• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk aşılama

• Konu Sahibi Konu Sahibi gul_l
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar bayadır yorum yapan olmamış , ben aşılamadan sonra yerleşme kanaması yaşayan var mı diye soracaktım ? :)

İlk alışamam ve hamileyim kızlar

hayırlı olsun :) trabzonda aşılama konusunu araştırırken okumaya başladım ve senin yazılarına denk geldim. ilk aşılamada tutmasına çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. trabzon medical de yaptırdığını yazmışsın hangi dr a gittin bende aşılama yaptırmaya karar verdim ve kime gideceğimi bilmiyorum.

hayırlı olsun :) trabzonda aşılama konusunu araştırırken okumaya başladım ve senin yazılarına denk geldim. ilk aşılamada tutmasına çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. trabzon medical de yaptırdığını yazmışsın hangi dr a gittin bende aşılama yaptırmaya karar verdim ve kime gideceğimi bilmiyorum.
Yeni gördüm canım yazını çok sağol Allah sanada nasip etsin. Ufuk Yılmaz'a gittim ve çok memnun kaldım

Uzun zamandır yazılmamış fakat ben bütün mesajları okuyunca çok ümitlendim bir çok arkadaşın ilk aşılama da anne olduğunu okudum sizler adına çok sevindim. Rabbim inşallah bana da aynı duyguyu yaşatsın

Öncelikle hayırlı olsun Rabbim bize de nasip etsin,aşılama sebebiniz neydi acaba ve tutma belirtileriniz?
En kisa zamanda sizin de olur insallah saglikla. 2 yaşında şimdi. Eşimde de bende de bir saglik problemi yoktu. Ama cinsel sorunlar sebebiyle aşılama istedik, ilk aşılama tuttu.

Canım nerdesin sen Uşak'ta muayene 70 tl benim doktor çok ünlü ya inferlite doktoru zaten bütün aşılamaları tutuyormuş galiba oraya da gidebilirsin de
Merhaba umarım mesajımı görürsünüz. Ben Uşak ta oturuyorum ve aşılama için doktor arıyorum dediğiniz infertilite doktoru kim acaba. Yardımcı olursanız çok sevinirim

Back
X