- Emoji Skoru
- 0
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi beyzanur1602
-
Ben ilk kızıma aşılama ile tek seferde hamile kaldım.. 2.aşılama yaptım 27 ekimde bugün 11.günüm test yapmak için bekliyorum.Kızlar merhaba dün ilk aşılamamı oldum ilk aşılama da tutanlar var mı aranız da birde ne gibi belirtiler yaşadınız ? Nelere dikkat ettiniz bilgi verirseniz sevinirim
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
Hayır gelmedi sadece ilk gün hafif kanama oldu oda normalmişgns gulu benim ilk gebeliğim normal yollarla oldu 8 yaşında kızım var ondan sonra hiç korunmadığımız halde gebelik olmadı kaç tane doktora gittiysem hepsi psikolojik dedi eşimdede bende bir sıkıntı bulunmadı bende ilk defa aşılama yaptırdım .
peki sizde aşılama sonrası kahverengi şeffaf yapışkan akıntı gibi bir akıntı geldi mi?
Hemen ertesi gün duş aldım. Bi sıkıntı olmadı. Bide bol su içtim doktor öyle demişti. Onun dışında ekstra hiçbir şey yapmadım.gns gulu bir de ne zaman banyo yaptınız nelere dikkat ettiniz
Rica ederim umarım bu ay güzel haberler alırızgns gulu bilgiler için çok teşekkür ederim canım
Merhaba bende aşılama olucam sizin son durumunuz nedir acabaKızlar merhaba dün ilk aşılamamı oldum ilk aşılama da tutanlar var mı aranız da birde ne gibi belirtiler yaşadınız ? Nelere dikkat ettiniz bilgi verirseniz sevinirim
Ilk asilamada eve gittim yattim cok titizlendim her seye dikkat ettim ama olmadi. Ikincide aşılamayı olup ordan işe gectim calistim hatta cok yogun ve yorucu bi haftaydı ama tuttuKızlar merhaba dün ilk aşılamamı oldum ilk aşılama da tutanlar var mı aranız da birde ne gibi belirtiler yaşadınız ? Nelere dikkat ettiniz bilgi verirseniz sevinirim
Gözünüz aydın Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinIlk asilamada eve gittim yattim cok titizlendim her seye dikkat ettim ama olmadi. Ikincide aşılamayı olup ordan işe gectim calistim hatta cok yogun ve yorucu bi haftaydı ama tuttu
Sagolun nerdeyse 2 yasindaGözünüz aydın Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Ay maşallah yolu hep çiçekli olsun, güzel insanlarla yürüsünSagolun nerdeyse 2 yasinda
Merhaba sonuç nedırKızlar merhaba dün ilk aşılamamı oldum ilk aşılama da tutanlar var mı aranız da birde ne gibi belirtiler yaşadınız ? Nelere dikkat ettiniz bilgi verirseniz sevinirim
Merhaba bende burda bekliyim bende 1 Aralıkta ilk aşılamami oldum bekleme sürecindeym Rabbim nasip etsinKızlar merhaba dün ilk aşılamamı oldum ilk aşılama da tutanlar var mı aranız da birde ne gibi belirtiler yaşadınız ? Nelere dikkat ettiniz bilgi verirseniz sevinirim
İlk aşılamamda o kadar çok belirti gördüm ki aman allahım kesin hamileyim dedim olmam gerekenden 3 gün önce regl oldum…Bugün 2.aşılamamı yaptıracağım ve yarın Türkiye’ye uçacağım 3 saat belirti aramayacağım çünkü daha önce hepsini yaşadım :)Kızlar merhaba dün ilk aşılamamı oldum ilk aşılama da tutanlar var mı aranız da birde ne gibi belirtiler yaşadınız ? Nelere dikkat ettiniz bilgi verirseniz sevinirim
Aşılamamız aynı gün şuna belirtiniz var mı ne zaman test yapacaksınızMerhaba bende burda bekliyim bende 1 Aralıkta ilk aşılamami oldum bekleme sürecindeym Rabbim nasip etsin
Herhangi bir belirtim yok aslında ilk zamanlar kasik ağrısı oluyordu şu an birşey yok sizde var mı belirtri test adet günüme kadar beklerim sanırım hep negatif görmekten artık test yapasim gelmiyorAşılamamız aynı gün şuna belirtiniz var mı ne zaman test yapacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?