ne olursa olsun bilgilendirirsen çok sevinirim

Canım,

Hayırlısı olsun. Aşılama korkulacak bir yöntem değil. Aynı ilaçla yumurtlama takibi yapılır gibi, acısız bir işlem. ılaç olarak çok yüklenilmiyor, maliyetleri makul. Reglinin 1. ya da 2. günü doktora gidip kontrol olman gerekiyor. Kist yoksa tedaviye hemen 2. gün ya da 3. gün başlanıyor. Sonra toplamda 2-3 kere daha doktora gidiyorsun kontrole. Yumurtalarının gelişimine göre dozaj ayarlanıyor. Gözün kapalı başla derim, çekinme. Allah hayırlı güzel sonuçlar nasip etsin sana, bana, isteyen herkese.

tşk canım.çok saolasın inşallah başlıycam bu aşılamayada el atalım bakalım nolcak inşallah güzel sonuçlar alırız hep beraberce
kistim yoktu en son gittiğimde
yumurtlamam olmuyodu adetim falan düzensiz
evet biliyorum yumurtlama takibi çok yaptırdım basitmiş umarım fayda görürüz canım

Son düzenleme:

canım hayırlı olsun ilk önce benim bildiğim aşılama için tüplerin açık olması gerekiyor ve doktor bunu görebilmek için rahim filmi ve hormon tahlili istiyor ayrıca eşinden sperm alınıp değerlerine bakılıyor birde yumurtlaman olmuyorsa benden tavsiye ben iğne kullanmadım klomen ilaç kullandım yumurta oluşsun diye tavsiyem bu değil tabiki buna doktor karar vericekte ben ilaçla beraber incir kürü yaptım 11. gün yumurtam 19.5 m yani çok iyiydi.
tabi ilaç kullanmak beim tercihimdi 3 yıllık evli olmadığım için rapor çıkmıyor ve iğneler pahalı ben şansımı ilk önce ilaçla denemek istedim 3 ekimi bekliyorum sonuç için.umarım sende biran önce sonuç alırsın yalnız sorun nedir bahsetmemişsin neden aşılamaya karar verdiniz mahsuru yoksa anlatır mısın? bir de menogonun nedir anlamadım?

canım menogon klomenin çok daha gelişmişi iğne ve bi kutusunda 5 ilaç var bi kutusu 120 tl madem bu kadar pahalı bi tedavi benimkii bende aşılama yaptırıyım dedim olucaksa böylede olur ..
sorun yumurtlamam olmuyor adetim düzensiz 3 yıllık evliyim ve tedavi gördüm hep ve artık aşılamaya geçmeyi düşünüyoruz hatta benim drum ilk gittiğimde tüp bebeklik bir durumun var ama menogon deniyelim bi demişti iş yaramıştı ama gebe kalamamıştım yumurtam 19 mm olmuştu benimde o zamanlar ama çatlamadımı noldu olmadı işte hamile kalamadım yani pahalı bir tedavim var e madem öyle bende aşılama yaotırıyım bi deniyim diye düşündüm..
inşallah dediğin gibi hayırlısı oluır hakkımızda gülüm

kızlar bu hasteyi International Hospital aradım sordum bana yakın hem
toplam 800 geçmez dedi iğneler muayane herşey içinde
ne dersiniz bu hastanede dr tavsiye edebilirmisiniz yada burda aşılama yaptıran varmı bilgilendirirmisiniz

hayırlısı canım inşallah yolunda gider ve aşılama olur..

saol canım bakalım araştırıcaz daha tahminen ekimin ortalarından sonra gidicem kısmetse

canım dikkatli ol çünkü iğne zaten hastanenin işi değil;doktorun yazıyor(daha önceden dediğim gbi ssk varsa belirt raporla alıyorsun iğneni;700 ken 400 e falan geliyor-tüm iğnelerin,çatlatma iğnesi dahil)Asıl önemli olan hastane tutarın;0 da birçok yerde 500 ü geçmiyor...

Bu arada muayne ye gelince;benim doktorum mesela 100 tl ama 1 ay içinde gittiğim sürece extra muayne ücreti almıyor yani aylık 100 olmuş oluyor.

hımm anladım kejecim ya illa o dediğim hastane olucak değil zaten sadece aradım fikir aldım normalde herşey dahil 600 dedi kan muayene falan yani hepsi toplam 800 dedi...bide o hastanede ssk geçerli değilmiş yeşilköyde bu hastane ama tabi diğer yerlerede bakıcam bide rapor için de sorucam gittiğimde dr çok saol canım benim

kolay gelsin canım;bende karşıdan bir araştırmaya çalışayım bakalım...

saol canım benim tamam araştıralım bakalım..
bu arada aşılama deneyimi olan başka arkadaşlar varsa sizlerdende duymak isterim nerde kaça yaptırdınız

Valla ben cok fazla ıŞınıze karıŞmak ıstemem ama aŞılam konusunda gÜvensızım ben 2 aŞılam yaptırdım olmadı 2000 lıra kadar bı para harcadık....bence dırek tÜp bebek yaptırmak cÜnkÜ baŞarı oranını cok fazla yÜkseltmıyo.....

sende kendine göre tabiki haklısın canım ama şans işte bir kez deniyim bakarsın güler yüzüme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…