ilk aşıkınızı unutabildiniz mi ??

Esin95

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2012
273
1
0
Antalya
unutabilenler formülünü banada söylesin lütfeen :D ** başlığı düzenleyemedim . ilk aşkınızı olacak o*

Son düzenleme:
Tabiki unuttum hem platonikti hemde sevgime hic degmemisti :31:.
Simdi baska bir platonik daha unutmak zorundayim ama az kaldi alisiyorum :5: :14:.

Son düzenleme:
ilk aşkımıda unuttum son aşkımıda unuttum..hayatıma bundan sonra biri girer aşık olurda ayrılırsam onuda unuturum:)

şaka bir tarafa,unutma süreci biraz sancılı olsada unutuluyor:)

çocukluk aşkımdı, masum ve en güzel duygularımla sevmiştim.
hala da arada gelir aklıma.
geçen gün gördüm uzuuun bi aradan sonra ve kalbimin nasıl attığını anlatamam. :52:

çocukluk aşklarım saymakla bitmez artık hatırlamıyorum bile ama aklım başıma geldikten sonraki ilk aşkımı asla unutamam çünkü yarım kalmış bir aşktı, araya eğitim farkı kültürel farklar aile yapıları hatta konuşulan dil bile girdi olmadı, şimdi evli çocuğu da var hiç kızmadım evli oluşuna, doğum günü bayram dışında görüşmüyoruz ama biliyoruz ki ikimiz de birbirimizi seviyoruz:)

Sanırım gençler basmış burayı...:emir_bebek:
Unutmayıp ne yapacaksınız kızlar?
Hayat öyle hızlı akıp gidiyor ki yeni insanlar,yeni yaşamlar,yeni acılar,yeni sevinçlere yetişemiyorsunuz bile!:6:
İlk aşkımla dillere destandı beraberliğimiz.
Oysa yıllar yüzünde sadece buruk bir gülümseme bırakıyor.:12:

"İlk aşk" denildiği vakit yüzümde bir tebessüm oluşur küçüklüğümü o çocukça yaşanan duygularımı hatırlarım. :) Küçüktüm hemde bayağı 6-7 yaşlarında bacak kadar bir şeydim ama dün gibi hatırlıyorum her şeyi ve aşk nedir bir haberken o küçük kızanı yıllardan yıllara görüşümde kalbim küt küt çarpmaya başlardı. :) Kısa bir şekilde anlatasım geçmişi yâd edesim geldi. :)

6 yaşımdaydım ablamla birlikte teyzemlere gitmiştik kuzenim ve ablam beni gelin gibi hazırlamışlardı kafamda kırmızı tülbent ve ilk aşk'ımı yani kuzenimin halasının oğlunu çağırdılar.(aynı yaştayız) Pıtı pıtı merdivenlerden inipte geldi yanımıza:) ve bizi küçük bir odaya kitlediler neeyse buraları biraz geçiyorum :30: iki yanağımdan ve alnımdan öpüverdi beni ve bir gölge aman allahım kapıda birisi var açmaya çalışıyor sesi duyuyorum ve annesi:) o gün bugündür sürekli gelinim der bana gerçi en son 2 yıl önce görüştük:) Bu yaşananlardan 3-4 yıl sonra bize oturmaya gelmişlerdi dördüncü sınıfa gidiyordum eve geldim gördüm nasıl heyecanlıyım odamda üstümü başımı çıkarıyorum bir yandan da düşünüyorum 'o burada içeride' diye :) Ve 2 yıl sonra tekrar görüştük bu sefer büyümüş tombiş bir şey olmuş öyle tatlı ki ben yandan yandan kesiyorum bunu hatta o da boş durmuyor 6 yaşında yaşadıklarımızı hatırlatıyor :30: bir imalar bir imalar :) O zamanlar kuzenimden fotoğrafını almıştım telefonumda saklardım sürekli bakardım:) Hatta içimde öyle bir aşk vardı ki 8. sınıfa giderken kemerburgaz'a pikniğe gittiğimizde bir ağacın üzerine isminin baş harfini kazımıştım :) Ve bundan 3 yıl sonra tekrar görüştük ama fazla konuşmadık imalar azalmış durumdaydı ve ardından 2 yıl sonra tekrar karşılaştık ve hiç konuşmadık annesi gelinim diye derdi bir iki kere o kadar :)
Bu benim geçmişimden kalan en değerli, en masum bir anım :) Daha aşk nedir bilmez iken duymaz iken minicikken kalbim çarptı, hiç utanmadan söyleyebilirim ki o benim ilk* aşkım :) Mutlu olmasını can-ı gönülden istediğim insan:)

.. Uzun oldu biraz ama okuyanlara teşekkür ederim :61:

Son düzenleme:
şimdi bişi söylicem burda ilk alk derken ilk ilişkiden mi bahsediliyor bazıları öyle sanmış ama ben anlayamadım ilk ilişki de ki kişiyi unutmak başka bişi benim için ilk aşk başka bişi
benimde daha önce ilişkilerim oldu ama hoşlanmadan başka bişi değildiler ve sevmiyordum onları
sonra aşık oldum ama ne aşık olmak ve hala da unutamadım doğal olarak

şimdi bişi söylicem burda ilk alk derken ilk ilişkiden mi bahsediliyor bazıları öyle sanmış ama ben anlayamadım ilk ilişki de ki kişiyi unutmak başka bişi benim için ilk aşk başka bişi
benimde daha önce ilişkilerim oldu ama hoşlanmadan başka bişi değildiler ve sevmiyordum onları
sonra aşık oldum ama ne aşık olmak ve hala da unutamadım doğal olarak

Benim lugatımda 'ilk aşk' ilk sevgili değildir. Hiç kimseye hissetmediğin, hissedemediğin o en saflığınla aşık olduğun kişi ve yıllarca hiç karşılık beklemeden sevdiğin kişi *ilk aşk*tır. :)

Back
X