- 11 Şubat 2015
- 51
- 20
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk alışamam ve hamileyim kızlar
Yeni gördüm canım yazını çok sağol Allah sanada nasip etsin. Ufuk Yılmaz'a gittim ve çok memnun kaldımhayırlı olsun :) trabzonda aşılama konusunu araştırırken okumaya başladım ve senin yazılarına denk geldim. ilk aşılamada tutmasına çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. trabzon medical de yaptırdığını yazmışsın hangi dr a gittin bende aşılama yaptırmaya karar verdim ve kime gideceğimi bilmiyorum.
Evet canım 2 parmak sağ yada sola göbekten vuruluyorKız lar bu iğne nasıl vuruluyor doktor göstermedi komşum tüp bebek yaptırmıştı onunla yaptık dün göbek ten 2 parmak sağ yada sola doğru
İnşallah olsun cnmSlm bayanlar bende igneli asilama yaptirmayi düşünüyorum banada dua edin ins bebeğim olur 4yil bitti evleneli rabbim bizede nasip eder ins![]()
inşallah bebişin olur canım benimİnşallah olsun cnm
Amin canim saolİnşallah olsun cnm
Öncelikle hayırlı olsun Rabbim bize de nasip etsin,aşılama sebebiniz neydi acaba ve tutma belirtileriniz?Benim de ilk aşılamam tuttu, şimdi 9.haftadayiz.
En kisa zamanda sizin de olur insallah saglikla. 2 yaşında şimdi. Eşimde de bende de bir saglik problemi yoktu. Ama cinsel sorunlar sebebiyle aşılama istedik, ilk aşılama tuttu.Öncelikle hayırlı olsun Rabbim bize de nasip etsin,aşılama sebebiniz neydi acaba ve tutma belirtileriniz?
Amin inşallah sağolun yanıtınız içinEn kisa zamanda sizin de olur insallah saglikla. 2 yaşında şimdi. Eşimde de bende de bir saglik problemi yoktu. Ama cinsel sorunlar sebebiyle aşılama istedik, ilk aşılama tuttu.
Merhaba umarım mesajımı görürsünüz. Ben Uşak ta oturuyorum ve aşılama için doktor arıyorum dediğiniz infertilite doktoru kim acaba. Yardımcı olursanız çok sevinirimCanım nerdesin sen Uşak'ta muayene 70 tl benim doktor çok ünlü ya inferlite doktoru zaten bütün aşılamaları tutuyormuş galiba oraya da gidebilirsin de