Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben şanslı gruptanım demek ki..
O ilk saflığımla aşık olduğum çocukla çıktık tam 8 yıl!
Hem ilk aşkımızdı hem de ilk sevgilisiydik birbirimizin...
ilk aşk... öylesine derin öylesine hayatları etkileyen birşeyki..
14-15 yaşımdaydım ilk aşık olduğumda.. ve duygularımı anlamamla onu kaybetmem bir oldu..
bugun söyliyim yok yarın söyliyim derken, bir kazada kaybettim kendisini..
çooook uzun süre atlatamadım..
unutamadım unutmak da istemem şahsen...
ara ara duasını gönderirim, elimden de başka bişi gelmez zaten...
bende şöyle düşünüyorum, eğer aşık oluysanız unutmak imkansızdır. çünkü aşk çok farklı bişey . unutabilenler benim hissettiklerim aşk değilde neydi derse; onlarınki sevgidir. aşırı sevgidir. ama aşk değildir. ben 3bucuk yıldır unutamadım unutmuyorum ..
Ask ile sevgi ayni sey degil mi sence ?
bana çok saçma geliyorunutabilenler formülünü banada söylesin lütfeen** başlığı düzenleyemedim . ilk aşkınızı olacak o*
ecanescence ye katiliyorum
herkes unutuluyor. Yalnizca yeterli sure vermen gerekli. Ve tabii ki ask i "tutku"ya donusturup asik olunan kisiyi takinti hale getirmemek gerekli.
Ilk askima sirilsiklam asiktim, HIC GORUP KONUSMADAN gecen 3 sene sonrasinda o aklima geldiginde icimin erimesi, uzulmem, onu geri istemem, vs duygular bitmisti. Artik o da siradan biriydi.
Ilk askima sirilsiklam asiktim ama soyle soyleyim ondan sonra baska insanlar girdi hayatima. Ve suna inandim, onlara kor kutuk asik olmayabilirim cunku bunu bi kere yasadim ve gozum acildi. Ama kesinlikle cok daha saglam, cok daha guclu, ve daha keyifli asklar beraberlikler yasaniliyor. Zaman verin kendinizeeee
Ask ile sevgi ayni sey degil mi sence ?
Bana askin ne illet bisey oldugunu ogreten serseri, mavi gozlumdu :)
ben ona ne kadar saf ve buyuk bi askla bagli olduysam, o benden bi haber kendi hayatini yasiyodu.
Tabii uc sene sonra ogrendi... ama karsilik vermedi. O zamanlar icim aciyodu oluyo gibiydim bazen. Unutmak icin yalvardim Allaha.
O artik evli ve minik bi melegi var. Hic bi zaman beddua etmedim, hakkim deil aksine Allaha yalvardim onu esi ve cocuguna bagisla diye.
Belki gercek sevgi bunu gerektirirdi :)
Ona asik degilim hakkim deil ama onun yeri her zaman ayri olcak bende. Unutamamda zaten boylesine sevilen birisi unutulurmu? Ancak sevgiyle anilir...