İlk araba

Calcifer

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2014
59.307
330.223
698
merhaba kızlar,
araba almayı düşünüyorum ama şöyle bir durum var. ilk arabam olacak ehliyetim var ama şoförlüğüm yok. ilk olduğu içinde uygun acemiliğim atabileceği ve bir bayanın rahat kullanabileceği tarzda istiyorum. fikirlerinizle bana yardımcı olursanız sevinirim :*

Son düzenleme:
Opel corsa bayan icin ideal bende cok arastirdim nasipse ilerde almayi dusunuyorum

Acemiligimi atayim ucuz biseyle diyosan peugeot 206 al bi sure guzel araba. 2. El al. Usta oldugunda istedigin 0 arabayi alirsin

bayan için en ama en rahat araba otomatik istiyorsan honda civic inanılmaz rahat bir araba ve sürücüleri genelde bayan

seat leon
polo
clio hatchback
nissan micra

ama 2. el olsun mutlaka.. otomatik olursa da tadından yinmez :)
hayırlı olsun şimdiden.

ben de yeni araba kullanmaya başladım.toyoto yarisim var.çok memnunum.küçük,rahat tavsiye ederim.manuel benimkisi.

ay arabadan anlayan ne çok hatun kişi varmış.
Tövbe hiç anlamam

Clioyu tek geçerim. Renault'un her hangi bir modelini kullanan hatun her arabayı kullanır.

bütçene göre alabileceğin araba o kadar çok çeşitli ki.kullananlardan modellerini yazan arkadaşalar olmuş artık seçim yapmak sana kalmış.
ehliyeti olup pratiği olmayan birinin en çok zorlanacağı şey park etmek olcaktır. o yüzden küçük bi araba almanı tavsiye ederim hb yani.

şimdiye kadar kullandığım arabalarım reno, toyota, mazda, opel.
işyerinde fiat ve tofaş da kullanırdım.
opeli tek geçerim, küçük ve ikinci el tercih edin. bir acemi bir araba demektir.
düz vites alacaksanız, dizel tavsiye ediyorum, stop ettirmezsiniz.

otomatik ufak bi araba markası modeli ne olursa olsun işini görür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…