- 26 Eylül 2016
- 498
- 306
- 18
- 34
Eşinle tam sekiz sene oldu bebek istiyoruz tabi soranlara daha düşünmüyoruz ikimizde calisiorum zamanı var dioruz ınsalarn hep sorar ya devlet hastanesi özel hastane derken hiç kimse bişeyin yok Dio bende nasıl olur diorum sonunda bir doktor pco olduğumu söyledi ama tek taraflı solum normalmis ve ilk defa asilama oldum bu ay bugün dördüncü günüm kasigim agrio sol tarafım sadece 3 tane yumurtam oldu klomen kullandım sonrada oviletre die catlama iğnemi ve 36 saat sonra asilama oldu ilk asilamada şansım nekadar yada karnımda gaz sancim var kasigim agrio belim agrio ama akintim çok yok normal gün gibi ikinci gün kehve rengi iki damla kan geldi onda doktor sordum normalmis yani arkadaşlar asilama yaptırıp ilk asilama sinda ne gibi belirtiler yaşadınız nezaman kan testi yaptınız en erken merak ediyorum zamanda geçmek bilmio benim 7 de tahlil yapalım dedi dokTor allah nerde evlat sahibi olmak isteyen varsa versin iyice kafaya takıorum tuttum mu tutmadı mi die ne olur bişeyler yazında da bilmeyen ark aydınlansın birbirimize yardimci olalım