• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk araba

Araba kullanan biri olarak soyluyorum sakin pegaout almayin evet iyi araba piyasasi cok uygun filan ama cok seri arabalar manevra yrteneginin filan cok iyi olmasi lazim istatistiki bir calismada kazalarin cogunun su pegaoutun kucuk arabalari varya 206 mi ne onlarla yapildi cikmis.
Sehir ici kullanacam uzun yol gitmeyecem ve her yerde servisi olsun servisi uygun olsun diyorsan clio 4
her turlu kullanacam diyorsan opel corsa hachback ksinlikle mukemmel araba ama servisi pahali servisi sorun yapmiyorum orjinal olmasa da olur sanayi de yaptiririm dersen opel kesinlikle
birde vosgwagen golf poloyu tercih etmiyorum cok arastirdim. Bu w.nin arabalari cok pahali oldugu icin bence poloyu boyle bir alternatif cikarmislar gibime geldi pek kalite goremedim. Bir de golfle pololarin motorlari da farkli olanlar var kesinlikle golf 5
aaaaahhh ahh yarami destin nasil istedi simdi canim arabayla dusari cikmak :(
her turlu kullanmak istiyorum diyorsan
 
Oncelikle hayirli olsun.
yeni kullanim acisindan cok pahali birsey bakmayin derim.cokta eski model olmasin.
park acisindan sehir ici trafikten oturu ben de kucuk arac tavsiye ederim.otomatik olmasi size muazzam rahatlik saglayacaktir.
peugeot 206 kullandim tavsiye ederim.
 
Ne alırsanız alın az yakıyor diye fiat linea almayın. Yoksa benim gibi araba sürmekten soğursunuz.Ben mi arabayı sürüyorum araba mı beni belli olmuyor mecbur kalırsam. Çok büyük geliyor bana daha doğrusu uzun geliyor.Kşke ufaklardan aldırsaydım zamanında eşime:KK43:
 
Bende sizin gibiydim polo aldim .
Hem pratik bir araba hemde park sıkıntısı olmuyor küçük olduğu icin .
2011 polo benimki direksiyonunda sıkıntı olabiliyor bazen ama diger modellerde yokmus
 
Bizim de polomuz var. Ehliyetimi aldigim gun ciktim hemen trafige. Kucucuk, park konusunda sorun yok. Direksiyonu bi tık daha sert sadece, bi de en azindan 1.4 motor olsa fena olmaz, biz 1.2 kullaniyoruz alistik ama acemiyken kalkislarda ozellijle rampalarda biraz zorlaniyor. Ver gazi ver gazi oluyorsun:)
 
Canım dış görünümü önemli değil benim acemiliğimi alsın, atıyorum park ederken sürtünce ciğerim yanmasın diyorsan;
Uno
Palio
Ford Fiesta
Getz
Europa olabilir.
Aslında ben acemiliğimi 89' model Doğan'da attım. En güzeli o ne hidrolik direksiyon, ne yumuşak debriyaj-vites onu kullanınca kamyon bile kullanırsın:)
Ardından dev gibi bir Nissan Pathfinder aldım, konforlu ancak kocaman bir araçtı. Otomatik vitese de bu araçla alıştım. Bir müddet Toyota Corolla kullandım o da rahat bir otomobildir, sağlamdır.
Şu an Volvo V40 kullanıyorum. Trafikte ufak tefek çarpma-sürtmeler dışında büyük bir kaza yapmadım hiç çok şükür. Doğan akar :D Al bir tane Doğan bak dinle beni.
 
Bende aynı durumdaydım, eylülde aldım arabamı. Chevrolet Kalos 2006 model ve otomotik. Gayet rahat ve kullanışlı
 
Eger amacin araba kullanmayi iyice pekistirmekse otomatik alma. Manuel bir araba al, ve hep soylendigi gibi ikinci el ve oldukca uygun fiyatli bir araba al (20000i gecmesin) ki surtersen carparsan cok masrafi cikmasin. Manuel araba kullanmakta pratigini kazanirsan ileride yine otomatik de alirsin istersen, ama gerektiginde manueli de kullanabilirsin. Palio, Corsa gibi arabalari dusunebilirsin.
 
acemilik varsa opel corsa diyorum
 
benim hyundai i10 um var bende yeni çıktım trafiğe ama nasıl olduysa sıfır aldım, küçük otomatik vites, park sıkıntısı yok rahat ötesiyim yani. aklında bulunsun canım (motoru 1.2 felan ama benim gibi hızı seviyorsan kendini frenlemek adına paha biçilemez)
 
Kizlar yorumlariniz icin cok tesekkur ederim.deneyimlerinizi paylasmaniz ayrica hosuma gitti. Mutlaka yorumlarinizi goz onunde bulunduracagim
 
Back
X