İlk annelik zormuş cidden

:KK200:Ya ben yazdiklarinizi okuyunca kendime kiziyorum, simariklik mi ediyorum diye.
Oglumun gazi sadece 1. ayi bitene kadar oldu. Sonra gaz nedir bilmedik.
Gece uykusu desem dogdugundan beri duzenli. Bazen mesela 5 aydir 20 kere oldu olmadi saat basi uyaniyor onda da emip uyuyor.
Ben o zmn bile mafoluyorum yorgunluktan.
Ama gunduzleri uyku nedir bilmez.. Yarim saat uyursa motor takmis gibi yemek yaparim. Yoksa aciz :halay:
Bazen oyun halisinda cok guzel oynar mesela bu sabah o oynarken dusa bile girdim.
Bazende tuvalete bile gidemem..
Disi de 3 aylikken agzindaydi ve ben sut kaldi sanmistim. Yani ne ates ne mizmizlik hic olmadi farketmedik bile masallahh:nazar::nazar:
Gelgelelim asiri hareketlii el ayak hiiiicc durmuyorr..
Ama sagliklari yeter asla sikayet degil hicbirimizinki. Allaha cok sukur. Saglikli olsunlar herseye deger.. :KK200:

:KK200:Ya ben yazdiklarinizi okuyunca kendime kiziyorum, simariklik mi ediyorum diye.
Oglumun gazi sadece 1. ayi bitene kadar oldu. Sonra gaz nedir bilmedik.
Gece uykusu desem dogdugundan beri duzenli. Bazen mesela 5 aydir 20 kere oldu olmadi saat basi uyaniyor onda da emip uyuyor.
Ben o zmn bile mafoluyorum yorgunluktan.
Ama gunduzleri uyku nedir bilmez.. Yarim saat uyursa motor takmis gibi yemek yaparim. Yoksa aciz :halay:
Bazen oyun halisinda cok guzel oynar mesela bu sabah o oynarken dusa bile girdim.
Bazende tuvalete bile gidemem..
Disi de 3 aylikken agzindaydi ve ben sut kaldi sanmistim. Yani ne ates ne mizmizlik hic olmadi farketmedik bile masallahh:nazar::nazar:
Gelgelelim asiri hareketlii el ayak hiiiicc durmuyorr..
Ama sagliklari yeter asla sikayet degil hicbirimizinki. Allaha cok sukur. Saglikli olsunlar herseye deger.. :KK200:
Benim kızım da 3 aylık eli sürekli ağzında çok salyası akıyor. Ateş falan yok dediğiniz gibi. Acaba diş mi çıkarıyor ya

Nasil anlatsam ki....benim dogumum zor gecti.normal dogum yaptim.kanamam durmadi.sezaryen seklinde ameliyat oldum.dusunun artik...40 gun kendi agrilarimdan bebisimi cok hatirlamiyorum...alltan dikis ustten dikis...bazi olaylardan dolayi sonra kendi basimiza kaldik.annem de yardim etti.esim yardimci ama nereye kadar..rabbim iki sikintiyi ayni anda vermiyor.bebegim rahatti.gazi vardi ama gecti.gece uyurdu.oglen de 3 saat uyurdu.islerimi yapardim.aksam da esim bakardi.allah a sukur simdi 5 yasinda...tabiki cocuk buyutmek zor...simdi ikinci gebeligim...rabbim unutturuyor...ins hayirlisi ile dogum yapip buyuturum...

İlk bebegimde herseyi kafama takardim.uyaninca kahvalti bile etmezdim.hasta olsa aglardim.hic gunler gecmiyecek buyumeyecek mi derdim...kv aman abartiyon falan derdi annem de...kisa sureli duruyordum.uzun durup baktiklari zaman anladilar.bu sikayet etmek degil.tabi ki evladim bakicaz.anin duygu aktarimi

Benim kızım da 3 aylık eli sürekli ağzında çok salyası akıyor. Ateş falan yok dediğiniz gibi. Acaba diş mi çıkarıyor ya
Tecrubelerime dayanarak soyluyorum, cok buyuk ihtimal dis gelecek :)
Bizim ilk disler cok kolay cikti, ikinciler de yine yogun salya ve mizmizlik eslik ettik. Simdi 5 ve 6 patliyor dis etleri mosmor :(

Tecrubelerime dayanarak soyluyorum, cok buyuk ihtimal dis gelecek :)
Bizim ilk disler cok kolay cikti, ikinciler de yine yogun salya ve mizmizlik eslik ettik. Simdi 5 ve 6 patliyor dis etleri mosmor :KK43:
Anladım teşekkür ederim size de Allah kolaylık versin. Sorunsuzca atlatırsınız İnşallah. Bakalım pazartesi doktora götüreceğim

Zaten sanmıyorum güle oynaya büyüten
iyi ki uykusuzum oh iyi ki özgürlüğüm gitti diyen birini
Millet sadece yargılar laf söyler...kendi bezmiştir ama hayatta kabulenmez birde seni azarlar :)))

Çok zor evet...8 aya kadar dünyanın en uysal bebeği bendeydi
doğuştan uykusu yemesi programlı doğdu sanki
ona rağmen zordu yine zira biblo gibi da olsa çocuğun
üstünde bir sorumluluk var....ve her sorumluluk zordur
hiç aldırma burnu askıda dolaşan anişlere :)
Çat çat söyle lafın

Zaten sanmıyorum güle oynaya büyüten
iyi ki uykusuzum oh iyi ki özgürlüğüm gitti diyen birini
Millet sadece yargılar laf söyler...kendi bezmiştir ama hayatta kabulenmez birde seni azarlar :)))

Çok zor evet...8 aya kadar dünyanın en uysal bebeği bendeydi
doğuştan uykusu yemesi programlı doğdu sanki
ona rağmen zordu yine zira biblo gibi da olsa çocuğun
üstünde bir sorumluluk var....ve her sorumluluk zordur
hiç aldırma burnu askıda dolaşan anişlere :)
Çat çat söyle lafın
Bncede dünyanın en uslu bebegıde olsa anne olmak hiç kolay değil ki benim gbi hıc durmayan sürekli hareket halinde Bi oğlu varsa :) çok sorumluluk istiyor çok başkasına söylemek kolay annem hep derdı anne olunca anlarsın diye hakikaten anne olmadan anlaşılmıyomuş...

Back
X