İlk aşılama ilk sonuç

Biz de hemen hemen aynı benim 1 aşılamam var zaten Kasım’da negatif sonrasında ilaçla denedim ama bi türlü olmadı Mart sonuna tüp bebeğe gidicem hayırlısı böyleymiş rabbim sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin size bizim için de dua edin
Amin amin inşallah rabbim kucağınıza minik bı bebek versin ❤️❤️❤️🤲🤲♥️♥️

Şimdi doktordan çıktım hamileyimm😅😅😅
Merhaba kusura bakmayin yaklasik 13 gun once asilama oldum. Carsamba gunu kan vereceğim oncesinde belirti oldumu vucut degisikligigogus uclarim cok sivri kasiklarda batma ve belim agriyor bazen mide bulantisi oluyor sirtimda agri var bu tip degisik seyler olmusmuydu sizde merak ettm sevgiler

Merhaba kusura bakmayin yaklasik 13 gun once asilama oldum. Carsamba gunu kan vereceğim oncesinde belirti oldumu vucut degisikligigogus uclarim cok sivri kasiklarda batma ve belim agriyor bazen mide bulantisi oluyor sirtimda agri var bu tip degisik seyler olmusmuydu sizde merak ettm sevgiler
Merhaba😊 bende hiç bı belirti yok yaa o yüzden olmadığını düşünmüştüm herkesin aynı değil tabi erken gebelik testinde cikiyo sonuç bı deneyin isterseniz

.
Böyle haberleri görünce çok mutlu oluyorum çünkü benimde ilk aşılamam ve beklemekteyim sizin adınıza aşırı mutlu oldum Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip eder inşallah bebeginizide diğer bekleyen anne adaylarında yaşatır inşallah bu duyguyu 🤲🌸

.

Böyle haberleri görünce çok mutlu oluyorum çünkü benimde ilk aşılamam ve beklemekteyim sizin adınıza aşırı mutlu oldum Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip eder inşallah bebeginizide diğer bekleyen anne adaylarında yaşatır inşallah bu duyguyu 🤲🌸
Amin canım insallah sizinkide tutarda aynı mutluluğu sizin için burda yaşarız 🤲❤️

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
Benimde ilk aşılamam olacak, sebepsiz benimde eşimde de bi sorun yok, aşılama oncesi ve sonrası dikkat ettiginiz yada doktorunuzun soyledigi birsey var mi?

Teşekkür ederim amin vallahi daha öncesinde folik asit balık yağı verdiler o da prosedür onun dışında bişey yapmadım inanın ki he bide aşılama dan sonra progestan verdi alttan aldım asilamadan 2 gün sonra hun aşırı eşinle birlikte ol dediler o kadar canim

Bizimde ilri hareketlilik sıfır aşılamaya kadar nelerdenediniz sürecinizden biraz bahseder misiniz
Ovulsyonla takip ettim bı ay ama olmadı onun dışında bişey yomadim açıkçası he eşime keçiboynuzu pekmez bide vitamin ilaci almıştı bı sure ben ekstra bişey yapmadim sadece folik asit balik yağı ictim

Teşekkür ederim amin vallahi daha öncesinde folik asit balık yağı verdiler o da prosedür onun dışında bişey yapmadım inanın ki he bide aşılama dan sonra progestan verdi alttan aldım asilamadan 2 gün sonra hun aşırı eşinle birlikte ol dediler o kadar canim
Teşekkür ederim yorumunuz için, şu mübarek günde duana talibim inşallah ilk aşılamam benimde tutar🙏 hayırlı kandillerin olsun🍀

Ovulsyonla takip ettim bı ay ama olmadı onun dışında bişey yomadim açıkçası he eşime keçiboynuzu pekmez bide vitamin ilaci almıştı bı sure ben ekstra bişey yapmadim sadece folik asit balik yağı ictim
Teşekkür ederim

Back
X