• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama İlk aşılamada 10.gün

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Doktorumda 14.günü test yaptır dedi ama olmasa bile belki iğnenin etkisiyle çift çizgiyi görüp mutlu olurum diye yaptım zaten bu aşılamadan çok umutsuzum olursa bir mucize olur ancak 😢
güzel mucizeler beklemediğimiz zamanda gelir. İnşallah da öyle olur . Ümitsizliğe kapılmamalı çok bi umut da bağlamamalı. Ben o durumdayım şu an :)

Ayy kızlar bende aşılama yaptırdım bugün 6. Gün inşallah hepimizin yüzleri güler 🤲🏻 Rabbim hepimize nasip etsin zaman geçmiyor aceleci davranıpta 12 veya 13 günde test yapmak istemiyorum ama nasıl dayancam bilmiyorum

Ayy kızlar bende aşılama yaptırdım bugün 6. Gün inşallah hepimizin yüzleri güler 🤲🏻 Rabbim hepimize nasip etsin zaman geçmiyor aceleci davranıpta 12 veya 13 günde test yapmak istemiyorum ama nasıl dayancam bilmiyorum
Benimde yarın 12.günüm kan testi yaptırmak istiyorum ama cesaretim yok 🤕

İnşallah seninki de tutunur kucağına almak nasip olur canım 🤲🏻

Benimde yarın 12.günüm kan testi yaptırmak istiyorum ama cesaretim yok 🤕
Aslında tam tamına 15 günde belli oluyormuş daha öncesinde varsa bile pek cıkmaya biliyormuş yapıp negatifi görürüsem psikolojimi bozmak istemiyorum ama bakalım kesin dayanamam

Bende sadece klomen kullanmıştım geçen aylarda 5.48 oldu değerim sonra gecesinde hasta oldum o kadar mutlu olmuştum ki meğer kimyasalmış 🥺

Bende sadece klomen kullanmıştım geçen aylarda 5.48 oldu değerim sonra gecesinde hasta oldum o kadar mutlu olmuştum ki meğer kimyasalmış 🥺
Şu kimyasaldan o kadar bıktım ki anlatmam 6 senede geçen ayla birlikte 5 kere yaşadım usandım artık şu kimyasaldan allahım inşaallah bu sefer olur 🤲🏻

Şu kimyasaldan o kadar bıktım ki anlatmam 6 senede geçen ayla birlikte 5 kere yaşadım usandım artık şu kimyasaldan allahım inşaallah bu sefer olur 🤲🏻
İnşallah canım .bende sabah kan testi verdim sağlık ocağında öğleden sonra çıkar ama gerçekten ümitisizim her an hastalanacak gibiyim 😫

Bugün 13. Gün demi canım senin hadi hayırlısı olur inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Bugün 12.günü canım aşılamanın olduğu günü saymayınca .
Çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese versin dün gece ayetel kürsi okudum Allah kabul eder inşallah 🤲🏻🤲🏻

Back
X