Umutlar Üye Kayıtlı Üye 14 Ekim 2021 46 28 18 26 4 Aralık 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Umutlar #21 Bahar_Darcan48 .!.: Belki yükselir bi bak bakalım 2 günde bi artış oluyordu sanırım 2 gün sonra tekrar test verirsin Genişletmek için tıkla... Moralim cok bozuldu yine vercmde pek bir umudum yok ilk asilamamdi da varsa umutlanmisim demekki
Bahar_Darcan48 .!.: Belki yükselir bi bak bakalım 2 günde bi artış oluyordu sanırım 2 gün sonra tekrar test verirsin Genişletmek için tıkla... Moralim cok bozuldu yine vercmde pek bir umudum yok ilk asilamamdi da varsa umutlanmisim demekki
BaharDarcan48 Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Ağustos 2021 1.759 1.061 63 4 Aralık 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Umutlar #22 Umutlar .!.: Moralim cok bozuldu yine vercmde pek bir umudum yok ilk asilamamdi da varsa umutlanmisim demekki Genişletmek için tıkla... Olmaz diye bi şey diyemem böyle olup yükselenler var geç döllenmede olabilir
Umutlar .!.: Moralim cok bozuldu yine vercmde pek bir umudum yok ilk asilamamdi da varsa umutlanmisim demekki Genişletmek için tıkla... Olmaz diye bi şey diyemem böyle olup yükselenler var geç döllenmede olabilir
Umutlar Üye Kayıtlı Üye 14 Ekim 2021 46 28 18 26 4 Aralık 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Umutlar #23 Bahar_Darcan48 .!.: Olmaz diye bi şey diyemem böyle olup yükselenler var geç döllenmede olabilir Genişletmek için tıkla... Bakalim hayirlisi
Bahar_Darcan48 .!.: Olmaz diye bi şey diyemem böyle olup yükselenler var geç döllenmede olabilir Genişletmek için tıkla... Bakalim hayirlisi
BaharDarcan48 Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Ağustos 2021 1.759 1.061 63 4 Aralık 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Umutlar #24 Umutlar .!.: Bakalim hayirlisi Genişletmek için tıkla... İnşallah canım benim olmadı senin olur inşallah ben 2. Aşılamaya kaldım artık inşallah tutar
Umutlar .!.: Bakalim hayirlisi Genişletmek için tıkla... İnşallah canım benim olmadı senin olur inşallah ben 2. Aşılamaya kaldım artık inşallah tutar
Umutlar Üye Kayıtlı Üye 14 Ekim 2021 46 28 18 26 7 Aralık 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Umutlar #25 Bahar_Darcan48 .!.: İnşallah canım benim olmadı senin olur inşallah ben 2. Aşılamaya kaldım artık inşallah tutar Genişletmek için tıkla... Canım bende artik 2 . aşılamaya kaldm ilk aşılama sonucum negatif tutmadi malasef benimde
Bahar_Darcan48 .!.: İnşallah canım benim olmadı senin olur inşallah ben 2. Aşılamaya kaldım artık inşallah tutar Genişletmek için tıkla... Canım bende artik 2 . aşılamaya kaldm ilk aşılama sonucum negatif tutmadi malasef benimde
BaharDarcan48 Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Ağustos 2021 1.759 1.061 63 7 Aralık 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Umutlar #26 Umutlar .!.: Canım bende artik 2 . aşılamaya kaldm ilk aşılama sonucum negatif tutmadi malasef benimde Genişletmek için tıkla... Nasip değilmiş umarım 2. Tutar dinlenmeye bakmıyormuş demek ki umarım tutar hepimizin ama o aşılama olcamda bi süre bu siteden uzak durcam çünkü burası da stres yaptırıyor malesef
Umutlar .!.: Canım bende artik 2 . aşılamaya kaldm ilk aşılama sonucum negatif tutmadi malasef benimde Genişletmek için tıkla... Nasip değilmiş umarım 2. Tutar dinlenmeye bakmıyormuş demek ki umarım tutar hepimizin ama o aşılama olcamda bi süre bu siteden uzak durcam çünkü burası da stres yaptırıyor malesef