• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama İlk aşılama ile hamile kaldım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aşılamanın 4.günü test yaptım bugün öylesine pozitif çıktı sizce normalmi biliyorum ilaçların etkisi oldugunu ama içimde bu kıpırtı oldu😊😊heveslenmelimiyim???rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın
Ilaclarin etkisiyle ilk 12 gün test önermiyorlar canım çünkü yalancı pozitif çıkıyor. Ama Rabbim sevincini yarım koymasın inşallah gerçek pozitif görürsün ❤

Çok teşekkür ederim❤
Ben 13.gün test yaptım kanda 145 çıktı.
Ilk aşılamam hiç belirtim olmadı adetim gelcek gibi oldu hatta testi negatif görmek için yaptım kafam rahatlasın diye. Hiç beklemiyordum yani. Rabbim sizede nasip etsiin🤲🏼
Canm ben bugun test yaptm hic belli etmeyecek sekilde bir cizgi vardi zor gorunuyor kafam cok karişık bugn aslamanin 11.gunu

Canım çatlatma iğnesinin etkisi 11.gün geçiyormus yani senin suan 13.gün oluyor çatlamanın değilmi bence kan ver
Catlama ignesinin 14. Gunu cnku ben carsamba 00.00 iğneyi vurmam gerwkirdi ben ben heycanla 8.30 da vurdm acil de doktorm ilk defa vuryn dedi ziyan olmasin emegin bosa gitmesin yanlis yaparsin dedi acilde gelp vur bende o hycanla 8 da vurdm dktorma dedim sknti olmaz dedi o yuzden çarsamba dan sydm

Benimde ilk aşılamam gercekten kim ne yapmis nasıl olmuş diye okumak istiyor insan😄 siz adetinizin ilk ya da ikinci günü doktora gidin sabah erkenden o size zaten tüm süreci anlatıp rahatlatcaktır. Umarım sizinde bebisiniz size sıkı sıkı tutunsunn Rabbim hepimize nasip etsin. Beklemek maddi manevi yıpratıyor 😭
Merhaba bende haftaya aşılama olacağım aşılamadan önce ve sonra özellikle dikkat ettiğiniz birsey var mı

Merhaba bende haftaya aşılama olacağım aşılamadan önce ve sonra özellikle dikkat ettiğiniz birsey var mı
Aşılamadan 3 4 hafta kadar önce sağlıklı beslenmeye çalıştım , d vitamini kullandım ama bende hiç yok denecek kadar olduğu için kullandım. Onun haricinde doktorun verdiği ilaçları kullandım. Aşılama sonrası hiç bir şeye dikkat etmedim hiç dinlenmedim normal hayatıma geri döndüm doktorumda zaten istediğini yapabilirsin demişti. Inşallah sizde güzel sonuçlar alın daha fazla beklemeden❤🤲🏼

Aşılamadan 3 4 hafta kadar önce sağlıklı beslenmeye çalıştım , d vitamini kullandım ama bende hiç yok denecek kadar olduğu için kullandım. Onun haricinde doktorun verdiği ilaçları kullandım. Aşılama sonrası hiç bir şeye dikkat etmedim hiç dinlenmedim normal hayatıma geri döndüm doktorumda zaten istediğini yapabilirsin demişti. Inşallah sizde güzel sonuçlar alın daha fazla beklemeden❤🤲🏼
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Yasal olarak herhangi bir şartı var mı bilmiyorum ama doktor senin detaylı hormon testlerini, rahim filmini ve eşinin spermiyogram testini görmek istiyor mutlaka bunlar olmadan devlette yapmıyorlar benim bildiğim kadarıyla.. ağrısız acısız bir işlem interfilite bölümüne randevu almanız gerekiyor
canım randevumu geçen ayki konuşmamızdan sonra randevumu aldım ve gittim çok şükür yapılan hormon testlerimde,kültürde ve smearde hiç olumsuz birşey yoktu eşiminde toplam sperm sayısı iyi ama ileri hareketli %21 , hızlı ileri hareketli 0 ,morfolojisi %1 çıktı hemen vitamin aldım ona 300 tl falandı keçi boynuzu ve arı sütü bal polende kullanıyor ayrıca akşamları ona havuç suyu içiriyorum durumlar böyle olunca dr rahim filmi çekip direk aşılama yapalım dedi.Sen benim yolumu açtın cevap vererek allah senden razı olsun rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sana.Bu arada rahim filmini ayın 5inde çeklicem aşılama diğer aya kalıcak heralde

Kızlar birsey sorucam aşırı derecede idrara çıkarken sol kasığımda ağrı oluyor daha doğrusu tutmusken ve arada ayakta da oluyor ama en çok idrara çıkarken acaba kötü bişey mi oldu korkuyorum

Merhaba 👋 bende ikinci asilamayi yaptırdım 20 gün önce hiç umudum yoktu bu sefer çünkü eşimin yıkanmış haldeki spermi 1.5 milyon çıkmıştı doktor %5 düşürür başarı şansını dedi ben zaten daha aşılamayı yaparken dedim tutmayacak bu defa da diye ama çok şükür ki tuttu Allah kimsenin ümidini boşa çıkarmasın inşallah 🙏 birşey soracaktım doktor aşılamanın yapıldığı tarihi mi sayıyor yoksa son adet gününü mü cevap verirseniz sevinirim 🤗

Merhaba 👋 bende ikinci asilamayi yaptırdım 20 gün önce hiç umudum yoktu bu sefer çünkü eşimin yıkanmış haldeki spermi 1.5 milyon çıkmıştı doktor %5 düşürür başarı şansını dedi ben zaten daha aşılamayı yaparken dedim tutmayacak bu defa da diye ama çok şükür ki tuttu Allah kimsenin ümidini boşa çıkarmasın inşallah 🙏 birşey soracaktım doktor aşılamanın yapıldığı tarihi mi sayıyor yoksa son adet gününü mü cevap verirseniz sevinirim 🤗
Son adet 🥰

Back
X