çok güzel açıklamışsın çok teşekkür ederim güzelim allah razı olsun senden ilgilendin benle .
şu an eşimede okuttum bu yazını çok açıklayıcı saolsun dedi..
bakalım diğer arkadaşlardanda biraz bilgi alırsam inşallah daha geniş düşünücem..
inşallah sende başarılı olmuştur ve darısıda bizlere inşallah canım.
tşk canım.çok saolasın inşallah başlıycam bu aşılamayada el atalım bakalım nolcak inşallah güzel sonuçlar alırız hep beraberce
kistim yoktu en son gittiğimde
yumurtlamam olmuyodu adetim falan düzensiz
evet biliyorum yumurtlama takibi çok yaptırdım basitmiş umarım fayda görürüz canım
canım menogon klomenin çok daha gelişmişi iğne ve bi kutusunda 5 ilaç var bi kutusu 120 tlmadem bu kadar pahalı bi tedavi benimkii bende aşılama yaptırıyım dedim olucaksa böylede olur ..
sorun yumurtlamam olmuyor adetim düzensiz 3 yıllık evliyim ve tedavi gördüm hep ve artık aşılamaya geçmeyi düşünüyoruz hatta benim drum ilk gittiğimde tüp bebeklik bir durumun var ama menogon deniyelim bi demişti iş yaramıştı ama gebe kalamamıştım yumurtam 19 mm olmuştu benimde o zamanlar ama çatlamadımı noldu olmadı işte hamile kalamadım yani pahalı bir tedavim var e madem öyle bende aşılama yaotırıyım bi deniyim diye düşündüm..
inşallah dediğin gibi hayırlısı oluır hakkımızda gülüm
kızlar bu hasteyi International Hospital aradım sordum bana yakın hem
toplam 800 geçmez dedi iğneler muayane herşey içinde
ne dersiniz bu hastanede dr tavsiye edebilirmisiniz yada burda aşılama yaptıran varmı bilgilendirirmisiniz
hımm anladım kejecim ya illa o dediğim hastane olucak değil zaten sadece aradım fikir aldım normalde herşey dahil 600 dedi kan muayene falan yani hepsi toplam 800 dedi...bide o hastanede ssk geçerli değilmiş yeşilköyde bu hastane ama tabi diğer yerlerede bakıcam bide rapor için de sorucam gittiğimde dr çok saol canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?