- 8 Temmuz 2011
- 3.058
- 2.399
- 198
Araba kullanan biri olarak soyluyorum sakin pegaout almayin evet iyi araba piyasasi cok uygun filan ama cok seri arabalar manevra yrteneginin filan cok iyi olmasi lazim istatistiki bir calismada kazalarin cogunun su pegaoutun kucuk arabalari varya 206 mi ne onlarla yapildi cikmis.
Sehir ici kullanacam uzun yol gitmeyecem ve her yerde servisi olsun servisi uygun olsun diyorsan clio 4
her turlu kullanacam diyorsan opel corsa hachback ksinlikle mukemmel araba ama servisi pahali servisi sorun yapmiyorum orjinal olmasa da olur sanayi de yaptiririm dersen opel kesinlikle
birde vosgwagen golf poloyu tercih etmiyorum cok arastirdim. Bu w.nin arabalari cok pahali oldugu icin bence poloyu boyle bir alternatif cikarmislar gibime geldi pek kalite goremedim. Bir de golfle pololarin motorlari da farkli olanlar var kesinlikle golf 5
aaaaahhh ahh yarami destin nasil istedi simdi canim arabayla dusari cikmak
her turlu kullanmak istiyorum diyorsan
Sehir ici kullanacam uzun yol gitmeyecem ve her yerde servisi olsun servisi uygun olsun diyorsan clio 4
her turlu kullanacam diyorsan opel corsa hachback ksinlikle mukemmel araba ama servisi pahali servisi sorun yapmiyorum orjinal olmasa da olur sanayi de yaptiririm dersen opel kesinlikle
birde vosgwagen golf poloyu tercih etmiyorum cok arastirdim. Bu w.nin arabalari cok pahali oldugu icin bence poloyu boyle bir alternatif cikarmislar gibime geldi pek kalite goremedim. Bir de golfle pololarin motorlari da farkli olanlar var kesinlikle golf 5
aaaaahhh ahh yarami destin nasil istedi simdi canim arabayla dusari cikmak

her turlu kullanmak istiyorum diyorsan