İlk aşılama ilk test adete 3 ,Miratech erken gebelik testim

Ben kaset testi demedim.cnm.o yoruma.demedim. pkolu nün testine dedim.cnm.. kaset testte bariz var zaten belli

Valla bır yanımda hep negatif saçmalama dıo
Hiç korkma kuzum 3 aşılama yaşadım 1.ve 3. Positive oldu.
1. 5+2 de biyokimyasal düşük oldu
2. Negatif
3. Kızıma şuan hamişim
Üstelik doktorum 3. Aşılamayı gereksiz gördü çünkü menopozum başlamıştı sağ yumurtalığımda tüp bebek raporu için depar atıyordum çılgınlar gibi o sırada başka bir doktordan rica ederek 3. Aşılamamı oldum oda umutsuzdu ama işte umut ve inanmak gerçekten başarmanın yarısı
Darısı başına kuzucum..

Sizinde varsa öğrenebilirsiniz lütfen sizde kan verin harika haberlerle gelin bize
Testten azcik emin olsaydim gidecektim cnm da yarın bidaha test yapacağım diğer arkadaşinki gibi az daha belli olsun varsa oylee gideceğim. Ama göğüsler fena şişti. Olsa bile Allah'ın izniyle geç döllenme gibi duruyor. Her vücut farklı işte. Benim arkadaşım adeti geçince anca gördü silik çizgi yi. Doktor ayın 16 sında gel dedi. 4 gün var

Evet biyokimyasal gebelik gibi durumların önlenmesi için beklenen süre 14 günlük süre.
Fakat ben ilkini 9. Günde diğerini ise 10. Güne girerken 9. Günün gecesi öğrendim 2.30 gibi aşılamaydı bunlar. Negatifimi 14. Günde kocaman 1.20 ile öğrendim.

Ya canım ben gördüm yarın sabah tekrar yap beni de haberdar et umutlanma ama bence var gibi kendimden biliyorum ve anlıyorum seni

Ya canım ben gördüm yarın sabah tekrar yap beni de haberdar et umutlanma ama bence var gibi kendimden biliyorum ve anlıyorum seni
Teşekkürler cnm benim inşallah vardır 2.sene dolacak yakında. 40 yaşındayım. O yüzden tedirgin lim.heeyacnliyim.cok. yaştan dolayı tedirgin im özellikle. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…