Meralun Sen Iğne Kullaniyormuydun.yoksa Yalnizca Ilaçlami Tedavin Devam Ediyor.
arkadaşlar ben ayın 23 ünde aşılama yaptırdım ma şimdi belim ve kasıklarım sanki regli olcakmışım gibi ağrıyo 10 unda anıcam negatifmi pozitifmi diye bu ağrılar oluyomu
slm arkadaşlar bende pko hastasıyım aşılama yapılacak 4 gündür iğne oluyorum yarın dr konrolüm var bakalım hayırlısı inş...allahım isteyen herkesin bebeklerini tez zamanda kabul etsin inş...
inşallah canım allah yanında olsun bugün hepimiz için dua ettim kabul olur inşallah bizde bebişlerimize kavuşuruzkaydirigubbakcemile5
arkadaşlar bende pco hastasıydım,ilk aşılamamda tek yumurtam olmasına ve eşimin sperm sayısı sınırın biraz üstü olmasına rağmen tuttu ve şu an 4 aylık hamileyim,lütfen inancınızı yitirmeyin
arkadaşlar bende pco hastasıydım,ilk aşılamamda tek yumurtam olmasına ve eşimin sperm sayısı sınırın biraz üstü olmasına rağmen tuttu ve şu an 4 aylık hamileyim,lütfen inancınızı yitirmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?