Arkadaşlar herkese merhaba
Sebepsiz interfilite nedeniyle çocuğumuz olmuyordu 2,5 yıllık evliyim.1 yıl denedik çocuğumuz olmadı bende interflite bölümüne başvurdum. Doktor tahlillerimi yaptı rahim filmi çekildim (çok ağrılı olmuştu benim rahim filmim) bir sorun çıkmadı sadece eşimin sperm sayısında biraz düşüklük vardı 11 milyon çıkmıştı,doktor ona bağlı olabilir dedi. Aşılama yapmaya karar verdik ve doktor gonal f iğne başladı yaklaşık 1 hafta boyunca 75 lik vurdum 2 günde bir kontrole gittim yumurtam 18 mm olduğu günün gecesi çatlatma iğnesi verdi ovıtrelleydi sanırım adı tıp merkezinde gece 23.00 de vuruldum ,Ertesi gün gittik eşim test verdi ve aşılamamız yapıldı, aşılama sonrası sadece 5 dk uzandım sonra kalktım eve geldim, o gün hiç iş yapmadım 2 gün boyunca yatıp dinlendim aşılama günü duphaston başla dedi doktorum ve günde 2 kere onu içtim hala da içiyorum.. Sürekli kasık ağrım oldu ve göğüslerimde büyüme hissetim aşılama sonrası onun dışında bir belirtim olmadı. Zaman geçmek bilmedi vallahi zar zor bekledim ve sonunda 13. gün evde test yaptım Silik çıktı, hemen kan vermeye gittim sonuç 74 tü, 2 gün sonra bidaha kan verdim 140 olmuştu.. 08.02.2021 de bir daha kan verdim 842 olmuş 4+2 hamileyim arkadaşlar :)) ha bu arada eşim aşılama öncesi 1 ay boyunca Emodex isimli bir vitamin kullandı 300 tl ye aldık ama çok etkili sperm sayısı 17 milyon olmuştu aşılama günü baktıklarında :)) size tavsiyem umudunuzu kaybetmeyin ben çok umutsuzdum,aşılama günü sürekli ayetel kürsi okudum, rabbi heb li mines Salihin dedim bu dua peygamber duasıymış.. ve eşinizle sizin dışınızda kimse bilmesin aşılama yaptırdığınızı veya yaptıracağınızı sürekli dua edin allah ol derse herşey olur. Ben çok üzüldüm çok ağladım bir nebze de olsa size umut olsun istedim.. Allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın