Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 1 sene bekle derim. Burnun tam otursun. Biraz daha sabret ömür boyu pişmanlık duymaGörüştüğüm bir kaç doktor ilk ameliyatımdan 6.ay sonra ameliyatimi onayladı. Herhangi bir risk yok diyorlar ama emin olamadım. Genel şikayetlerim ile burnumun çok kısaltılmış ve burun deliklerinin kocaman açılmış olması. 2 burun deliğim arasında ciddi bir asimetri de var
6 ay sonra ameliyat olunca ne olabilir ki?Burda 7 ay sonra revizyon ameliyati olup çok memnun olan biri vardıBen 1 sene bekle derim. Burnun tam otursun. Biraz daha sabret ömür boyu pişmanlık duyma
1 seneye kadar burun tam oturmadığı için söyledim. Karar senin tabii ki. Ben de ameliyatımdan bir ay sonra revizyon olmak zorunda kaldım ama sonuçtan tamamen memnun kalmadım. Belki biraz daha bekleseydim daha iyi bir sonuç elde edecektim6 ay sonra ameliyat olunca ne olabilir ki?Burda 7 ay sonra revizyon ameliyati olup çok memnun olan biri vardı
1 ay çok kısa bir süre değil mi ?Neden 1 ay sonra revizyon oldun ki ve neden memnun değilsin ?Bilmiyorum kafam çok karışık burnum hala ağrıyor. Keşke hiç ameliyat olmasaydım1 seneye kadar burun tam oturmadığı için söyledim. Karar senin tabii ki. Ben de ameliyatımdan bir ay sonra revizyon olmak zorunda kaldım ama sonuçtan tamamen memnun kalmadım. Belki biraz daha bekleseydim daha iyi bir sonuç elde edecektim
Burun deliklerimde korkunç bir asimetri vardı çünkü hatta doktorum da dedi keşke 1 ay bile beklemeseydik diye. İlk ameliyatın devamı gibi düşün dedi. Ama çok pişmanım ben de estetiğe bulaştığım için. İnsana kişilik veren kusurlarıdır kusurumuz gidince biz de gidiyoruz fabrika sürümü bir şey geliyor yerimize1 ay çok kısa bir süre değil mi ?Neden 1 ay sonra revizyon oldun ki ve neden memnun değilsin ?Bilmiyorum kafam çok karışık burnum hala ağrıyor. Keşke hiç ameliyat olmasaydım
Doğal burnu olan insanlara aşırı özeniyorum
Benim de burun deliklerimde aşırı belirgin asimetri var. Bekleyim mi yoksa direk ameliyat mı olayım?Burun deliklerimde korkunç bir asimetri vardı çünkü hatta doktorum da dedi keşke 1 ay bile beklemeseydik diye. İlk ameliyatın devamı gibi düşün dedi. Ama çok pişmanım ben de estetiğe bulaştığım için. İnsana kişilik veren kusurlarıdır kusurumuz gidince biz de gidiyoruz fabrika sürümü bir şey geliyor yerimize
Özelden fotoğrafını atar mısın bakayımBenim de burun deliklerimde aşırı belirgin asimetri var. Bekleyim mi yoksa direk ameliyat mı olayım?
Özelden mesaj attım. Bakabilir misinBurun deliklerimde korkunç bir asimetri vardı çünkü hatta doktorum da dedi keşke 1 ay bile beklemeseydik diye. İlk ameliyatın devamı gibi düşün dedi. Ama çok pişmanım ben de estetiğe bulaştığım için. İnsana kişilik veren kusurlarıdır kusurumuz gidince biz de gidiyoruz fabrika sürümü bir şey geliyor yerimize
canim bana da atar misin burnumu bende ne yazik ki revizyon dusunuyorumÖzelden mesaj attım. Bakabilir misin