canım bede 24 yaşındayım benim de eşimin 15 milyondu ilk aşılama yaptırdım tuttu ama dış gebelikle sonuçlandı. ilk aşılamaan sonra birdaha denemedik tüp bebek yaptırdık şimdi 3 haftalık hamileyim aşılamayı dene ama ilkinde tutumazsa bence tüp bebek yaptır doktorum bana yaşın tüp bebek için çok iyi dedi istersen sana doktorumun telefonunuda verebilirim.
selam arkadaslar benimde ilk asilamada tuttu ve su anda 7 haftalik hamileyim.Ama bu her zaman herkeste ayni olmayabiliyor.Cünkü nasib kismet isi.Herseyin bi vakti zamani vardir derlerdi inanmazdim cünkü beklemek cok zor ama ben 3 yilin mükafatini aldim cok sükür rabbim siteyen herkese versin.Ha bu arada asilama yaptiranlar bence fazla düsünmeyin herseyi allaha birakin.Biliyorum cok zor daynamak bende nasil yasadim o günlere nasil katlandim bekledim sasiyorum dogrusu.Ama allah yardim ediyor imán gücüyle cikin yola allah herkesin yardimcisi olsun
ben 2 defa asilama yaptirdim ikiside tutmadim. simdi temmuz ayinda 3.cuyu yaptiricaz.
selam arkadaşlar benim ilk aşılamam tuttu. Açıklanamayan infertilite denmişti.daha önce normal yolla hamile kaldım fakat düşükle sonuçlandı.düşükten sonra 1,5 yıl denedik olmayınca aşılamaya karar verdik.gittiğim doktordan çok memnunum hep olumlu düşünmeme neden oldu ve sonuç pozitif.allahım isteyen herkeze nasip etsin.sakın olumsuz düşünmeyin.
Sevepsiz infertilite nedeniyle 2 yildir cocuk sahibi olamiyorduk. İlk asilamami yaptirdim ve tuttu. Cok mutluyum...Allah isteyen herkese nasip etsin en kisa zamanda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?